DevilWish Публикувано на Юни 16 Report Share Публикувано на Юни 16 Музика: Веселин Николов - VessoU Аранжимент: Томислав Петров - ТОМЕТО Тескт: Веселин Николов - VessoU Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юни 16 Author Report Share Публикувано Юни 16 Оф, толкова да ми прилича на старият стил на Галин.... музиката и песента му са танцувални, някак си повече са се получили от последните му самостоятелни, обаче не ме кефи и това си е! 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Marin Публикувано Юни 16 Report Share Публикувано Юни 16 Не съм му фен на този но от както прави нещо като фолк парчета тази песен му е най добра но има и още много да се учи... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucellent Публикувано Юни 16 Report Share Публикувано Юни 16 Защо още се мъчи Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Bunn Публикувано Юни 16 Report Share Публикувано Юни 16 Този няма ли да се откаже вече? 😂 Не разбирам защо Оцко инвестира в него, като той въобще не е за този жанр. Единствено песента му с Алисия става и то заради нея. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Юни 17 Report Share Публикувано Юни 17 Музиката ми бие на нещо старо... Аранжимента е добър. Тоя селянин пак ни мъчи с мънкащия си недъгав глас... преди 2 часа , Mousie каза: Този няма ли да се откаже вече? 😂 Не разбирам защо Оцко инвестира в него, като той въобще не е за този жанр. Единствено песента му с Алисия става и то заради нея. Спонсора трябва да му секне кранчето, ама явно го чука и му плаща капризите на тоя лешпер. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Bunn Публикувано Юни 17 Report Share Публикувано Юни 17 преди 17 часа , FolkEmpire каза: Музиката ми бие на нещо старо... Аранжимента е добър. Тоя селянин пак ни мъчи с мънкащия си недъгав глас... Спонсора трябва да му секне кранчето, ама явно го чука и му плаща капризите на тоя лешпер. Омръзна ми от такива като този да се бутат в жанра, а в същото време да нямат нужните данни и мънкят. А от Хит микс му удрят егати ротацията и пиара все едно е нещо неземно 😒 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ciaga Публикувано Юни 18 Report Share Публикувано Юни 18 Колко се мъчи да е Галин от 2015 направо не е истина, текстът е супер клиширан и даже някои от нещата в него съм ги чувал и в старите песни на Галин. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Юни 25 Report Share Публикувано Юни 25 Мда, баш Галин, ама жалко копие 😂 Тоз само се дозакопава. По-добре си му беше като пееше поп/рап. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.