Emanuela.Carey Публикувано Юли 2 Report Share Публикувано Юли 2 преди 1 час, Willy каза: Галин: "Не деля изпълнителите си, обичам ги всички еднакво!" Също той: Преди Адам и Симона да влязат в Алфа Галин беше казал в едно интервю, че дори да няма нищо друго ако има Лидия - значи имал всичко. Така че като цяло никога не е криел че има любимци. Сега това със сигурност е Симона. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Юли 2 Report Share Публикувано Юли 2 Хора, имам проблем - "Нашата" ме зариби. 😟 Сега ще я слушам цяла вечер, за да ме отврати и да не си помислям повече да си я пускам. Ще я редувам със Земетръс, Тежки нощи и Навик за по-бърз ефект. Следвайте ме за още рецепти. 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юли 2 Report Share Публикувано Юли 2 преди 22 минути, Emanuela.Carey каза: Преди Адам и Симона да влязат в Алфа Галин беше казал в едно интервю, че дори да няма нищо друго ако има Лидия - значи имал всичко. Така че като цяло никога не е криел че има любимци. Сега това със сигурност е Симона. Явно Лидака е добра с наколанника. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Юли 2 Report Share Публикувано Юли 2 И мен ме зариби.😭😭 Иначе какво й е съвършеното на безносата Лидия? Буквално е като блъскана в стената в профил. 1 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Юли 2 Report Share Публикувано Юли 2 преди 6 минути, xroflx9 каза: И мен ме зариби.😭😭 Иначе какво й е съвършеното на безносата Лидия? Буквално е като блъскана в стената в профил. Абсолютно. Десита може да е крайно безлична като глас и песни, но е изключително красива, сега и с новите гърди е топ. Лидия е доста по-грозничка с това смачкано лице и липсващ нос. Симона за сметка на това е най-грозна и от трите 😂 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji Публикувано Юли 2 Report Share Публикувано Юли 2 Тук има една ... в тоя форум, дето не спира да ме плюе. Нарича ме Цомбата. Кво завиждаш, че съм звезда, ма? Ти знаеш ли, че съм виждала Емрах гол? - Десита 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji Публикувано Юли 2 Report Share Публикувано Юли 2 преди 2 минути, Гальо каза: Абсолютно. Десита може да е крайно безлична като глас и песни, но е изключително красива, сега и с новите гърди е топ. Лидия е доста по-грозничка с това смачкано лице и липсващ нос. Симона за сметка на това е най-грозна и от трите 😂 Крайно безлична като глас и песни, пък в последните 2-3 години е по-успешна от Лидия...? Явно публиката я възприема добре. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji Публикувано Юли 2 Report Share Публикувано Юли 2 преди 27 минути, plambata каза: Хора, имам проблем - "Нашата" ме зариби. 😟 Сега ще я слушам цяла вечер, за да ме отврати и да не си помислям повече да си я пускам. Ще я редувам със Земетръс, Тежки нощи и Навик за по-бърз ефект. Следвайте ме за още рецепти. Ама ти как им обърна гръб, след като Маджуна ги напусна, не е истина. Хайде, дай си жизнен ток: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Юли 2 Report Share Публикувано Юли 2 преди 4 часа , HIStory каза: Не думай 😁 Българската Бритни Спиърс мисля 🤔 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 2 Report Share Публикувано Юли 2 преди 1 минута, Emanuela.Carey каза: Българската Бритни Спиърс мисля 🤔 Молим!? 4 3 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Юли 2 Report Share Публикувано Юли 2 Не знам на Алфите кой им прави списъците с участията за месеца, ама при Галин и Лидия има "Плаза"...която ще е в ремонт. На строежа ли ще пеят 😂 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Юли 2 Report Share Публикувано Юли 2 преди 30 минути, Balkandji каза: Крайно безлична като глас и песни, пък в последните 2-3 години е по-успешна от Лидия...? Явно публиката я възприема добре. И аз съм на това мнение, просто е добър музикант, пише си хубави песни. Лидия има глас, но грам усет към хитове няма - каквото и дадат ще пее Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Юли 2 Report Share Публикувано Юли 2 преди 24 минути, asylum каза: Молим!? Бритни е Американската Петра, а не обратното 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Юли 2 Report Share Публикувано Юли 2 Вие пък как не разбрахте, че тия от Алфа (и не само де), купуват гледания, лайкове дори лъжат и за участията, за да изглеждат повече. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юли 2 Report Share Публикувано Юли 2 преди 38 минути, Just_Me каза: Не знам на Алфите кой им прави списъците с участията за месеца, ама при Галин и Лидия има "Плаза"...която ще е в ремонт. На строежа ли ще пеят 😂 Да бе, в Строежа да пуснат чалга 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji Публикувано Юли 2 Report Share Публикувано Юли 2 Ек-мек-салтарек в тоА живот ли бе? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Юли 2 Report Share Публикувано Юли 2 преди 2 часа , plambata каза: Хора, имам проблем - "Нашата" ме зариби. 😟 Сега ще я слушам цяла вечер, за да ме отврати и да не си помислям повече да си я пускам. Ще я редувам със Земетръс, Тежки нощи и Навик за по-бърз ефект. Следвайте ме за още рецепти. Каня те да се возиш в моята кола и да надуваме "Земетръс", "Нашата" и "Нито ял, нито спал" до пазара по цял ден! преди 1 час , Гальо каза: Абсолютно. Десита може да е крайно безлична като глас и песни, но е изключително красива, сега и с новите гърди е топ. Лидия е доста по-грозничка с това смачкано лице и липсващ нос. Симона за сметка на това е най-грозна и от трите 😂 Ами не, гърдите ѝ са огромни за тялото ѝ и са на месец-два, а вече изглеждат увиснали. И го играе много скромна - била си сложила силикон, ама бил "малко". Еми и малко да е, пак е силикон, какво се оправдаваш. А и като гледам хич не е малко, щом на кадрите с белия потник в последния мегахит на мегакомпанията изглежда все едно тъкмо е спряла да кърми третото си дете. Иначе е красива, ама много противна като поведение - нека си спомним как с приятелчетата ѝ плюеха по Теофиков месеци след събитията, за да трупат популярност и да си изливат злобата 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Юли 2 Report Share Публикувано Юли 2 И аз така Монке 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Юли 2 Report Share Публикувано Юли 2 Сори, че нахълтвам тука, ама някой може ли да ми прати новата песен на Миро на мп3? Че мн мн ме зариби, само ми е в главата, а тука дето съм нета яко мизерен.. та да си я сваля и слушам? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юли 2 Report Share Публикувано Юли 2 Славка Калчева каква расистка е била... 1:51 "ти си черйен и си грозен" 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юли 2 Report Share Публикувано Юли 2 преди 49 минути, Arwity каза: Сори, че нахълтвам тука, ама някой може ли да ми прати новата песен на Миро на мп3? Че мн мн ме зариби, само ми е в главата, а тука дето съм нета яко мизерен.. та да си я сваля и слушам? mp3 ???? миличка в кой век живееш ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Olay Публикувано Юли 2 Report Share Публикувано Юли 2 преди 8 часа , Hurricane каза: “Дишай, да настръхна, дишай, да изтръпна, дишай…” ПП: Андрюш следващият път да се постарае повече! Тая песен си е кавър на арменска песен. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIStory Публикувано Юли 2 Report Share Публикувано Юли 2 преди 20 минути, Olay каза: Тая песен си е кавър на арменска песен. Баш! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юли 3 Report Share Публикувано Юли 3 Топ 5 от вчера: 1. Фики 166К 2. Галена 111К 3. Преслава и Коце 85К 4. Галена и Азис 77К 5. Турбуленция 74К 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юли 3 Report Share Публикувано Юли 3 преди 6 часа , pacho каза: Славка Калчева каква расистка е била... 1:51 "ти си черйен и си грозен" Точно тя да пее за черност (чернота?). 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари