Willy Публикувано Юли 26 Report Share Публикувано Юли 26 Това вече е второто най-слушано соло парче за годината, след Отпусни се. В топ 5 влизат и 69, От утре и Еуфория. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юли 26 Report Share Публикувано Юли 26 преди 4 часа , FolkEmpire каза: Каква мъка е това интервю с двете циглета. Единия заспал, другия се хили като хиена. Реших и аз да ги изгледам! Наистина Фики се е ухилил като ряпа, а другия май успя да ме накара да ми се доспи! Жалко, че не казва нищо за Александрова, най-интересното нещо което може да се чуе от него, поне няма да е толкова приспивно! 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 преди 2 часа , DevilWish каза: Реших и аз да ги изгледам! Наистина Фики се е ухилил като ряпа, а другия май успя да ме накара да ми се доспи! Жалко, че не казва нищо за Александрова, най-интересното нещо което може да се чуе от него, поне няма да е толкова приспивно! Той тоя Фикрет резака се хили така навсякъде. А Лайнах явно е решил да се прави, че все едно нищо не е станало, донякъде е добра постъпката му. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 Аз не мога да повярвам как симпатизирате на това дете Симона, която благодарение на парите на родителите си е нещо изобщо. Та на нея дори гласа не и мотирал, тя пищи за бога. Да не говорим, че с последните си интервенции прилича на долна проститка. Смисъл безобразие е такова дете да изглежда така, да не говорим, че изглежда престъпно злобна. А и оставяйки всичко настрана наистина нито една от песните й не ми хареса, освен може би "Пак" горе долу. Направо съм в ступор... А направо се плаша есента какво ни чака от Алфа... сигурно гаджето на Галин тоя Логън, който доскоро се клатеше в дискотеките, а в момента е шофьор и ебалник ще стане и той звиздЪ, че го гледам на сватбата на едни приятели е грачил на микрофона... Просто, ако съм от ранга на изпълнители като Галена, Преслава, Глория ще се срамувам, че деля един жанр.. Но странно как амбиците на Галин и смелостта, тръгнаха след като Криско започна да продуцира изпълнители и куп други. Факт е, че Алфата се наложи, за което Галин наистина заслужава поздравления, защото може би в момента изпълнителите са най-търсените, друг е въпроса, че са вероятно са на смешни пари догори и тн. Даже освен Лидия, мисля, че останалите повечето ги приемат като инфлуенсъри, отколкото изпълнители. И нищо чудно да взимат повече пари от реклами в инстаграм отколкото от участия (след всички удръжки от Галин, договорки за комбо от няколко участия, общи участия и тн). Абе много въпросителни... Просто Галин хвана много добра таргет група 14-22 (преко сили) и новата тикток генерация. Всички там вероятно го боготворят като техния вожд на успял човек, а пък той горкия (според мен) се ползва от тяхната наивност и кой знае как представя реалния шоу бизнес и се изкарва голямата работа. Според мен е абсурдно човек на 30+ вече да е заобиколен от 20 годишни. Има два варианта - или неизживяно детство, или тежки комплекси, изключвам варианта да е толкова умен и да живее в тоя филм само заради печалба и изгода. 1 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 преди 19 минути, ANGEL каза: Аз не мога да повярвам как симпатизирате на това дете Симона, която благодарение на парите на родителите си е нещо изобщо. Та на нея дори гласа не и мотирал, тя пищи за бога. Да не говорим, че с последните си интервенции прилича на долна проститка. Смисъл безобразие е такова дете да изглежда така, да не говорим, че изглежда престъпно злобна. А и оставяйки всичко настрана наистина нито една от песните й не ми хареса, освен може би "Пак" горе долу. Направо съм в ступор... А направо се плаша есента какво ни чака от Алфа... сигурно гаджето на Галин тоя Логън, който доскоро се клатеше в дискотеките, а в момента е шофьор и ебалник ще стане и той звиздЪ, че го гледам на сватбата на едни приятели е грачил на микрофона... Просто, ако съм от ранга на изпълнители като Галена, Преслава, Глория ще се срамувам, че деля един жанр.. Но странно как амбиците на Галин и смелостта, тръгнаха след като Криско започна да продуцира изпълнители и куп други. Факт е, че Алфата се наложи, за което Галин наистина заслужава поздравления, защото може би в момента изпълнителите са най-търсените, друг е въпроса, че са вероятно са на смешни пари догори и тн. Даже освен Лидия, мисля, че останалите повечето ги приемат като инфлуенсъри, отколкото изпълнители. И нищо чудно да взимат повече пари от реклами в инстаграм отколкото от участия (след всички удръжки от Галин, договорки за комбо от няколко участия, общи участия и тн). Абе много въпросителни... Просто Галин хвана много добра таргет група 14-22 (преко сили) и новата тикток генерация. Всички там вероятно го боготворят като техния вожд на успял човек, а пък той горкия (според мен) се ползва от тяхната наивност и кой знае как представя реалния шоу бизнес и се изкарва голямата работа. Според мен е абсурдно човек на 30+ вече да е заобиколен от 20 годишни. Има два варианта - или неизживяно детство, или тежки комплекси, изключвам варианта да е толкова умен и да живее в тоя филм само заради печалба и изгода. Само за възрастта не съм съгласен. Митко Пайнера можеше да бъде баща на първото чалга поколение, после дядо на второто, така че няма значение, щом е бизнес 6 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 Това ме зариби... 4 1 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DanielPiliov Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 "Грешници" скоро ще мине "Излъжи ме" и ще стане най-гледаната песен в канала на Алфа. Нищо чудно до края на годината да удари 20М. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 преди 1 час , ANGEL каза: Аз не мога да повярвам как симпатизирате на това дете Симона, която благодарение на парите на родителите си е нещо изобщо. Та на нея дори гласа не и мотирал, тя пищи за бога. Да не говорим, че с последните си интервенции прилича на долна проститка. Смисъл безобразие е такова дете да изглежда така, да не говорим, че изглежда престъпно злобна. А и оставяйки всичко настрана наистина нито една от песните й не ми хареса, освен може би "Пак" горе долу. Направо съм в ступор... А направо се плаша есента какво ни чака от Алфа... сигурно гаджето на Галин тоя Логън, който доскоро се клатеше в дискотеките, а в момента е шофьор и ебалник ще стане и той звиздЪ, че го гледам на сватбата на едни приятели е грачил на микрофона... Просто, ако съм от ранга на изпълнители като Галена, Преслава, Глория ще се срамувам, че деля един жанр.. Но странно как амбиците на Галин и смелостта, тръгнаха след като Криско започна да продуцира изпълнители и куп други. Факт е, че Алфата се наложи, за което Галин наистина заслужава поздравления, защото може би в момента изпълнителите са най-търсените, друг е въпроса, че са вероятно са на смешни пари догори и тн. Даже освен Лидия, мисля, че останалите повечето ги приемат като инфлуенсъри, отколкото изпълнители. И нищо чудно да взимат повече пари от реклами в инстаграм отколкото от участия (след всички удръжки от Галин, договорки за комбо от няколко участия, общи участия и тн). Абе много въпросителни... Просто Галин хвана много добра таргет група 14-22 (преко сили) и новата тикток генерация. Всички там вероятно го боготворят като техния вожд на успял човек, а пък той горкия (според мен) се ползва от тяхната наивност и кой знае как представя реалния шоу бизнес и се изкарва голямата работа. Според мен е абсурдно човек на 30+ вече да е заобиколен от 20 годишни. Има два варианта - или неизживяно детство, или тежки комплекси, изключвам варианта да е толкова умен и да живее в тоя филм само заради печалба и изгода. Кои са родителите ѝ? Иначе аз реших да потърся пак в инстаграма на Галин от хората които следва да открия новия талант, ама той следва над 100 полуголи момченца като Адам… сигурно фийда му е като реклама за кренвирши. Също забелязах че Маджуна има нов профил (след като си изтри всички профили миналата година) и Алфите го следват. Възможно е и той да се завърне есента. 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 Супер си е Сими-млада,красива,талантлива,секси..Май само в Рамания е проблем родителите ти да ти помагат за кариерата. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 Да спрете да се чудите, това е новата певица на Алфа. Пак заповядайте ❤️ https://instagram.com/zornycapetrovaa?igshid=YmMyMTA2M2Y= 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 преди 8 минути, Гальо каза: Да спрете да се чудите, това е новата певица на Алфа. Пак заповядайте ❤️ https://instagram.com/zornycapetrovaa?igshid=YmMyMTA2M2Y= Абе нова певица казваш, а от снимките зяпат досегашните Тройници??? 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 преди 2 часа , ANGEL каза: Аз не мога да повярвам как симпатизирате на това дете Симона, която благодарение на парите на родителите си е нещо изобщо. Та на нея дори гласа не и мотирал, тя пищи за бога. Да не говорим, че с последните си интервенции прилича на долна проститка. Смисъл безобразие е такова дете да изглежда така, да не говорим, че изглежда престъпно злобна. А и оставяйки всичко настрана наистина нито една от песните й не ми хареса, освен може би "Пак" горе долу. Направо съм в ступор... А направо се плаша есента какво ни чака от Алфа... сигурно гаджето на Галин тоя Логън, който доскоро се клатеше в дискотеките, а в момента е шофьор и ебалник ще стане и той звиздЪ, че го гледам на сватбата на едни приятели е грачил на микрофона... Просто, ако съм от ранга на изпълнители като Галена, Преслава, Глория ще се срамувам, че деля един жанр.. Но странно как амбиците на Галин и смелостта, тръгнаха след като Криско започна да продуцира изпълнители и куп други. Факт е, че Алфата се наложи, за което Галин наистина заслужава поздравления, защото може би в момента изпълнителите са най-търсените, друг е въпроса, че са вероятно са на смешни пари догори и тн. Даже освен Лидия, мисля, че останалите повечето ги приемат като инфлуенсъри, отколкото изпълнители. И нищо чудно да взимат повече пари от реклами в инстаграм отколкото от участия (след всички удръжки от Галин, договорки за комбо от няколко участия, общи участия и тн). Абе много въпросителни... Просто Галин хвана много добра таргет група 14-22 (преко сили) и новата тикток генерация. Всички там вероятно го боготворят като техния вожд на успял човек, а пък той горкия (според мен) се ползва от тяхната наивност и кой знае как представя реалния шоу бизнес и се изкарва голямата работа. Според мен е абсурдно човек на 30+ вече да е заобиколен от 20 годишни. Има два варианта - или неизживяно детство, или тежки комплекси, изключвам варианта да е толкова умен и да живее в тоя филм само заради печалба и изгода. Доня Галина откога е човек, още повече успял? И аз не съм съгласен за възрастта на Тройницата. Не и бил мутирал гласа, все едно някой се вълнува какво или защо пее. Малка била, голяма част от певицита са почнали на същите години, даже Емилия уж била лъгала на колко е за да подпише договор, че нямала 18 още. Или нещо от сорта. Тая или има 18, и се предполага да има глава на раменето, или няма, и има родители, които да решават вместо нея, като леля Данче. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 преди 19 минути, Гальо каза: Да спрете да се чудите, това е новата певица на Алфа. Пак заповядайте ❤️ https://instagram.com/zornycapetrovaa?igshid=YmMyMTA2M2Y= Нещо ме съмнява да дебютират 4то момиче. Симона доста трудно се интегрира сред Алфа феновете за това че разби дуото ЛидияДесита, а и чисто визуално 3 са достатъчни. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 Аз пък си мисля, че трябва да сме доволни, че покрай Алфа и Даймънд най-накрая се завърна истинското продуциране в чалгата (нали, без да се правим на разсеяни, че някои продуценти не третират съвсем ОК изпълнителите си). С години гледахме всякакви харизматични дебюти дето така и не изгряваха, защото бяха бедни, а чичо Митко не искаше да се бръкне и да си свърши работата, с която уж я е започнал тази фирма. Поне накрая зацепи, че може да остави други да му я вършат- и резултата е повече от успешен. Във форума може и да се живее с представата за чалгата от преди появата на тези имена, но нещата от тогава много се промениха и днешните по-млади потребители на жанра си ги приемат въпросните като баш ТОП изпълнители, без да се прави голяма разлика между тях и старите. Няма ги вече звездите и хитовете от едно време, но новата генерация даде надежда, че жанра не е съвсем зациклил и продължава нанякъде... Между другото, смешно ми е като се сетя, че аз и разни други като мен се водим закостенялите задето просто си искаме старото ниво на успех на чалгата, а същевременно тук повечето още си живеят само с изпълнителите от генерацията на Галена и Преслава и съответно пада някакво тотално принизяване и отричане на съвсем стабилно наложилите се сред чалга средите нови. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 преди 2 часа , ANGEL каза: Аз не мога да повярвам как симпатизирате на това дете Симона, която благодарение на парите на родителите си е нещо изобщо. Та на нея дори гласа не и мотирал, тя пищи за бога. Да не говорим, че с последните си интервенции прилича на долна проститка. Смисъл безобразие е такова дете да изглежда така, да не говорим, че изглежда престъпно злобна. А и оставяйки всичко настрана наистина нито една от песните й не ми хареса, освен може би "Пак" горе долу. Направо съм в ступор... А направо се плаша есента какво ни чака от Алфа... сигурно гаджето на Галин тоя Логън, който доскоро се клатеше в дискотеките, а в момента е шофьор и ебалник ще стане и той звиздЪ, че го гледам на сватбата на едни приятели е грачил на микрофона... Просто, ако съм от ранга на изпълнители като Галена, Преслава, Глория ще се срамувам, че деля един жанр.. Но странно как амбиците на Галин и смелостта, тръгнаха след като Криско започна да продуцира изпълнители и куп други. Факт е, че Алфата се наложи, за което Галин наистина заслужава поздравления, защото може би в момента изпълнителите са най-търсените, друг е въпроса, че са вероятно са на смешни пари догори и тн. Даже освен Лидия, мисля, че останалите повечето ги приемат като инфлуенсъри, отколкото изпълнители. И нищо чудно да взимат повече пари от реклами в инстаграм отколкото от участия (след всички удръжки от Галин, договорки за комбо от няколко участия, общи участия и тн). Абе много въпросителни... Просто Галин хвана много добра таргет група 14-22 (преко сили) и новата тикток генерация. Всички там вероятно го боготворят като техния вожд на успял човек, а пък той горкия (според мен) се ползва от тяхната наивност и кой знае как представя реалния шоу бизнес и се изкарва голямата работа. Според мен е абсурдно човек на 30+ вече да е заобиколен от 20 годишни. Има два варианта - или неизживяно детство, или тежки комплекси, изключвам варианта да е толкова умен и да живее в тоя филм само заради печалба и изгода. А от къде да тази информация кой кого ебал? Клипове, снимки нещо? 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 Емилия да не си е пипала пак носа? Прилича ми доста на Камелия напоследък. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 преди 51 минути, SG каза: Аз пък си мисля, че трябва да сме доволни, че покрай Алфа и Даймънд най-накрая се завърна истинското продуциране в чалгата (нали, без да се правим на разсеяни, че някои продуценти не третират съвсем ОК изпълнителите си). С години гледахме всякакви харизматични дебюти дето така и не изгряваха, защото бяха бедни, а чичо Митко не искаше да се бръкне и да си свърши работата, с която уж я е започнал тази фирма. Поне накрая зацепи, че може да остави други да му я вършат- и резултата е повече от успешен. Във форума може и да се живее с представата за чалгата от преди появата на тези имена, но нещата от тогава много се промениха и днешните по-млади потребители на жанра си ги приемат въпросните като баш ТОП изпълнители, без да се прави голяма разлика между тях и старите. Няма ги вече звездите и хитовете от едно време, но новата генерация даде надежда, че жанра не е съвсем зациклил и продължава нанякъде... Между другото, смешно ми е като се сетя, че аз и разни други като мен се водим закостенялите задето просто си искаме старото ниво на успех на чалгата, а същевременно тук повечето още си живеят само с изпълнителите от генерацията на Галена и Преслава и съответно пада някакво тотално принизяване и отричане на съвсем стабилно наложилите се сред чалга средите нови. Ако на това му казваш продуциране, дето нямат по една солова песен, щото е по-ефтино да ги въртят в двойници, тройници, четворници и прочее, по-добре да си бяха останали непродуцирани таланти. Добре че такива със заложби досега не са открити от актуалните омега, изумруд и прочее бардаци 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 преди 2 часа , DanielPiliov каза: "Грешници" скоро ще мине "Излъжи ме" и ще стане най-гледаната песен в канала на Алфа. Нищо чудно до края на годината да удари 20М. С гледанията които прави в момента, ако ги задържи, 20М чак края на 2023 или началото на 2024. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DanielPiliov Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 преди 11 минути, Willy каза: С гледанията които прави в момента, ако ги задържи, 20М чак края на 2023 или началото на 2024. Нещо бях се объркал. Така е да. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 преди 1 час , Emanuela.Carey каза: Нещо ме съмнява да дебютират 4то момиче. Симона доста трудно се интегрира сред Алфа феновете за това че разби дуото ЛидияДесита, а и чисто визуално 3 са достатъчни. Това е, няма защо да те съмнява😄 тя и Симона още не се е интегрирала - тя се превърна в Лидия, тази също е копие на Лидия. Симона си изхаби потенциала жестоко бързо. Два соло хита и 10 безполезни дуета, които я превърнаха в една от всички. Това момиче ще е по същия начин - соло песен и дует, трио, квартет с всеки от Алфа и е приключила 😃 Мъжки дебют не мисля, че им трябва. Те още не могат да наложат Адам и да му направят ХИТ. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 преди 9 минути, Гальо каза: Мъжки дебют не мисля, че им трябва. Те още не могат да наложат Адам и да му направят ХИТ. В интерес на истината Agapi Mou има сравнително добри гледания за Адам, а имаше и доста голяма слушаемост. Трябва просто да престанат да го държат като някаква украса за дуетни проекти. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 преди 13 минути, Гальо каза: Това е, няма защо да те съмнява😄 тя и Симона още не се е интегрирала - тя се превърна в Лидия, тази също е копие на Лидия. Симона си изхаби потенциала жестоко бързо. Два соло хита и 10 безполезни дуета, които я превърнаха в една от всички. Това момиче ще е по същия начин - соло песен и дует, трио, квартет с всеки от Алфа и е приключила 😃 Мъжки дебют не мисля, че им трябва. Те още не могат да наложат Адам и да му направят ХИТ. Точно мъжки дебют им трябва, те досега не са представяли нищо мъжко? Или броим Дион? 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 Емрах да не би да се друса? Прилича на абсолютна друсалка. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 преди 11 минути, pacho каза: Емрах да не би да се друса? Прилича на абсолютна друсалка. на е преди 2 часа , Lelqtian каза: Доня Галина откога е човек, още повече успял? И аз не съм съгласен за възрастта на Тройницата. Не и бил мутирал гласа, все едно някой се вълнува какво или защо пее. Малка била, голяма част от певицита са почнали на същите години, даже Емилия уж била лъгала на колко е за да подпише договор, че нямала 18 още. Или нещо от сорта. Тая или има 18, и се предполага да има глава на раменето, или няма, и има родители, които да решават вместо нея, като леля Данче. Hе забравяй Мира, която направи своя дебют на 15 2 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 Га селската пръчка Джена се праеше на рапЕрка: Ма яко ми е готинка де. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари