Emanuela.Carey Публикувано Юли 10 Report Share Публикувано Юли 10 преди 1 час , xroflx9 каза: Ама тая Десита е баси разклецаната. Мина всичките си млади колеги-Адам,Умрях,Теофиков,Бобката,(Марсо?),нищо чудно и Маджуна да е обяздила,та затова се реваншира на клетата Леля Данче с "Той". Не е била с Емрах и Маджуна и със сигурност не е била с Марсо. 3 гаджета за 4-5 години - пак е по-назад от връстничките си. По-интересното е че Маджуна на 20 клатеше Данна, която тогава беше на 15-16 и никой не каза нищо по-въпроса. Дори самият баща на Данна постваше техни снимки и клипове. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Юли 10 Report Share Публикувано Юли 10 преди 44 минути, Blueberry каза: И Емрах ли, това съм го изпуснала Колко са смотани тия новите... Едно време се изтрепваха за Коко Динев, сега за Маджуна. Деградацията на една нация в едно изречение! Маджуна е факъбъл,honey. А и имам информация,че е доста добър Иначе това за Маджуна го казах на шега,а за Емрах някой тук беше казал че люби Десита. За Марсо просто предположих,не е като да е невъзможно. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Юли 10 Report Share Публикувано Юли 10 преди 30 минути, Emanuela.Carey каза: Не е била с Емрах и Маджуна и със сигурност не е била с Марсо. 3 гаджета за 4-5 години - пак е по-назад от връстничките си. По-интересното е че Маджуна на 20 клатеше Данна, която тогава беше на 15-16 и никой не каза нищо по-въпроса. Дори самият баща на Данна постваше техни снимки и клипове. На 16 беше Данна, ама то в българското законодателство над 14 при съгласие се счита за окей. И не е като да не се случват подобни неща навсякъде. Иначе да - знаем за Теофиков, Бобката и Адам, като третото май е само за ПР. Лидия е с Весоу и Наско Колев, а Данна само с Маджуна. Симона засега е най-потайна. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Юли 10 Report Share Публикувано Юли 10 преди 14 минути, Blueberry каза: На 16 беше Данна, ама то в българското законодателство над 14 при съгласие се счита за окей. И не е като да не се случват подобни неща навсякъде. Иначе да - знаем за Теофиков, Бобката и Адам, като третото май е само за ПР. Лидия е с Весоу и Наско Колев, а Данна само с Маджуна. Симона засега е най-потайна. Тя е с Галин 7 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юли 10 Report Share Публикувано Юли 10 https://fb.watch/eaThHxzxAO/ Баба ти верно е слезнала в дъжда. Към края си е сред публиката, евалата поне затва. 2 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юли 10 Report Share Публикувано Юли 10 преди 2 часа , xroflx9 каза: Ама тая Десита е баси разклецаната. Мина всичките си млади колеги-Адам,Умрях,Теофиков,Бобката,(Марсо?),нищо чудно и Маджуна да е обяздила,та затова се реваншира на клетата Леля Данче с "Той". Която може, го прави. Която не - се заяжда с ромски травестити в инстата. преди 8 минути, WindWalkerMonk каза: https://fb.watch/eaThHxzxAO/ Баба ти верно е слезнала в дъжда. Към края си е сред публиката, евалата поне затва. Искала е да докаже, че няма да се разтопи и не е вещица. 9 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юли 10 Report Share Публикувано Юли 10 преди 56 минути, Emanuela.Carey каза: Не е била с Емрах и Маджуна и със сигурност не е била с Марсо. 3 гаджета за 4-5 години - пак е по-назад от връстничките си. По-интересното е че Маджуна на 20 клатеше Данна, която тогава беше на 15-16 и никой не каза нищо по-въпроса. Дори самият баща на Данна постваше техни снимки и клипове. Маджуна сигурно е клател както леля Данче, така и татка й. 9 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Юли 10 Report Share Публикувано Юли 10 преди 54 минути, Blueberry каза: На 16 беше Данна, ама то в българското законодателство над 14 при съгласие се счита за окей. И не е като да не се случват подобни неща навсякъде. Иначе да - знаем за Теофиков, Бобката и Адам, като третото май е само за ПР. Лидия е с Весоу и Наско Колев, а Данна само с Маджуна. Симона засега е най-потайна. Попринцип е така, но на мен като цяло ми беше доста противно цялото изгряване и израстване на Данна. Тонове грим, почти голи снимки, нагъзване, разкрачване, провокативни надписи в инстаграм, коментарите ѝ пълни с големи мъже, участия в дискотеки по оскъдно облекло. И всичко това гордо промотирано, вероятно частично по идея на родителите ѝ. Гнусна история. 🤢 Самата Данна ми беше симпатична, докато не гледах последният ѝ лайф в тикток където беше страшно лигава и нетърпима за гледане. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юли 10 Report Share Публикувано Юли 10 От 9.07.2022 г. от 20:46, Hurricane каза: За повече ето такива песни от Галена, а и не само ❤️ Тази ми е една от любимите. Остана незабелязана на фона на другите от албума, но аз много я харесвам и все още я слушам. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юли 10 Report Share Публикувано Юли 10 преди 23 часа , THE IIconic каза: Пръска! Много искам Емили да разбие с хит, но ми се иска да заложи на самостоятелна песен. Слуша ми се нещо нейно, но да не са дуети вече. Знаем, че може да извади нещо добро. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юли 10 Report Share Публикувано Юли 10 преди 18 часа , Гальо каза: И вече сме с 624К фолоуъри, Утре минава Галена, другата седмица Преслава, след месец и Николета Лозанова. И така да се пазят Кардашиян Преслава да им пише да си обединят профилите. Нали си бяха слагали коментари преди време. Няма да има кой да ги мине. 😁 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. Emanuela.Carey Публикувано Юли 10 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Юли 10 Поради мижав интерес Емануела официално мина Галена по фолоуъри в инстаграм - кибер кралица 12 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Юли 10 Report Share Публикувано Юли 10 преди 16 минути, Emanuela.Carey каза: Поради мижав интерес Емануела официално мина Галена по фолоуъри в инстаграм - кибер кралица Емануела е икона за тази ѝ постъпка. Мисля да поледвам примера ѝ, но ще го карам леко – ще мина Галин, примерно, нека приятелите ми не се усъмнят. 3 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юли 10 Report Share Публикувано Юли 10 преди 2 часа , Blueberry каза: На 16 беше Данна, ама то в българското законодателство над 14 при съгласие се счита за окей. И не е като да не се случват подобни неща навсякъде. Иначе да - знаем за Теофиков, Бобката и Адам, като третото май е само за ПР. Лидия е с Весоу и Наско Колев, а Данна само с Маджуна. Симона засега е най-потайна. Все едно нямат фирмени дилдота да го е минала и него 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юли 10 Report Share Публикувано Юли 10 преди 3 часа , Emanuela.Carey каза: Попринцип е така, но на мен като цяло ми беше доста противно цялото изгряване и израстване на Данна. Тонове грим, почти голи снимки, нагъзване, разкрачване, провокативни надписи в инстаграм, коментарите ѝ пълни с големи мъже, участия в дискотеки по оскъдно облекло. И всичко това гордо промотирано, вероятно частично по идея на родителите ѝ. Гнусна история. 🤢 Самата Данна ми беше симпатична, докато не гледах последният ѝ лайф в тикток където беше страшно лигава и нетърпима за гледане. Леля Данче е от тези моми, които съзряват прекалено рано и много бързо минават пиковата си форма. Преди абитуриентската вече са грохнали. 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Юли 11 Report Share Публикувано Юли 11 Хайде и аз да ги споделя веднъж, все пак сме с две песни в топ 3 Неделя: 1. Галена и Дамян - 325k 2. Фики - 161k 3. Галена - 113k 4. Алфа - 108k 5. Лео - 106k 1 1 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Юли 11 Report Share Публикувано Юли 11 Дядо ви ще пръсне с летен хит! Гонорея и Пресбиопия бяха до тук. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Юли 11 Report Share Публикувано Юли 11 Илиян и Сиана - Прати ми локация / ДНЕС! 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Юли 11 Report Share Публикувано Юли 11 Това на Джуни беше много добро. Дано и днес изненада приятно. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji Публикувано Юли 11 Report Share Публикувано Юли 11 преди 14 часа , Stela каза: Преслава да им пише да си обединят профилите. Нали си бяха слагали коментари преди време. Няма да има кой да ги мине. 😁 Хахахахахах. Като разни семейства във Фейсбук с общ профил - Тончо и Данка Митреви Преслава и Емануeла Super Stars 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji Публикувано Юли 11 Report Share Публикувано Юли 11 преди 3 часа , Danger. каза: Хайде и аз да ги споделя веднъж, все пак сме с две песни в топ 3 Неделя: 1. Галена и Дамян - 325k 2. Фики - 161k 3. Галена - 113k 4. Алфа - 108k 5. Лео - 106k Какъв е този пробив на Лео в ТОП 5? Покачва с над 100% гледанията си в неделя. Май ще става хит...? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Юли 11 Report Share Публикувано Юли 11 Тази песен редовно не си я слагаме в сметките, а всъщност е един от най-големите хитове за годината, и то в две държави. Суперската! 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юли 11 Report Share Публикувано Юли 11 ❤️❤️❤️ 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Юли 11 Report Share Публикувано Юли 11 Ей,тва е! ❤ 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucellent Публикувано Юли 11 Report Share Публикувано Юли 11 преди 2 часа , Balkandji каза: Какъв е този пробив на Лео в ТОП 5? Покачва с над 100% гледанията си в неделя. Май ще става хит...? Оригиналът си е хит, нищо чудно че кавърчето на Лео се покачва. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари