Гальо Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 Другата седмица най-накрая нова песен от Ариа❤️ 1 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DanielPiliov Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 От 15.07.2022 г. от 8:33, Balkandji каза: 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 "Феноменален" вече има 30 милиона от официалния и топика. От други клипчета и ремикси още почти 5 милиона. Един от най-големите хитове на Галена. Винаги се сещам, че тук очакванията бяха да бъде забравена на третия месец. "Еуфория" ми е като опит за повторение на "Феноменален". Не казвам, че умишлен, но поне доста си приличат като стил идея и звучене. За мен първата е в пъти по-яка. Не слайно още и правят разни ремикси. Интересно ми е коя от последните й песни, като започнем от ТНЗМ, до дуета с Дамян, може да мине "Феноменален" според вас? Изключваме ВНЛ, там бума с гледанията беше ясен. Говорим обаче и като задържане във времето. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 Според мен Ти не си за мен е най-яката песен на Галена в последната година 😋 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 преди 5 минути, NazzkO каза: Според мен Ти не си за мен е най-яката песен на Галена в последната година 😋 И на мен ми е любима. Много свежа, страхотен и различен клип. Стабилно се задържа и като интерес. Предната пък 100 живота. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 Някой знае ли по колко места са отделните сектори на стадиона в Созопол? Общо са 3500 седящите. Гледам, че за концертите на Преслава и Теа, както и за този на Меди и Галена са пуснати 3 от 5 сектора. Страничните са спрени заради видимост към сцената явно. Пуснати са билети и за правостоящи места, но нямам представа колко. Интересно ми е колко хора ще съберат двата концерта. В Тикетпортал има бройка на свободните места. За концерта на Преслава и Теа: Галена и Меди: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 преди 1 час, Stela каза: "Феноменален" вече има 30 милиона от официалния и топика. От други клипчета и ремикси още почти 5 милиона. Един от най-големите хитове на Галена. Винаги се сещам, че тук очакванията бяха да бъде забравена на третия месец. "Еуфория" ми е като опит за повторение на "Феноменален". Не казвам, че умишлен, но поне доста си приличат като стил идея и звучене. За мен първата е в пъти по-яка. Не слайно още и правят разни ремикси. Интересно ми е коя от последните й песни, като започнем от ТНЗМ, до дуета с Дамян, може да мине "Феноменален" според вас? Изключваме ВНЛ, там бума с гледанията беше ясен. Говорим обаче и като задържане във времето. Нищо няма да мине Феноменален. Общо са над 40 даже, има и други клипчета както и много изтрити. Това според мен е най-известната песен на Галена на балканите. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
z_o_ Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 Лорена с нова песен "Горе ръцете": https://www.instagram.com/p/Cf_9fB-I71h/ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 преди 54 минути, Willy каза: Нищо няма да мине Феноменален. Общо са над 40 даже, има и други клипчета както и много изтрити. Това според мен е най-известната песен на Галена на балканите. Аз сумирах само тези с големите гледания. Има и много клипчета с по 20-30К и с изтритите е възможно да е с над 40 вече. Също така има няколко клипа с Феноменален като общи ремикси от 2-3 песни. Едното беше с Анелия и още някой и има над 700К. Не ми е любимата песен на Галена, но определено е сред най-успешните й, а като цяло и за жанра в последните години. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 преди 16 минути, z_o_ каза: Лорена с нова песен "Горе ръцете": https://www.instagram.com/p/Cf_9fB-I71h/ Лорена защо винаги залага на мрачното и черното в повечето си визии за клипове ... Дано е яка песента. Очакваме нови песни и от Янева, Анелия и Лидия. Дуета на Малката с Робов, Доника с Александрова. За други не знам поне 😁 Меди няма ли да пуска песен? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hurricane Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 преди 1 час , Stela каза: Някой знае ли по колко места са отделните сектори на стадиона в Созопол? Общо са 3500 седящите. Гледам, че за концертите на Преслава и Теа, както и за този на Меди и Галена са пуснати 3 от 5 сектора. Страничните са спрени заради видимост към сцената явно. Пуснати са билети и за правостоящи места, но нямам представа колко. Интересно ми е колко хора ще съберат двата концерта. В Тикетпортал има бройка на свободните места. За концерта на Преслава и Теа: Галена и Меди: Почти нищо не са продали. Много е нисък интересът. Засега Прес е продала с 2 билета повече от Гал 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
z_o_ Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 преди 6 минути, Stela каза: Очакваме нови песни и от Янева, Анелия и Лидия. Дуета на Малката с Робов, Доника с Александрова. За други не знам поне 😁 Меди няма ли да пуска песен? Ариа също ще пуска нова песен идната седмица. На Данна "Третият джин" също скоро трябва да излезе. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 преди 6 минути, Hurricane каза: Почти нищо не са продали. Много е нисък интересът. Засега Прес е продала с 2 билета повече от Гал Милите... Да слеят накрая двата концерта и да обединят публиката. Нека се съберат на една сцена. 😁 Те изобщо рекламират ли ги някъде тия концерти? Не съм видяла ... преди 4 минути, z_o_ каза: Ариа също ще пуска нова песен идната седмица. Нея пък я забравих че съществува 😂 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 преди 7 минути, z_o_ каза: Ариа също ще пуска нова песен идната седмица. На Данна "Третият джин" също скоро трябва да излезе. Данна стана много активна в последните месеци. Дуета и с Робов стана среден хит и не върви зле. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 Много интересно как на някои хора Галена им е виновна за всичко, както и Сашка за Андреа 🤣 На еднакви хапчета сте явно 🤷♀️ 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 Кога изминаха 4 години от този скандален хит: 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 преди 3 часа , Stela каза: Някой знае ли по колко места са отделните сектори на стадиона в Созопол? Общо са 3500 седящите. Гледам, че за концертите на Преслава и Теа, както и за този на Меди и Галена са пуснати 3 от 5 сектора. Страничните са спрени заради видимост към сцената явно. Пуснати са билети и за правостоящи места, но нямам представа колко. Интересно ми е колко хора ще съберат двата концерта. В Тикетпортал има бройка на свободните места. За концерта на Преслава и Теа: Галена и Меди: Не ми казвайте, че Преслава ще подгрява тази дебела неизвестница с български кавъри. Fuck you, Sashke. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 преди 8 минути, DarkChild каза: Не ми казвайте, че Преслава ще подгрява тази дебела неизвестница с български кавъри. Fuck you, Sashke. Преслава, уж най-голямата звезда, вместо да прави сама концерти на стадиони, пак ще се подлага като подгряваща… Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 преди 4 часа , DanielPiliov каза: Преди години Пайнера ѝ пречеше на участията сега Сашка. Че кой собственик на заведение ще се прекръсти да резервира Андреа за месец напред като не се знае тогава на колко промила ще е? 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 преди 31 минути, DarkChild каза: Не ми казвайте, че Преслава ще подгрява тази дебела неизвестница с български кавъри. Fuck you, Sashke. преди 21 минути, GSA каза: Преслава, уж най-голямата звезда, вместо да прави сама концерти на стадиони, пак ще се подлага като подгряваща… Концирта е общ. Преслава ще пее последна след Теа, така че не е там като подгряваща. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 преди 2 минути, Stela каза: Концирта е общ. Преслава ще пее последна след Теа, така че не е там като подгряваща. И пак не разбирам защо я налагат тая свиня тук. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 Аз за таз чувам от тук 😂 Гадничка е леко тъй 👱🏿♀️ 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 Никой не й е виновен на Дора,че поема само 4-5 участия годишно,защото през останалото време се прави на мотика от алкохол и хапчета. На мен ми е по-чудно как баща й е съгласен да я издържа при положение,че е психически нестабилна и е вложил сигурно милиони в кариерата й,която тя прееба без да й мигне окото. Отдавна трябаше да я прати да се лекува. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 преди 21 часа , Willy каза: Не, това ако го беше пуснала щеше да е офицалното погребение на кариерата й. За първи път я чувам тази песен, кога я е пуснала? Не знаех за нея.... официално ще я издава ли? 2 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари