SG Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 преди 11 минути, Lelqtian каза: Само идва да покаже как вечните беквокалистки будят интерес сами по себе си, а някви новопропели инцтраграмерки като Лиси не могат да се похвалят със същото! На Десислава най-малкото можем да избухваме! А Дес и Анелс щяха да правят и дует помежду си. Такава симфония от беквокали не се чува всеки ден... Pres could only wish.❤️ ПП: Сетих се, че колаборациите на Камелия са 6, нещо ми беше излязла от ума миналогодишната й сезонна хитачка. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 преди 16 минути, SG каза: А Дес и Анелс щяха да правят и дует помежду си. Такава симфония от беквокали не се чува всеки ден... Pres could only wish.❤️ ПП: Сетих се, че колаборациите на Камелия са 6, нещо ми беше излязла от ума миналогодишната й сезонна хитачка. Много правилно ти е била излезнала, нужно ли беше да ни припомняш и на нас? Веднага пускай Центрофуга! 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 Еуфория е вторият най-голям самостоятелен хит за годината след Отпусни се, а Welcome to 🇧🇬 се очертава да е хитът на лятото и най-силният дует за годината. Какъв е проблема и какво делите 1 1 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 преди 9 минути, Danger. каза: Центрофуга е най-голям самостоятелен хит за годината, а Бомба се очертава да е хитът на лятото и най-силният дует за годината. Какъв е проблема и какво делите Поправено. А най-големия задграничен хит разбира се е 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 А сега нека превъртим часовниците до 2003 и си пуснем любим хит с това ЕГН 3 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 преди 2 часа , BaGaBoNtIn каза: Анелия с нова песен - “Няма драма”. Дано да е някоя яка тупалка. 2 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 преди 1 час , DanielPiliov каза: Ти да не се притесни че ще мине леля ти Преса? И да купупва каква ви е драмата наистина? Да не би да е първата? Нищо не е проблем докато Емануела не почне да го прави. Хора без работа по цял ден следите цифри и гледания, за да определите някой успешен ли е или не. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 преди 6 минути, Lelqtian каза: Поправено. А най-големия задграничен хит разбира се е Nina to have a hitov hit on Radyoaktif Bursa! R 1 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 преди 5 минути, asylum каза: Nina to have a hitov hit on Radyoaktif Bursa! WOW ЗВЕЗДА ! Минала е 15 хиляди! Очаквах да замръзне на 5К! И всичко това за 35 дни! Какво ли ще бъде на 40тия ден? преди 1 час, SG каза: А Дес и Анелс щяха да правят и дует помежду си. Такава симфония от беквокали не се чува всеки ден... Pres could only wish.❤️ ПП: Сетих се, че колаборациите на Камелия са 6, нещо ми беше излязла от ума миналогодишната й сезонна хитачка. Добре, че са Робов, Торино и Пашата. А уж Камелия беше против фийч и дуетите. Поне така твърдеше преди да направи такъв с Гъмзата и видя милионите гледания. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 преди 7 минути, meleto каза: WOW ЗВЕЗДА ! Минала е 15 хиляди! Очаквах да замръзне на 5К! И всичко това за 35 дни! Какво ли ще бъде на 40тия ден? Добре, че са Робов, Торино и Пашата. А уж Камелия беше против фийч и дуетите. Поне така твърдеше преди да направи такъв с Гъмзата и видя милионите гледания. Какво им е добрето? Едното не го помнят и заклети фенова на чипровската, а другото е нагла кражба и нищо друго. Освен да се обади пак на Гъмзата и да направят фючъринг със Сашо Роман на циганския вокал за да види хит. Иначе пускаме (отново) Центрофуга. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 преди 20 минути, meleto каза: WOW ЗВЕЗДА ! Минала е 15 хиляди! Очаквах да замръзне на 5К! И всичко това за 35 дни! Какво ли ще бъде на 40тия ден? Добре, че са Робов, Торино и Пашата. А уж Камелия беше против фийч и дуетите. Поне така твърдеше преди да направи такъв с Гъмзата и видя милионите гледания. Тя още при дуета с Галин го видя. Въпреки което си пусна доста самостоятелни песни извън Пайнер. Но когато си над 50 и имаш четвърт век кариера е нормално да се отъркаш в младото и актуалното. Други го правят още в първите години на кариерите си. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 преди 3 часа , plambata каза: Ох миличките, чак ми е жал как сте се хванали като удавник за сламка за Коцьо да й спасява кариерата на безносата. Само да вметна, че излязлата месец и малко по-късно Еуфория има 60к гледания срещу 62к за дуета, коментарите са им напълно изравнени. Да вметна също, че забележителният резултат на Еуфория е постигнат, при все че Галя имаше още един ютуб терминатор в периода - дуета с Азо, а вече са 2 такива. Но вместо да се разпръсват гледанията и да се получи някакъв срив в тези на Еуфория от няколко дни насам, налице е стабилно задържане. Да ви го обясня по-простичко, че да ме разберете - Галена е с 3 огромни хита от началото на годината, като самостоятелният такъв скоро ще мине по харесвания дуетния на Преса и Коцьо, които нямат други нови песни в топа. Брат, стига си се плюнчил в обяснителен режим, изобщо не ти отива особено, когато се чудиш как да си ги изсмучеш от пръстите. Приеми вече, че Сладкото Зло ще остане като по-голям хит в историята от "Еуфория" и това е. Голяма мъка! 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 Тоз пък чак двеженията изкопирал ... 🤮 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 преди 36 минути, asylum каза: Всяка песен и беше хит! Една от големите имена в чалгата. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 преди 1 минута, THE IIconic каза: Всяка песен и беше хит! Една от големите имена в чалгата. Много спомени имам 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 Джия не е в Хит Микс вече? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 преди 5 минути, ANGEL каза: Джия не е в Хит Микс вече? Аз мислех се беше отказала, ама на. Пак стана време за Центрофуга, тоя ток да не е без пари????? 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 преди 25 минути, PHILIPP PLEIN каза: Тоз пък чак двеженията изкопирал ... 🤮 Абе човек, ти ли питаш Елза от Али Експрес за копувато на инцта последоватати 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DanielPiliov Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 преди 1 час, Emanuela.Carey каза: Ти да не се притесни че ще мине леля ти Преса? И да купупва каква ви е драмата наистина? Да не би да е първата? Нищо не е проблем докато Емануела не почне да го прави. Хора без работа по цял ден следите цифри и гледания, за да определите някой успешен ли е или не. Не съм и писал аз, един приятел ми прати снимките! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 преди 1 минута, DanielPiliov каза: Не съм и писал аз, един приятел ми прати снимките! Твоя приятел еквивалентно зле. Пише да се заяжда и после насира “А-ама аз те харесвам просто питам” и бега да праща скрийншоти. Сигурно ако я види наживо и снимка ще си направи 🤡 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 преди 23 минути, Emanuela.Carey каза: Твоя приятел еквивалентно зле. Пише да се заяжда и после насира “А-ама аз те харесвам просто питам” и бега да праща скрийншоти. Сигурно ако я види наживо и снимка ще си направи 🤡 Нямат животец, и те кат нащо тук Американизираното. Кво е тръгнал да й пише, се1 него го бърка дали си кОпува. 3 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 Обаче Нелина в дългосрочен план ще излезе една от победителките, макар и не в чалгата. Фолклорни успехи, на концерти и турнета с естрадни легенди... създава си трайна ниша, отстоявайки себе си.❤️ 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mihael Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 (редактирано) Наистина доста нолайфърско изпълнения. Чак пък толкова да му пука на човек, че да тръгне да иска обяснения. Надявам се да е на тийн възраст, възрастен човек ми е смешно чаак толкова да следи звездите какво правят. С нетърпение очаквам следащата изненада и провокация от Галена. Ако някой от нейния екип чете тук давам идея - дует с Галин, ама не певецът, а нейния мъж. Ама ще трябва много да му обработят гласа ако не може да пее, но вече всеки може да звучи що-годе добре. Ако вече го е правила, извинете ме, не следя много фолка. Друга идея - да пусне в социалните медии конкурс "Аз пея с Галена" и победителят да направи дует с нея. Редактирано Юли 13 от mihael 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 “Тик-ток сензация: Певец от Пайнер ме изнасили” https://hotnews.bg/article/2022071313532324903?fbclid=IwAR0gpEQjKFqqrqEfX25bf9cR4cmN86HHh_vGeqMRTEDtfLn4B76Y8MSseHY&fs=e&s=cl Кой в Пайнер е певец, продуцент, женен с деца и мусколест? Аз само за Коцето се сетих ама той нали вече не е там? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 преди 14 минути, mihael каза: Наистина доста нолайфърско изпълнения. Чак пък толкова да му пука на човек, че да тръгне да иска обяснения. Надявам се да е на тийн възраст, възрастен човек ми е смешно чаак толкова да следи звездите какво правят. С нетърпение очаквам следащата изненада и провокация от Галена. Ако някой от нейния екип чете тук давам идея - дует с Галин, ама не певецът, а нейния мъж. Ама ще трябва много да му обработят гласа ако не може да пее, но вече всеки може да звучи що-годе добре. Ако вече го е правила, извинете ме, не следя много фолка. Друга идея - да пусне в социалните медии конкурс "Аз пея с Галена" и победителят да направи дует с нея. Вече го е правила, ама не с Галин (мъжо и), а с предишното гадже. Най-известния и клип, даже получи награда от Планета за "Най-прогресиращ изпълнител" за въпросното изпълнение. Не виждам особен смисъл да повтаря Аз предлагам да изненада всички и да се откаже. Според последния видеоматериал, остро лишава минимум един хоремаг от професионалните си качества. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари