PHILIPP PLEIN Публикувано на Юни 22 Report Share Публикувано на Юни 22 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Marin Публикувано Юни 22 Report Share Публикувано Юни 22 Песента е средна хубост но защо тези двамата имитират Денис и Малката... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юни 22 Report Share Публикувано Юни 22 Това е правено с целта да бъде хит, но е вече пято и то преди сто години! Не вярвам да се получи с претоплена манджа! Гласовете им са приятни, мелодията е добра, но можеше да измислят и нещо по-оригинално! 2 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Юни 22 Report Share Публикувано Юни 22 На мен пък ми хареса от първо слушане, което отдавна не се беше слушвало с песен в чалгата, особено пък на Даймънд. Мирише ми на летен хит! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Юни 22 Report Share Публикувано Юни 22 Най-сетне нещо слушаемо от диамантите. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Юни 22 Report Share Публикувано Юни 22 След края на отсвира ми идва да си запея "Ще ти липсва винаги, винаги" Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Юни 23 Author Report Share Публикувано Юни 23 Няма да имат успеха на ВесоУ 100% Пълна шитня ... 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Юни 23 Report Share Публикувано Юни 23 Ако Данна изглежда така на 18 си представям на 30 каква ще е… особено ако се наблъска и с още филъри. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Юни 23 Report Share Публикувано Юни 23 преди 1 час, PHILIPP PLEIN каза: Няма да имат успеха на ВесоУ 100% Пълна шитня ... Какъв е Весо, какъв успех има и защо трябва да го имат? 😂 Жестоки са, любимци са ми от младите имена, заедно с Габриела. Да продължават да пуснат по-често песни❤️ 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Юни 25 Report Share Публикувано Юни 25 Изтъркан бийт, изтъркан текст. И тия ли като Алфите ще правят дуети предимно с техните си хора? Айде Алфа поне разнообразяват, ама и Даймънд кой изобщо ще ги иска де... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Юни 29 Report Share Публикувано Юни 29 Хубава песен е, ама аз на Даймънд всичко им харесвам. Не е топ хитачка, но е приятна. Стреснах се в началото, че пеят за сексове, но се сетих, че и двамата вече са пълнолетни. Едва го дочакаха. 😁 Къде е сниман клипът? 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.