Hurricane Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 преди 1 час, DarkChild каза: Не ми казвайте, че Преслава ще подгрява тази дебела неизвестница с български кавъри. Fuck you, Sashke. Не, този път не! Меди ще подгрява Галена, а Теа - Преслава. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Olay Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 преди 23 часа , Hurricane каза: Никой не казва, че песента е хит в Румъния, а че привлича някакъв, макар и минимален трафик от въпросната държава. Абсолютно се съгласявям с това, което казваш за Дамян, но все пак я бутат повече, отколкото ако беше самостоятелна на Галя, което си има някакъв ефект върху първоначалния трафик. Гледанията от Румъния на ВСИЧКИ клипове на Галена в тубата за периода 8-14 юли - 19.2к 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 преди 3 часа , xroflx9 каза: Никой не й е виновен на Дора,че поема само 4-5 участия годишно,защото през останалото време се прави на мотика от алкохол и хапчета. На мен ми е по-чудно как баща й е съгласен да я издържа при положение,че е психически нестабилна и е вложил сигурно милиони в кариерата й,която тя прееба без да й мигне окото. Отдавна трябаше да я прати да се лекува. Изобщо не е трябвало да дава и лев за такава бездарница. 2 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 Галена и Преслава заедно и в хейта.😭💞 https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Prostashko-dolnoprobno-i-bezceremonno-chalga-na-basein-v-Plovdiv-1308023 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 преди 22 минути, xroflx9 каза: Галена и Преслава заедно и в хейта.😭💞 https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Prostashko-dolnoprobno-i-bezceremonno-chalga-na-basein-v-Plovdiv-1308023 "Викове на чобанин"...и се чува гласът на Dj Дамян 🤣 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 преди 5 часа , DarkChild каза: И пак не разбирам защо я налагат тая свиня тук. Не знам. Може би има някакъв гръб или просто защото си е платила стабилно за кавърите, които направи и я лансират. Тя взе едни от най-големите ни хитове, цял албум с бг кавъри. Един вид побутване заради това. Не си го обяснявам по друг начин. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 преди 26 минути, xroflx9 каза: Галена и Преслава заедно и в хейта.😭💞 https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Prostashko-dolnoprobno-i-bezceremonno-chalga-na-basein-v-Plovdiv-1308023 А аз мислех, че Кавала е забравена ... 😂😂😂 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 По въпроса с подгряването на концерт, аз не виждам нищо лошо. Особено ако е на някое голямо име даже е признание. В случая Теа не е някаква балканска мега звезда, Преса е ветеран направо пред нея. Хубаво е, че ще пее последна след Теа. Пък и концерта не е на Теа, така че няма драма. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 Бях на диско, Галош рулира определено, макар да е с най - малоумните песни, нито 1 няма като хората. Но се пак: дуета с Меди, 2 пъти УГЗ (най - тъпата песен, най - накрая я чух, доста е тъпа. Като пееха циганка позна ми си викам да акъл - а дано да умрете и двамата <3). Отделно я пуснаха с Еуфория и там още нещо. Емето също я въртят още с Турболенция и някой от дуетите, пак го чух за втори път мисля. Фичи го пуснаха два пъти само с новата. Анелия я пуснаха с Дай ми още, Милион и още няква. Преслава я пуснаха със Сладкото зло, и още една която ме зариби много, най - яката песен на вечерта за мен поне - От утре. Пуснаха и още некви твари, да пукнат дано, не ги знам. 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 преди 46 минути, Stela каза: Не знам. Може би има някакъв гръб или просто защото си е платила стабилно за кавърите, които направи и я лансират. Тя взе едни от най-големите ни хитове, цял албум с бг кавъри. Един вид побутване заради това. Не си го обяснявам по друг начин. По-скоро тя е по гръб. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 преди 1 час, xroflx9 каза: Галена и Преслава заедно и в хейта.😭💞 https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Prostashko-dolnoprobno-i-bezceremonno-chalga-na-basein-v-Plovdiv-1308023 Така и аз като надух Подводница на еко пътека днес и възмутих едно семейство, което кротко беше запалило огън на забранено място 🥺 Anyway, защо Рашия прави буквални концерти и събира по-голяма публика от второ разрядните Пайнерки? 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hurricane Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 преди 1 час, xroflx9 каза: Галена и Преслава заедно и в хейта.😭💞 https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Prostashko-dolnoprobno-i-bezceremonno-chalga-na-basein-v-Plovdiv-1308023 Не знам, ама се чува дрането на “Сладкото зло”. Тотален хит! 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 преди 12 минути, Hurricane каза: Не знам, ама се чува дрането на “Сладкото зло”. Тотален хит! Преслава и Галена са навсякъде! 😁 Представете си ако се съберат и ни изненадат с дует .. дали няма да смажат след толкова време? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 2:25 и нататък - новата форумна любимка 1 2 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 Вижте какво става на "Отпусни се": https://instagram.com/stories/emrastr/2883831762102111107?utm_source=ig_story_item_share&igshid=MDJmNzVkMjY= 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
omline Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 1 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 преди 11 минути, omline каза: Кой ли отново не е на кеф? 👌 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 Този трак е със супер вещерска енергия, страхотно, че флопна до безобразие 2 1 1 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 Чухте ли, че са третирали българските цигари с енергия на силен екстрасенс, за да постигат определено въздействие върху нацията? Със знанието на мъжа на Цвети Янева, приятелка на Галена. Чудя се дали Цвети е знаела какво се случва под носа й? А Галена? А според вас този, който е третирал българските цигари, дали е бил близък на Галена? Тема за размисъл. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
omline Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 Заврял съм се в едни архиви днес във Фейсбук и попаднах на това, та се чудя как да го разбирам тоя плакат сега. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 преди 3 минути, Emanuela.Carey каза: jumpscare 2 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 преди 9 минути, omline каза: Заврял съм се в едни архиви днес във Фейсбук и попаднах на това, та се чудя как да го разбирам тоя плакат сега. И те са пушили хомо цигарите 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 преди 6 минути, Starboy каза: jumpscare Защо? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
omline Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 Стартът на Планета. 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари