Willy Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 Тая пача заслужено замина на дъното с тия бози, след куп бруталки до Живее ми се. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Olay Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 преди 2 минути, Willy каза: Тая пача заслужено замина на дъното с тия бози, след куп бруталки до Живее ми се. Уау, клип сниман на хеликоптерната площадка над сграда в Младост, тортата Японска матча, нощно каране из София ... единственото оригинално в клипа, е че няма сцени как шофира в новата югоизточна част на околовръстното. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 Днес Мара е записала новата си песен в студиото на Глория. Ако не пусне хит я заплювам на място тая! 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 На такъв тип песни трябваше да заложи Рени Еклера, а не на извращения като искам бебе да ме е*е 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 преди 1 час , Willy каза: Тая пача заслужено замина на дъното с тия бози, след куп бруталки до Живее ми се. Това маке й прецака топинга Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Юли 29 Report Share Публикувано Юли 29 Новата треторазрядница с нечувания хитов хит "Ай сиктир" вече е изпреварена по гледания от Еуфория, Турбуленция, че даже и от Нашата. 😆 Ах как обичам да съм прав.🤗 За сметка на това Джен се развива учудващо добре, вкл. с топика. Но кралицата на сезона пак е същата като всяко лято - с 3 песни в топ 10. Недостижимата ни лидерка тя! 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Runevski Публикувано Юли 29 Report Share Публикувано Юли 29 преди 8 часа , DarkChild каза: На такъв тип песни трябваше да заложи Рени Еклера, а не на извращения като искам бебе да ме е*е Рени винаги е залагала на такива песни, до 2016 г. плътно. Разбира се, разнообразявала е със звученето, но компромис с текста не е правила. Специално “Магия” я пя в 6 предавания в праймтайм, поне за толкова се сещам. И се задържа 15 седмици в класацията на Сигнал. Както добре помним, точно с такава мелодична песен, с живи инструменти, се завърна и последния път, но има 600 000 гледания сборно от българската и сръбската версия. А “боклука” има 800 000 реални в ютуб и 270 000 от фейсбук, като стигна до #9 в трендинг и почти стана тренд в Тик ток. Щом вече трябва да има доза провокация, за да достигне до по-голям кръг от хора, така да бъде. Та това е бизнес, няма да налива от пусто в празно - опитва се да се адаптира, а не тъпче на едно място с неразличими проекти. До колко успешно вече е друг въпрос. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юли 29 Report Share Публикувано Юли 29 преди 10 часа , Willy каза: Тая пача заслужено замина на дъното с тия бози, след куп бруталки до Живее ми се. Няма нищо по лошо от злобен педераст. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Юли 29 Report Share Публикувано Юли 29 ❤️ 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юли 29 Report Share Публикувано Юли 29 преди 3 минути, Гальо каза: ❤️ Някой многознайко вчера беше казал, че песента е с Ампер Чочев😂. За всичко са осведомени, ама нищо не знаят 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Юли 29 Report Share Публикувано Юли 29 Току що, THE IIconic каза: Някой многознайко вчера беше казал, че песента е с Ампер Чочев😂. За всичко са осведомени, ама нищо не знаят И аз не знам защо някой повтори 15 пъти, че е с Алпер 😅Такава мазнотия, ако не е с Тони Стораро, няма с кой друг да е 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юли 29 Report Share Публикувано Юли 29 преди 21 минути, Willy каза: Кой говори 😂😂😂😂 Кльощав, женствен и скрит. По лошо от това здраве му кажи! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 29 Report Share Публикувано Юли 29 не се карайте, бийте се! 5 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юли 29 Report Share Публикувано Юли 29 преди 4 минути, Willy каза: Миризливи хора с един грам мозък откога имат право да коментират другите?! Устата ти мерише смешник! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Юли 29 Report Share Публикувано Юли 29 Ана в CoolT утре. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 29 Report Share Публикувано Юли 29 Hei, momiche, ot manichki Iskaha da ni sgodyavat vsichki. Vseki vtori ni se radva Yasno beshe, che shte vdignem svadba. Ti si moia detska mechta Talantliva i dobra S men da spodelish lyubovta Prasten shte ti podarq Nyama drug kato men Zet kato med Tova e tvoq kasmet Obeshtavam mila S men da si shtastliva i vsichko da ni e nared! Moia svekar generala svoiata princesa trudno dava. Tya si ima maika zlatna Mnogo me obicha i mi se radva. Mnogo e krasiva tya! Vsichkite ubiva tya! Mnogo me obicha! Luda, luda, luda e po mene tya! преди 1 час , THE IIconic каза: .... 1 3 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Юли 29 Report Share Публикувано Юли 29 преди 4 минути, asylum каза: Hei, momiche, ot manichki Iskaha da ni sgodyavat vsichki. Vseki vtori ni se radva Yasno beshe, che shte vdignem svadba. Ti si moia detska mechta Talantliva i dobra S men da spodelish lyubovta Prasten shte ti podarq Nyama drug kato men Zet kato med Tova e tvoq kasmet Obeshtavam mila S men da si shtastliva i vsichko da ni e nared! Moia svekar generala svoiata princesa trudno dava. Tya si ima maika zlatna Mnogo me obicha i mi se radva. Mnogo e krasiva tya! Vsichkite ubiva tya! Mnogo me obicha! Luda, luda, luda e po mene tya! Тоя кой го е пуснал да завърши 12-ти клас? Нито мисъл като хората, нито препинателни знаци, какво остава за кирилицата... "Talantliva i dobra S men.." Хвалиш я колко е тарантлива в леглото ли цигле 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Юли 29 Report Share Публикувано Юли 29 преди 1 час , THE IIconic каза: Някой многознайко вчера беше казал, че песента е с Ампер Чочев😂. За всичко са осведомени, ама нищо не знаят Да защото това ѝ беше предизвикателството от неговия клип + когато в ТикТок я питаха дали песента е с него тя не отрече нито веднъж и точно намекваше че е с Алпер. Аз какво съм виновен че филърите са ѝ пропили в мозъка. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юли 29 Report Share Публикувано Юли 29 преди 33 минути, FolkEmpire каза: Тоя кой го е пуснал да завърши 12-ти клас? Нито мисъл като хората, нито препинателни знаци, какво остава за кирилицата... "Talantliva i dobra S men.." Хвалиш я колко е тарантлива в леглото ли цигле Пълен нещастник! Синан Акчъл! Ай чупка в Турция, егати простото същество! Като живееш тук, ще се научиш на български, мангооооооооо! Много ме дразнят такива! Зет като мед! Егати простото същество! Секиджем секиджем парава джем! 3 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Юли 29 Report Share Публикувано Юли 29 диАрия май наистина си обича футболистчето или просто я шиба добре и затова го държи. Очевидно няма достатъчно пари,за да й поддържа чалга кариерката и най-сетне замина на дъното където й беше мястото. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юли 29 Report Share Публикувано Юли 29 Алооооооооооооооооо! Искам да ти кажа само едно! Не се занимавай с т'ва лайно!!! С 300 бягай ти от този психопат проклет!!! Вкара ме, вкара ме и във филма за дете! К'во му е? Луд ли е? Я да ходи да пасе! ❤️❤️❤️ 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юли 29 Report Share Публикувано Юли 29 преди 3 часа , Runevski каза: Рени винаги е залагала на такива песни, до 2016 г. плътно. Разбира се, разнообразявала е със звученето, но компромис с текста не е правила. Специално “Магия” я пя в 6 предавания в праймтайм, поне за толкова се сещам. И се задържа 15 седмици в класацията на Сигнал. Както добре помним, точно с такава мелодична песен, с живи инструменти, се завърна и последния път, но има 600 000 гледания сборно от българската и сръбската версия. А “боклука” има 800 000 реални в ютуб и 270 000 от фейсбук, като стигна до #9 в трендинг и почти стана тренд в Тик ток. Щом вече трябва да има доза провокация, за да достигне до по-голям кръг от хора, така да бъде. Та това е бизнес, няма да налива от пусто в празно - опитва се да се адаптира, а не тъпче на едно място с неразличими проекти. До колко успешно вече е друг въпрос. Като се има предвид кога е пусната едната и другата песен, разликата в гледанията не е голяма. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Юли 29 Report Share Публикувано Юли 29 Вип курвите на Ара едно време как са си пеели А Кристианчето с вирната ръчичка и леко кършим снагичка 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Юли 29 Report Share Публикувано Юли 29 преди 10 минути, FolkEmpire каза: Вип курвите на Ара едно време как са си пеели А Кристианчето с вирната ръчичка и леко кършим снагичка Ема и Йосма са един неповторим феномен в чалгата. Дискография левъл Пайнерки и завиден селско изпипан махленски PR трейнинг. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DanielPiliov Публикувано Юли 29 Report Share Публикувано Юли 29 Новата на Алисия и Стораро е ебати мазната хитачка, ще гърми яко! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари