NazzkO Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 преди 1 час , GSA каза: В какво се превърна чалгата.. състезание кой повече фалшиви гледания, лайкове и последователи ще купи. Няма такова дъно просто… Наистина е така. А най-жалкото са феновете, които отделят от времето си да засичат, да броят гледания, да се карат за такива неадекватности 😂🚫🥲 преди 1 час , pacho каза: Няма я Глория... как да си го купи човек... Е, поне има горе вдясно едно много симпатично делфинче, заслъжава си 😂 преди 30 минути, BaGaBoNtIn каза: Преслава е абсолютен феномен в чалгата. 15-16 години топ повече от половината категоричен лидер дори и в най-силните години в чалгата (с най-голяма конкуренция). Евала, да продължава да мачка! ❤️ Наистина е най-голямата звезда в чалгата. Говоря комплексно - глас и дискография, ясно е, че за клипове има и по-добри колеги, но тя и Десислава като гласове са най-любими, защото имат безпорен талант, пеят с чувство и гласовете им са разпознаваеми и могат да изпълнявят всякакви стилове 😶🌫️⭐️🥳 4 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 преди 1 час, Danger. каза: Друго си е да си мислим, че алфа вадят огромни хитове и са сред топ имената. Хитовете и имената им не са като старите в чалгата, но и на Преслава и Галена вече не са. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 преди 3 часа , Fast каза: Изглежда Галена се е споразумяла с Пайнер песните й да бъдат включвани в компилациите. Винаги са ги включвали, само миналата година липсваше "Ти не си за мен" и дуета с Азис в компилация за жалост. Очаквам пак да включат стари песни от пролетта или зимата. Преслава с "От утре" и всички песни ще са познати. То ясно "Еуфория", "Частно парти", "Мой", "Бях с теб", "Слабост моя", "Клеопатра", "Този път", "Една порода", дуета на Татяна с AX Dain и онова нещо на Ивета с Дени Калинката. Върху другите двама нямам наблюдение, но нещо за цвят трябва да има. По-добре от пролетната компилация която е без нито един хит! 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 Смениха обложката в чест на Луна Президент и нейния карикатурен клип. @asylum 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 преди 8 минути, SG каза: Смениха обложката в чест на Луна Президент и нейния карикатурен клип. @asylum Какво точно са и сменили на обложката, аз разлика не виждам????? 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 преди 2 часа , SG каза: Хитовете и имената им не са като старите в чалгата, но и на Преслава и Галена вече не са. Буквално ТНСЗМ и ВНЛ излезнаха преди броени месеци, а това са истински хитове в чалгата и още къртят. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 преди 7 минути, Danger. каза: Буквално ТНСЗМ и ВНЛ излезнаха преди броени месеци, а това са истински хитове в чалгата и още къртят. Наистина ли мислиш, че тези песни са толкова масови, колкото бяха старите хитове? Че се знаят във всеки дом още от момента на излизането си и че ще се пеят от сърце и душа от хора на всякакви възрасти и след десетилетия? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 преди 8 минути, SG каза: Наистина ли мислиш, че тези песни са толкова масови, колкото бяха старите хитове? Че се знаят във всеки дом още от момента на излизането си и че ще се пеят от сърце и душа от хора на всякакви възрасти и след десетилетия? Че кой говори за такива песни? Не живеем в 2005. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 преди 58 минути, SG каза: Смениха обложката в чест на Луна Президент и нейния карикатурен клип. @asylum Адам прилича на Джъстин Бийбър а Галин прилича на мъж 😳 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 Офффффф, Гина не преживя, че няма да бъде звезда в пълния смисъл на чалгата. То не бяха финансирания от Благо Солоф, не бяха скандали, не бяха продуцирния, не бяха голи снимки и пластични операции. Не бяха дуети, подмазвания. АМАН! ГИНО, няма да си нито Глория, нито Ивана, нито Стораро, нито Галена, нито Преслава. Просто ако спреш да пееш, няма да се сещат за тебе, че въобще те е имало ма, г- це продуцент. 2 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 преди 2 минути, WindWalkerMonk каза: Офффффф, Гина не преживя, че няма да бъде звезда в пълния смисъл на чалгата. То не бяха финансирания от Благо Солоф, не бяха скандали, не бяха продуцирния, не бяха голи снимки и пластични операции. Не бяха дуети, подмазвания. АМАН! ГИНО, няма да си нито Глория, нито Ивана, нито Стораро, нито Галена, нито Преслава. Просто ако спреш да пееш, няма да се сещат за тебе, че въобще те е имало ма, г- це продуцент. Гина го вкара в бизнеса, само Гина може да го изкара: 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hurricane Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 преди 1 минута, GSA каза: Гина го вкара в бизнеса, само Гина може да го изкара: Наистина. Дует с нея и всичко приключва 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 преди 33 минути, Danger. каза: Че кой говори за такива песни? Не живеем в 2005. Именно. Галена и Преслава не са звездите, които бяха по времето на ония хитове, съответно защо да очакваме някакви съвсем нови като Алфа да са? Та те дори не са имали възможността да бъдат налагани от мега силен монопол и от купища влиятелни награди, отразени из медиите. Но въпреки това успехите им са си доста задоволителни и на практика ги превръщат в някаква конкуренция. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 Току що, Hurricane каза: Наистина. Дует с нея и всичко приключва Галин никога ама никога не може да бъде национална звезда, каквато беше Гуци едно време. Такава еуфория много малко певици са преживявали. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DanielPiliov Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 “Сладкото зло” 68 ден - 66К “Скандал” 68 ден - 61К Преслава с най-силната си песен от Пиян насам категорично! 3 2 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 преди 13 минути, WindWalkerMonk каза: Офффффф, Гина не преживя, че няма да бъде звезда в пълния смисъл на чалгата. То не бяха финансирания от Благо Солоф, не бяха скандали, не бяха продуцирния, не бяха голи снимки и пластични операции. Не бяха дуети, подмазвания. АМАН! ГИНО, няма да си нито Глория, нито Ивана, нито Стораро, нито Галена, нито Преслава. Просто ако спреш да пееш, няма да се сещат за тебе, че въобще те е имало ма, г- це продуцент. Е трябва да му признаем, усети се навреме да отвори нов бардак с нови труженички и да стане маман. "Пеенето" е за междудругото, разход в графата маркетинг. Ма да не се мотае ами да влиза в нечий харем Доня Галина, докато е време. https://www.youtube.com/watch?v=v9NG8VmiLiM 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 преди 3 часа , DevilWish каза: Винаги са ги включвали, само миналата година липсваше "Ти не си за мен" и дуета с Азис в компилация за жалост. Очаквам пак да включат стари песни от пролетта или зимата. Преслава с "От утре" и всички песни ще са познати. То ясно "Еуфория", "Частно парти", "Мой", "Бях с теб", "Слабост моя", "Клеопатра", "Този път", "Една порода", дуета на Татяна с AX Dain и онова нещо на Ивета с Дени Калинката. Върху другите двама нямам наблюдение, но нещо за цвят трябва да има. По-добре от пролетната компилация която е без нито един хит! Когато се отдели в собствен канал спряха да ги включват. Мислех че никога повече няма да видим песните й там. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BaGaBoNtIn Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 преди 30 минути, DanielPiliov каза: “Сладкото зло” 68 ден - 66К “Скандал” 68 ден - 61К Преслава с най-силната си песен от Пиян насам категорично! Голям хит е! Преди няколко вечери бях на дискотека по морето и я пуснаха 3 пъти, хората си избухват яко на нея. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DanielPiliov Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 преди 5 минути, BaGaBoNtIn каза: Голям хит е! Преди няколко вечери бях на дискотека по морето и я пуснаха 3 пъти, хората си избухват яко на нея. Тук беше флоп, ама само им се иска! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 Най-голямата избухвация! 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 От 2.07.2022 г. от 20:06, plambata каза: Хора, имам проблем - "Нашата" ме зариби. 😟 Сега ще я слушам цяла вечер, за да ме отврати и да не си помислям повече да си я пускам. Ще я редувам със Земетръс, Тежки нощи и Навик за по-бърз ефект. Следвайте ме за още рецепти. Тежки нощи е яка, аз си я слушам с кеф. Навик също. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 преди 1 час , Emanuela.Carey каза: Адам прилича на Джъстин Бийбър а Галин прилича на мъж 😳 Върнаха старата обложка. Художника не е мислил достатъчно за Донатела Версаче докато рисувал Галин. 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 преди 21 часа , FikLena каза: отговарът на сашка анджъл Меди винаги е бил със страшно много участия и е лудница за тях. Нищо не е отговорила Сашка. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 преди 6 часа , DanielPiliov каза: Аз още не мога да разбера, Фики купува ли гледания, защото вече 60 дни прави средно по 150К на ден. Според мен около 100К са само от махалите. Аз примерно един път не съм си я пуснал, ама си я припявам понякога. За мен е пълна цигания. Според мен не. Песента се наложи по баловете и успя да задържи интереса и сега за летните партита. Почти всяка година имаме песен с подобно звучене и тематика, дето буха гледания и интерес повече време. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 Новата песен на Алфа изобщо не ми харесва. Два пъти направих опит да я изслушам цялата и не успявам. Тази си остава топ: ❤ 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари