asylum Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 преди 20 минути, Emanuela.Carey каза: Даймънд не се спряха да бълват. Това звучи като машъп на 5 техни песни. https://www.vbox7.com/play:537312b2 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 преди 8 часа , adorable каза: Добре, де. Ти сега ли разбра за връзката на Галче и Цурче с тоя кръг там и мизериите им? Иначе Пеевски отслабна, но цялостното му излъчване е свинско - на човек без скрупули. Като е отслабнал, взимай го! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 Бях в Приморско уикенда. Там чалгата определено доминира, даже и на някои от плажните барове думти чалга. Само за петък и събота в различните кръчми и дискотеки бяха Камелия, Преслава, Меди, Галин, Ивана, Лорена... Ние бяхме на Камелия - както винаги се представи на ниво, само дето ми направи впечатление, че програмата й беше 45 минути, с биса 50. А и дискотеката не можа да се напълни особено. План Б е доста популярна, но не може да се сравни с приема на вечните й хитове. Хитовете са ясни иначе - Галена я въртят най-много - с Дамян, Азис, Еуфория, Феноменален, даже Скандал. Ти не си за мен, дуетите с Криско, Сто живота, както и по-старите, не ги чух. Фики наистина пръска с неговия хит. Турбуленция също е супер вървежна все още. Голям хит е и "Гърмиш" на Софка, както и дуетът на Азо и Северина. На Меди пускат много неща също, вкл. старите хитачки като Дивана, Само да те питам и Свети Валентин. А опашката пред клуба, когато пееше той, беше огромна. Преса с Константин също се пуска и знае. Друго нейно не въртят. Алфите и Даймънд ги пускат и тях, но е доста слаб приемът. За мое учудване и Емануела пускат редовно с Антонио и с Подводница. Анелия, Джена, Деса, Глория са тотално забравени от ДЖ-ите. Един от най-явните признаци за мен коя песен е наистина голям хит е това да започнат да я пеят рандъм певците по кръчмите. И в двете кръчми, които бяхме, чух 3 песни - А+Г, Турбуленция и Отпусни се. В обобщение, на морето на никой не му пука кой финансира чалгарките, коя е ползвала услугите на сурогатна майка и т.н. Вземете да излезете малко от филма и се кефете, че даже със сравнително слабия си сезон, чалгата пръска. 4 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DanielPiliov Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 преди 1 час, Emanuela.Carey каза: Даймънд не се спряха да бълват. Това звучи като машъп на 5 техни песни. Буквален микс между ''Забравен" и "Мой"...Освен това, текста вече е пят 20 пъти... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 преди 2 часа , Гальо каза: От новия и клип го знам, в него има доста статисти, и един от най-популярните актьори в момента в България. Иначе всичките и клипове се снимат в България, с изкл на “Болка моя” от последните години. А реално според мен тя си харесва този начин на живот, има хора готови на всичко за хубав осигурен живот. Това обяснява песни като Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 Аз пък обожавам Цвети Янева, жестока дама 1 1 2 1 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. Danger. Публикувано Юли 18 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Юли 18 Само може да й завиждате на Янева Ето така да я гледате 10 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 Емануела тази година не е изкарала по-голям хит и от Глория 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 Моля се за вашите души 2 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 преди 5 минути, Danger. каза: Емануела тази година не е изкарала по-голям хит и от Глория А това вече е адски трудно постижимо, дори смея да кажа, че граничи с това да не пуснеш нищо изобщо. 1 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 преди 32 минути, Danger. каза: Само може да й завиждате на Янева Абе не е много за завиждане...иначе Цуцка Гуцка няма пукнат хит, никой не се сеща за нея, песните й, дори за клипчетата. Толкова. Колкото до това каква е, ми народа е такъв. Аз смятам, че даже по - лошо трябва на БГ, хората си го заслужават и им е малко. 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 Емануела 1 Емануела 2 ❤️❤️❤️ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 Феновете на Галена и Глория като се дърлят: Meanwhile, всички останали: 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 преди 16 минути, Danger. каза: Емануела тази година не е изкарала по-голям хит и от Глория 1. Подводница още се върти навсякъде и има по-голяма слушаемост от песните на повечето ѝ колежки - нещо повече те я пускат по участията си, за да си подгряват публиката преди флоповете 2. Частно Парти се върти много повече от песента на Гло и Стораро 3. Крипто е качена в канал на една седмица и дори не излиза като я потърсиш - същото беше и с Подводница когато я пусна заради което има такива гледания, докато в Spotify & Apple Music разбива Така че Емануела е много по-добре от певици като например Алисия, за която никой не споменава че не имала истински хит от години или пък Анелия че е на същото дередже. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 Най-доброто от всичко излязло последните дни!. ❤️❤️❤️ 2 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 Бе какъв хит имат Алфа като дори и половин месец не издържаха над 100К, а в песента участват 5(ПЕТ) изпълнители и имаха купен трафик в началото. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 Съвсем нормални гледания си правят като за сезонен хит през 2022. Обаче тази година лидерката сред най-младите е Данна. Чакам деня, в който псевдо продуцентите й може евентуално да зацепят колко още по-голям потенциал има в нея. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 Роксана тресе държавата и всички меме страници в момента. Ютюб сензация, кавър версия и религиозен принос на годината отивЛат при: 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 преди 2 часа , Danger. каза: Само може да й завиждате на Янева Ето така да я гледате За кое да й завиждаме? За това, че не й е разрешено да говори с хора? 😂 Ти да не си bipolar? 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 Току що, Balkandji каза: За кое да й завиждаме? За това, че не й е разрешено да говори с хора? 😂 Ти да не си biporal? Махни това, тя няма живот. Тия пари и дрехи са нула като не може да ги показваш свободно. Отделно да не можеш да се върнеш в собствената си държава когато искаш, да нямаш приятели и дори семейството? И преди някой да ми спори, истинския родител няма да мачка детето си да бъде със свиня, както майка й мачка нея психически. Айде няма нужда от повече разяснения. Тя щото е много добре, затова се е вкопчила в детето си. 4 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 преди 21 минути, Balkandji каза: За кое да й завиждаме? За това, че не й е разрешено да говори с хора? 😂 Ти да не си bipolar? Може говоренето с Галена да и е достатъчно и да компенсира! 3 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 преди 10 часа , Stela каза: Не съм казала, че всички останали са светици. Сега темата беше за Янева и връзката й с най-големия престъпник в държавата. Не съм недоволна защото това е Янева. Аз съм признала, че прави хубави песни и нямам проблем с това да ги слушам, така че не я мразя и плюя заради друго, освен споменатите вече факти. И да, ако Пеевски плащаше клиповете на Емиля щях да го отбележа. Разбирам да е някаква бездарница за да разчита на мутри, но Цура не е такава. Ама явно е по-лесно с готови средства. Гледа да избере лесното, въпреки, че знае, че това са черни пари. Преслава също многократно се е забърквала в простотии - мутри, наркотици, побоища и скандали. Та тя не беше на себе си след Бирмата. Сега пък е с този селски простак, дето и той го раздава някаква мутра. Въпреки това е различно от положението на Янева. Мрънкала съм, че Преса не спираше да си показва детето и това беше даже досадно в някакъв момент, но пък никой да не е виждал и една твоя семейна снимка е друго... Не казвам, че трябва да го прави постоянно, все пак на фокус трябва да са им кариерите. Просто е ясно защо Янева не го е направила нито веднъж. Галена например много добре прави. Не се натрапва постоянно със снимки с мъжа и децата си, а от време на време на някой празник примерно. Съвсем нормално и премерено. Фокси е разказвал,че на Башур работата също не му е чиста. Разпитай го когато е тук и да видим дали ще го отбележиш при следващия грандомански проект на Счетоводителката. Съмнявам се да лъже при положение,че Емилия е близка приятелка на Кама. Кое е ясно? Сериозно ли мислиш че Янева я е срам? Не мисля,че се вълнува какво мислят хората за нея. Та тя през по голямата част от времето дори не е в България. През лятото е в Испания,а през зимата в Дубай. Щом й е забранено да говори с хората от клиповете си,дпоред мен Пеевски й е забранил да качва семейни снимки. преди 8 часа , Blueberry каза: С тая разлика, че Жорж Башур инвестира арабски пари в България, плаща ня български екипи, актьори и локации. Кариерата на Емилия си е направо инвестиция в нашата държава! 🏆 Цура харчи български пари (от източените пенсионни фондове например) в Дубай, тя даже и клиповете си не снима тук. 😶🌫️ Няма да споря с теб заради тази никаквица,секси.💅 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 Ох добре че стигнахме до там да съжаляваме Цура. Как ще легна да спя довечера, знаейки че тя не можела да се прибере от all inclusive хотела в Дубай? 7 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 преди 2 часа , WindWalkerMonk каза: Абе не е много за завиждане...иначе Цуцка Гуцка няма пукнат хит, никой не се сеща за нея, песните й, дори за клипчетата. Толкова. Погледите върху това какъв човек е Цуци може да са различни, но това че няма хитове - не. За контакти Влез Брой ме Мога пак Видимо изневерил Пей сърце Да те бях зарязала Честито Грешка беше Ангелът Маракеш Болка моя Минутите Бой, бой Все успешни песнички, а може и да пропускам нещо. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 преди 9 минути, Emanuela.Carey каза: Ох добре че стигнахме до там да съжаляваме Цура. Как ще легна да спя довечера, знаейки че тя не можела да се прибере от all inclusive хотела в Дубай? Ти нали не я съжаляваш? Защо питаш как ще спиш довечера? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари