Stela Публикувано Юли 30 Report Share Публикувано Юли 30 Габриела пее "Пистолет".. Много е якаа ❤ https://www.instagram.com/reel/CgmruD4OP7H/?igshid=MDJmNzVkMjY= Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
irritable2021 Публикувано Юли 31 Report Share Публикувано Юли 31 (редактирано) преди 19 часа , Balkandji каза: @irritable2021 Ко прайш ма, пелтек? wtf? keep my name out of your mouth, also exclude me from this narrative and also: Редактирано Юли 31 от irritable2021 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юли 31 Report Share Публикувано Юли 31 Топ 5 вчера: 1. Пистолет - 235К 2. Welcome to Bulgaria - 218K 3. Отпусни се - 142К 4. Боц - 94К 5. Пияни нощи - 90К Анелия пада на 55К, Галена с 3 песни в топ 10, Мома Янка с 23К, Ариа влиза в топ 3, но е с купени. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Юли 31 Report Share Публикувано Юли 31 преди 54 минути, Willy каза: Топ 5 вчера: 1. Пистолет - 235К 2. Welcome to Bulgaria - 218K 3. Отпусни се - 142К 4. Боц - 94К 5. Пияни нощи - 90К Анелия пада на 55К, Галена с 3 песни в топ 10, Мома Янка с 23К, Ариа влиза в топ 3, но е с купени. Без изненади. След този чутовен флоп Анелийчето трябва да смени рязко посоката или завинаги попада в групата на Гло и Ванча. Тя вече е с крак и половина там, защото е тотално забравена от DJ-ите, вкл. тази новата не съм я чувал да я пускат. Джена наистина ме изненадва - с тази слаба песен щом прави такова задържане явно има доста хляб в нея все още. Дано се вземе в ръце след този частичен успех и да ни зарадва с някоя от нейните тупалки. Като цяло, с много малко изключения, слаб сезон за чалгата откъм яки песни и хитове. Неслучайно сред мега хитовете на лятото по морето са излязлата предното лято Турбуленция и декемврийската А+Г. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Юли 31 Report Share Публикувано Юли 31 Счети няма ли да се разпише с нова тупалка... ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юли 31 Report Share Публикувано Юли 31 Мразя Галена вече, заради тъпата й Стара Каравана не се пуска истинската Гранд дама Татяна с много по якичката песен На морето. Всеки знае, че на морето е топ хита и по яката песен. 1 2 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hurricane Публикувано Юли 31 Report Share Публикувано Юли 31 Минавам само да кажа, че тази пикла разби набедените за лидерки с песен. Добре, че е тя, да спаси лятото, че дори и годината! ПП: Галин сигурно място не може да си намери 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юли 31 Report Share Публикувано Юли 31 Абе Глория много участия, много нещо. В Театро ще пее. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юли 31 Report Share Публикувано Юли 31 @THE IIconic Куга Петкова е тука, тя нудистка била. Снима се голям малоумницата. Да прави коалиция с Луна. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юли 31 Report Share Публикувано Юли 31 преди 1 час, WindWalkerMonk каза: @THE IIconic Куга Петкова е тука, тя нудистка била. Снима се голям малоумницата. Да прави коалиция с Луна. Има хубави зърна, а доколкото Луна и аз се моля! Сега съм на вълна Радостин Василев 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юли 31 Report Share Публикувано Юли 31 ... ❤️ 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Юли 31 Report Share Публикувано Юли 31 преди 4 часа , meleto каза: Счети няма ли да се разпише с нова тупалка... ? Счетоводителката и тупалка е оксиморон. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucellent Публикувано Юли 31 Report Share Публикувано Юли 31 Защо на Емилия и викате счетоводителката? Назад съм знам... 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Юли 31 Report Share Публикувано Юли 31 преди 18 минути, lucellent каза: Защо на Емилия и викате счетоводителката? Назад съм знам... Защото веднъж питали Глория какво мисли за Емилия и тя отговорила "Коя Емилия? Счетоводителката на Пайнер ли?" 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юли 31 Report Share Публикувано Юли 31 преди 1 час, xroflx9 каза: Защото веднъж питали Глория какво мисли за Емилия и тя отговорила "Коя Емилия? Счетоводителката на Пайнер ли?" Не беше май точно така. Емилия се обажда на Глория по някакъв повод и казала, че се обажда Емилия и Глория пита: "Коя Емилия?!?! Счетоводителката МИ ли?" На Емилия й призляло направо и не знаела какво да отговори. Май имаше и някаква статия! 2 1 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юли 31 Report Share Публикувано Юли 31 преди 15 часа , Stela каза: Габриела пее "Пистолет".. Много е якаа ❤ https://www.instagram.com/reel/CgmruD4OP7H/?igshid=MDJmNzVkMjY= Коя Гарбиела? Която се би с Ивена ли? Че аз само нея знам! Поздрав от Габриела за тази патка която й открадна псевдонима. "Скрий се някъде, лекувай се, за Бога. Да те гледам как се мъчиш, повече не мога." Май ще има нов бой! 1 2 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юли 31 Report Share Публикувано Юли 31 преди 29 минути, DevilWish каза: Не беше май точно така. Емилия се обажда на Глория по някакъв повод и казала, че се обажда Емилия и Глория пита: "Коя Емилия?!?! Счетоводителката МИ ли?" На Емилия й призляло направо и не знаела какво да отговори. Май имаше и някаква статия! "Счетоводителката или певицата?" е бил въпросът. Може и "ми" да е имало. 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юли 31 Report Share Публикувано Юли 31 ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ 😘 😘 😘 😘 😘 Dr. Magda Stoyanova, I love you!!! 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ 1 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji Публикувано Юли 31 Report Share Публикувано Юли 31 преди 10 часа , irritable2021 каза: wtf? keep my name out of your mouth, also exclude me from this narrative and also: Ми кво прайш в тоя форум тогава, като искаш да те държа out of the narrative, ма селячке? Заради мен дошъл, после се оплаква. Анадън му? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji Публикувано Юли 31 Report Share Публикувано Юли 31 преди 1 час, DarkChild каза: "Счетоводителката или певицата?" е бил въпросът. Може и "ми" да е имало. И какво странно има в този въпрос? Обажда ти се някой по телефона, не си длъжен на секундата да му/й разпознаеш гласа. Пълна глупост е този измислен прякор. И го повтарят като папагали, мислейки си, че я унижават, а не си дават сметка, че е простотия. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юли 31 Report Share Публикувано Юли 31 "Няколко пикли" Имам за псуване няколко пикли, нямам единствено тиксо за тях, нямам единствено там във фейсбука, виж в блок листа ми, там ги събрах! Имат ли памет, тъпите пикли? Помнят сълзи и псувни и Коце. Тях ще напсувам, блокирам, смачкам, от критика кой ще ме отърве? 1 2 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 31 Report Share Публикувано Юли 31 преди 31 минути, Balkandji каза: И какво странно има в този въпрос? Обажда ти се някой по телефона, не си длъжен на секундата да му/й разпознаеш гласа. Пълна глупост е този измислен прякор. И го повтарят като папагали, мислейки си, че я унижават, а не си дават сметка, че е простотия. Мило ми е като я наричам тъй, не целя да я обиждам Но историят не е така, няколко пъти го обсъждаме последните 12 месеца и всеки се опитва да изменя и добавя от себе си. Глория гостува в Открит микрофон и лично съм го слушал - обади се слушател и я попита какво мисли за Емилия. Гюра попита "Коя Емилия, счетоводителката ли?" Стоянова й каза не, певицата, тогаз Гюра обясни, че и фирмената счетоводителка се казва така. Не оплю после, но беше тъпа реакция. Можеше да каже, че не й се коментират колежки, вместо да се прави на интересна. 3 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юли 31 Report Share Публикувано Юли 31 Ти ме гледаш! Ти ме бройкаш ! - Е, ХАЙДЕ ДЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ! Много гледаш! Малко искаш! - Е, ХАЙДЕ ДЕЕЕЕЕЕЕЕЕ! Ти се правиш, че не хаеш! - Е, ХАЙДЕ ДЕЕЕЕЕЕЕЕЕ! Друга сваляш! Мен желаеш! - Е, ХАЙДЕ ДЕЕЕЕЕЕЕЕЕ! ❤️ "Е, хайде дееееееее" това прави песента уникална! ❤️ 2 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юли 31 Report Share Публикувано Юли 31 преди 38 минути, asylum каза: Мило ми е като я наричам тъй, не целя да я обиждам Но историят не е така, няколко пъти го обсъждаме последните 12 месеца и всеки се опитва да изменя и добавя от себе си. Глория гостува в Открит микрофон и лично съм го слушал - обади се слушател и я попита какво мисли за Емилия. Гюра попита "Коя Емилия, счетоводителката ли?" Стоянова й каза не, певицата, тогаз Гюра обясни, че и фирмената счетоводителка се казва така. Не оплю после, но беше тъпа реакция. Можеше да каже, че не й се коментират колежки, вместо да се прави на интересна. Веднага да се издаде съдебна заповед, изискваща архивите на Открит микрофон. 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 31 Report Share Публикувано Юли 31 преди 6 минути, DarkChild каза: Веднага да се издаде съдебна заповед, изискваща архивите на Открит микрофон. 1 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари