Jouey Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 преди 2 часа , WindWalkerMonk каза: Бях на диско, Галош рулира определено, макар да е с най - малоумните песни, нито 1 няма като хората. Но се пак: дуета с Меди, 2 пъти УГЗ (най - тъпата песен, най - накрая я чух, доста е тъпа. Като пееха циганка позна ми си викам да акъл - а дано да умрете и двамата <3). Отделно я пуснаха с Еуфория и там още нещо. Емето също я въртят още с Турболенция и някой от дуетите, пак го чух за втори път мисля. Фичи го пуснаха два пъти само с новата. Анелия я пуснаха с Дай ми още, Милион и още няква. Преслава я пуснаха със Сладкото зло, и още една която ме зариби много, най - яката песен на вечерта за мен поне - От утре. Пуснаха и още некви твари, да пукнат дано, не ги знам. Когато отидеш на дискотека, само за да можеш да напишеш в Рамания коя песен са пускали и коя не... 😭 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 преди 1 минута, Jouey каза: Когато отидеш на дискотека, само за да можеш да напишеш в Рамания коя песен са пускали и коя не... 😭 Съмнява ме да е отишъл за това. Просто споделя във форума впечатленията си. Забранено ли е? 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 Дискотеките омръзнаха! 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 преди 58 минути, omline каза: Ема и Ивана са топ! Пратете я на Кали да си спомни за доброто старо време. 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 преди 47 минути, Starboy каза: Този трак е със супер вещерска енергия, страхотно, че флопна до безобразие Чак пък да е флопнала .. Беше хит на средно ниво, но не и флоп. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 преди 31 минути, omline каза: Стартът на Планета. Едно време очевидно са били по-добри в правенето на плакати. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 преди 12 минути, Balkandji каза: Съмнява ме да е отишъл за това. Просто споделя във форума впечатленията си. Забранено ли е? Мерси. Бях на РД, нищо повече. Беше скучно, всички пиха, ядяха и се да. Аз си стоях като аутсайдер в ъгъла. Понякога танцувах, но да, реших да споделя кво е останало в акъла ми. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 преди 14 минути, Jouey каза: Когато отидеш на дискотека, само за да можеш да напишеш в Рамания коя песен са пускали и коя не... 😭 Ами нали точно дискотеките и това кои песни и по колко се въртят е един от факторите за това коя песен е хитова в момента. Информацията за теб може да е безинтересна, но за други не е. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 То чалгата самата не беше най - интересното. Грозна отнесе 15 бона за некви свирки. Цигани превзеха елитната уж дискотека. Напиха се и показваха цици и плочки на дансинга чупейки бутилки шампанско по 150+ лева на Галена и сие. Отделно докато пушех отвън върнаха некви нормално облечени хора заради сред код, но неграмотно говорещ циганин с найк анцунг и Мерцедес настаниха на випа. Отделно му направиха място пред чалготеката да паркира. 1 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hurricane Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 Една от най-яките песни на Преслава в последните години! Жалко, че не стана тоталния хит, който заслужаваше да бъде… ❤️ 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 преди 10 минути, WindWalkerMonk каза: То чалгата самата не беше най - интересното. Грозна отнесе 15 бона за некви свирки. Цигани превзеха елитната уж дискотека. Напиха се и показваха цици и плочки на дансинга чупейки бутилки шампанско по 150+ лева на Галена и сие. Отделно докато пушех отвън върнаха некви нормално облечени хора заради сред код, но неграмотно говорещ циганин с найк анцунг и Мерцедес настаниха на випа. Отделно му направиха място пред чалготеката да паркира. На мен ми е интересно да споделяш. Ще се радвам и друг път да ни разказваш за впечатленията си. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 @plambata Здравей. Коя марка цигари пушиш? Не питам за един преАтел, искам да пробвам от твоите. Мъжкарските. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 Тази песен в началото не ми хареса, но след време ме зариби. Изобщо не е лоша. Гледанията и не са много, но от клипчета от участията на Преса съм забелязала, че хората и се кефят и си я пеят с нея. Пускаше се на тържества и по баловете и лично видях, че и се кефят. 4 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 Това наше ли е? 😂 https://www.ramaniabg.com/bulgarskapopfolk/ 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 преди 36 минути, Stela каза: Тази песен в началото не ми хареса, но след време ме зариби. Изобщо не е лоша. Гледанията и не са много, но от клипчета от участията на Преса съм забелязала, че хората и се кефят и си я пеят с нея. Пускаше се на тържества и по баловете и лично видях, че и се кефят. При мен е обратното. Бях от малкото които я харесаха в началото, но след първата седмица не съм си я пускал повече. Нещо грам не са ми на сърце последните песни на Прес, особено Горчиви истини и Сладкото зло които са ми страшно неприятни, главно заради дуетните партньори. От друга страна В твоето легло е най-силната песен на Преслава от Да гори в любов насам и жалко, че не стана хит поне на нивото на Бедняка. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 преди 9 часа , DevilWish каза: За първи път я чувам тази песен, кога я е пуснала? Не знаех за нея.... официално ще я издава ли? Не мисля, най-много да я набута в албум. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 Само аз ли смятам, че в песенра на галчи трябва да се пее сега е два без пееет колко дълго мога да въртя минет ✊🏿✊🏿✊🏿 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 Сутрешна доза Галена директно от Фейсбук профила ми: https://www.facebook.com/unicornBG9/posts/pfbid02yrFb91RpvoQrwCapQtwxEyWyZBBu7moULUyvv9eZgnzs5WgoeG2QwQH7wTEin2SSl?__cft__[0]=AZWJqPiqz1EIqwXdM60r8ClLK9vyF3bL6LXqL2s9ZIvrhVQL1g4rsGixZqmuBsr6sWCCqYUfaBkVhX81vKaCgz-LWRoYDpT-qDPVHhUO2AKuCbZafV5cxfg8YCiFXFp4Dtepu5uYGj_GuxLU2b6K-Z5X&__tn__=%2CO%2CP-R 👺👺👺 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 Утрото дойде и за Цветелина Янева: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
irritable2021 Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 преди 59 минути, Balkandji каза: Утрото дойде и за Цветелина Янева: when you became bi - did it hurt? did you know? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 преди 6 минути, irritable2021 каза: when you became bi - did it hurt? did you know? Less pain than someone breaking your heart. Ама пий един Ибупрофен за всеки случай. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
irritable2021 Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 преди 30 минути, Balkandji каза: Less pain than someone breaking your heart. Ама пий един Ибупрофен за всеки случай. yup, being bi-polar is a bi-tch 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 преди 35 минути, irritable2021 каза: yup, being bi-polar is a bi-tch Магда отдавна е помислила за теб. Не е ли време и ти да помислиш за себе си? 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 преди 3 часа , Balkandji каза: Сутрешна доза Галена директно от Фейсбук профила ми: https://www.facebook.com/unicornBG9/posts/pfbid02yrFb91RpvoQrwCapQtwxEyWyZBBu7moULUyvv9eZgnzs5WgoeG2QwQH7wTEin2SSl?__cft__[0]=AZWJqPiqz1EIqwXdM60r8ClLK9vyF3bL6LXqL2s9ZIvrhVQL1g4rsGixZqmuBsr6sWCCqYUfaBkVhX81vKaCgz-LWRoYDpT-qDPVHhUO2AKuCbZafV5cxfg8YCiFXFp4Dtepu5uYGj_GuxLU2b6K-Z5X&__tn__=%2CO%2CP-R 👺👺👺 Ама Блокираните като мен как да видят? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DanielPiliov Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 Топ 5 от вчера: 1. Галена и Дамян - 311К 2. Фики - 155К 3. Галена - 97К 4. Лияна - 89К 5. Роксана - 87К 3 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари