Lelqtian Публикувано Юли 1 Report Share Публикувано Юли 1 преди 5 часа , Blueberry каза: Емилия може да си отдъхне, вече има нова хубава песен в чалгата! Ако се махне цомбилището Десита щеше да е перфектна 😘 Само нея ли 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юли 1 Report Share Публикувано Юли 1 странични ефекти от ваксините за ковид 19 Няма какво да коментирам.Ето това е музика.Поклон,Алфа Мюзик за пореден път избухвате и доказвате,че сте най-добрите.Радвам се,че мога да виждам и чувам,за да се наслаждавам на уникалните проекти! Алфа Мюзик отново сцепвате конкуренцията! 🥰 Нямам думи, момичетата са брутални, гласовете докосват, а за визиите да не говорим... Галин отново доказа на публиката и конкуренцията си, че момичета като тези на Алфа няма! 🥰 От текста също съм очарована и щастлива в същото време, че и Атанас Колев е взел участие, което е страхотно 😍 тройна доза купон, лято 2022г. е ваше за пореден път! 🥰💕 Браво! Наложихте се над по - големи компании със стойностни и закачливи текстове, различна музика всеки път и интерестни и отново различни клипове! Пожелавам ви здраве и много професионални успехи! Галински, shake it, baby! Карам си по главната в Слънчев Бряг, навън мръсна жега на 1 юли, пуснах си песента, на първите 10-20 секунди вече бях настръхнал целия от кеф! После си я пуснах още 3 пъти, отворих прозорците да се чува навсякъде! Топ хита на лятото, много дълбоко се съмнявам да излезе по-добра песен от тази! Брилянтни сте отново! Щастливо лято Алфа! ❤️😍🔥 1 4 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юли 1 Report Share Публикувано Юли 1 преди 3 часа , Emanuela.Carey каза: Сега защо намесваш Емануела? Маноля изказала ли се е по темата за изгонените шпиони? 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji Публикувано Юли 2 Report Share Публикувано Юли 2 (редактирано) Петък: 1. Алфа - Нашата 188К (за 1/3 от деня) 2. Фики - Отпусни се 155К 3. Галена - Еуфория 121К 4. Данна и Алекс Робов - Бях с теб 103К 5. Преслава и Константин - Сладкото зло 91К ----- Алфа тийм, като гледам, имат шанс за около 400-хиляден дебют, но се поизложиха с тези купени лайкове и коментари. Песента на Данна и Робов се очертава видимо като най-големия хит от техния лейбъл за тази година. Забележително задържане за другите три песни - хитовете на пролетта. Редактирано Юли 2 от Balkandji 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DanielPiliov Публикувано Юли 2 Report Share Публикувано Юли 2 На Алфа песента много ми напомня на тази… 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DanielPiliov Публикувано Юли 2 Report Share Публикувано Юли 2 преди 10 часа , Willy каза: Трет, Емилия с Джале къде я забрави. На Андреа това е смешно да се брои обаче. 💀 Клипа в канала на Емилия е с 40М, другият с 95М. Говоря само за официални клипове, иначе тази на Андреа има над 150М. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Юли 2 Report Share Публикувано Юли 2 Дневния #100 Apple Music 1# Еуфория 5#Сладкото зло 24#ВНЛ 34# Дай ми любов ❤️ 39# Ти не си за мен 44#Феноменален 56# Изтрезняваш ли 60# От утре 62 # 100 живота 66 # Пиян 73# Срещата бърза 85#Добре ли си 86# Да гори в любов 92# Беден в сърцето И после някой казва, че песните им минават и заминават ❤️ Много се кефя за “Дай ми любов”, една от най-яките и песни 4 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Юли 2 Report Share Публикувано Юли 2 преди 15 минути, Гальо каза: Дневния #100 Apple Music 1# Еуфория 5#Сладкото зло 24#ВНЛ 34# Дай ми любов ❤️ 39# Ти не си за мен 44#Феноменален 56# Изтрезняваш ли 60# От утре 62 # 100 живота 66 # Пиян 73# Срещата бърза 85#Добре ли си 86# Да гори в любов 92# Беден в сърцето И после някой казва, че песните им минават и заминават ❤️ Много се кефя за “Дай ми любов”, една от най-яките и песни #36 Подводница хита на новото десетилетие Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Юли 2 Report Share Публикувано Юли 2 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юли 2 Report Share Публикувано Юли 2 Данна мачкааааааааа, извинете кои бяха Лидия,Десита,Симона и тем подобни ? най-накрая Данна намери правилния път.все си мислех, че ще си остане с “Той” 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юли 2 Report Share Публикувано Юли 2 Алфа може и гледания да са купили. В най-слабите часове от сутринта бяха скочили с 70К. Да не говорим че за премиера над 400К трябват около 25К реални харесвания, а техните са около 13/14. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hurricane Публикувано Юли 2 Report Share Публикувано Юли 2 преди 26 минути, FikLena каза: Данна мачкааааааааа, извинете кои бяха Лидия,Десита,Симона и тем подобни ? най-накрая Данна намери правилния път.все си мислех, че ще си остане с “Той” Галин място не може да си намери, че тая отвя неговите клонинги. преди 6 минути, Willy каза: Алфа може и гледания да са купили. В най-слабите часове от сутринта бяха скочили с 70К. Да не говорим че за премиера над 400К трябват около 25К реални харесвания, а техните са около 13/14. Много ясно, че е купил. Иначе не виждам логика да купи само харесвания. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Юли 2 Report Share Публикувано Юли 2 Галин със солови, дуети, триота, квартети, квинтети не успя да направи това: 1 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Юли 2 Report Share Публикувано Юли 2 преди 1 час, FikLena каза: Данна мачкааааааааа, извинете кои бяха Лидия,Десита,Симона и тем подобни ? най-накрая Данна намери правилния път.все си мислех, че ще си остане с “Той” Не че нещо, но засега Симона има по-големи хитове от дебюта си насам. И двете с Данна тепърва трябва да доказват имат ли срок на годност като Десита, Лидия и другите тийн идоли. Днес може да са топа - утре никой да не го интересува за тях. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юли 2 Report Share Публикувано Юли 2 преди 6 минути, Emanuela.Carey каза: Не че нещо, но засега Симона има по-големи хитове от дебюта си насам. И двете с Данна тепърва трябва да доказват имат ли срок на годност като Десита, Лидия и другите тийн идоли. Днес може да са топа - утре никой да не го интересува за тях. Какъв срок имат Лидия и Десита като вече не могат да минат и 3-4М. Или при такава липса на конкуренция, най-продуктивните имена искате да паднат на ниво Глория. Истинско задържане от дебютиралите последните 3-4 години има само при Меди. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Юли 2 Report Share Публикувано Юли 2 преди 9 минути, Willy каза: Какъв срок имат Лидия и Десита като вече не могат да минат и 3-4М. Или при такава липса на конкуренция, най-продуктивните имена искате да паднат на ниво Глория. Истинско задържане от дебютиралите последните 3-4 години има само при Меди. Точно това казах… май е време за очен преглед 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юли 2 Report Share Публикувано Юли 2 преди 9 минути, Emanuela.Carey каза: Точно това казах… май е време за очен преглед ......Да 🥲🥲🥲 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Юли 2 Report Share Публикувано Юли 2 На Симона Загорова парчето е в пъти по-добро от всичко пуснато в последно време от алфа и даймунд. Да спре да мяза на майка си обаче, защото с тия чупки и стил тип застаряваща леличка изглежда неориентирана. Още е само на двайсет и няколко и трябва да си гони нейните набори и по-малките, ако иска най-после да има поне един катеогричен хит. Възможно най-далеч от стила на глория. И на пеене и на обличане 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vanora Публикувано Юли 2 Report Share Публикувано Юли 2 Хит! Пак има надежда, че Андреа може да се завърне към поп-фолка. Макар и предназначена за арменския пазар, има куплет на български, изпят от Андреа. Сякаш се върнах в добрите стари времена, когато беше продуктивна и правеше поп-фолк проекти. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Somniator Публикувано Юли 2 Report Share Публикувано Юли 2 (редактирано) преди 16 минути, NazzkO каза: На Симона Загорова парчето е в пъти по-добро от всичко пуснато в последно време от алфа и даймунд. Да спре да мяза на майка си обаче, защото с тия чупки и стил тип застаряваща леличка изглежда неориентирана. Още е само на двайсет и няколко и трябва да си гони нейните набори и по-малките, ако иска най-после да има поне един катеогричен хит. Възможно най-далеч от стила на глория. И на пеене и на обличане Тази песен на Симона е от вчера и е доста мелодична, интересна и Симона е по расчупена и в прекрасна форма! Редактирано Юли 2 от Somniator 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Юли 2 Report Share Публикувано Юли 2 Чух я, но пичът хич не ме кефи как пее, а и някак има прекалено мноооого текст за лятно парче. И е доста неритмично и незапеваемо. Трябва ѝ яко бачкане в самостоятелни проекти. Нещо като модерна чалга с леко ретро звйчене🤓 Или една тупалка от Ганев 😂😂😂 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Somniator Публикувано Юли 2 Report Share Публикувано Юли 2 (редактирано) преди 8 минути, NazzkO каза: Чух я, но пичът хич не ме кефи как пее, а и някак има прекалено мноооого текст за лятно парче. И е доста неритмично и незапеваемо. Трябва ѝ яко бачкане в самостоятелни проекти. Нещо като модерна чалга с леко ретро звйчене🤓 Или една тупалка от Ганев 😂😂😂 Да, согласен съм, че има много текст и той не е много запевает, особенно в куплетите. И ритъмът е някак накъсан, НО ме радва, че тази песен е нещо ново за нея и различно от стила на Глория! Радва ме, че не се опитва да прибягва до шаблони и не се разголва. Мисля си, че ако продължи в тази посока - ще и́ се получи! Редактирано Юли 2 от Somniator Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Юли 2 Report Share Публикувано Юли 2 А бе хич не е лоша, даже е добре да се поразголи малко, като в тоя клип последния дамостоятелен 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Юли 2 Report Share Публикувано Юли 2 преди 25 минути, Vanora каза: Хит! Пак има надежда, че Андреа може да се завърне към поп-фолка. Макар и предназначена за арменския пазар, има куплет на български, изпят от Андреа. Сякаш се върнах в добрите стари времена, когато беше продуктивна и правеше поп-фолк проекти. Вече мяза на ДесиСлава. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юли 2 Report Share Публикувано Юли 2 Обаче, не знам каква надежда виждат някои фенове в Андреа и това да се завърне и мачка в фолка. Почти свършено беше с нея дори и когато напусна Пайнер... 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари