asylum Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 преди 4 минути, Willy каза: Погледите върху това какъв човек е Цуци може да са различни, но това че няма хитове - не. За контакти Влез Брой ме Мога пак Видимо изневерил Пей сърце Да те бях зарязала Честито Грешка беше Ангелът Маракеш Болка моя Минутите Бой, бой Все успешни песнички, а може и да пропускам нещо. единственият хит, който има, ти дори не си го споменал всичко друго е забравено отдавна най-свестната певица на всички времена 2 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 преди 1 минута, asylum каза: най-свестната певица на всички времена е Моника Валериева, точно така! 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 преди 1 минута, Emanuela.Carey каза: е Моника, точно така! 1 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
penakavalli Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 От 17.07.2022 г. от 10:41, Willy каза: Deezer: 1. Welcome to Bulgaria 2. Nashata Това, ако не е ефектът “Кости името на песента”, не знам! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 Хитът на лято 2022 идва! https://www.instagram.com/p/CgJwvRFLMBD/?igshid=YmMyMTA2M2Y= 1 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 Меди май има дует с Азис, а уж и с Миле Китич. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DanielPiliov Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 преди 1 минута, Willy каза: Меди май има дует с Азис, а уж и с Миле Китич. Има дует с Азис да! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 преди 20 минути, DanielPiliov каза: Има дует с Азис да! Не оставиха горката Цура да си пусне песента. 😭 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 преди 7 часа , Гальо каза: От новия и клип го знам, в него има доста статисти, и един от най-популярните актьори в момента в България. Иначе всичките и клипове се снимат в България, с изкл на “Болка моя” от последните години. А реално според мен тя си харесва този начин на живот, има хора готови на всичко за хубав осигурен живот. Е тя ако не си харесваше начина на живот нямаше да се хване с тоя ... Не я е принудил да му стане жена. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 преди 4 часа , Danger. каза: Само може да й завиждате на Янева Ето така да я гледате Ти завиждаш ли и? Не виждам за какво мога да й завиждам. Не искам да живея с гнусен човек, който е отвратителен не само външо, но и вътрешно и който го кълне и псува цяла България. Това е толкова негативна енергия насочена от хората към тях и определено не искам такава в живота си. То не е за завиждане нейното... Скъпи парцалки, с които се фука в инстаграм и по клиповете, а иначе затворничка без права. Показност и демонстрации на живот постигнат с черни пари. Предпочитам си моя живот. Не всеки мечтае за лукс на всяка цена. 4 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 Доста евтин пр от Меди и Азис се заформя . 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 преди 4 часа , Willy каза: Бе какъв хит имат Алфа като дори и половин месец не издържаха над 100К, а в песента участват 5(ПЕТ) изпълнители и имаха купен трафик в началото. Не може всяка песен да е тотален хит и да разбива с гледания. Колко песни и изпълнители ги имат? Преслава, Галена и Фики в момента ... Другите като имат по-малко не значи, че нямат успех. На Алфите си е нормален сезонен хит. Виж им иначе на участията как се дерат хората и им знаят песните. Преди 2-3 дни имаха общо участие и ги викаха на бис и хората не ги пускаха да си тръгнат. Дори "Трезора", въпреки, че гледанията и паднаха мачка по участията. 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 преди 5 минути, ANGEL каза: Доста евтин пр от Меди и Азис се заформя . Какво очакваш от циганка жадна за още малко слава. Жалко, че Меди му се води по акъла. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DanielPiliov Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 преди 1 минута, GSA каза: Какво очакваш от циганка жадна за още малко слава. Жалко, че Меди му се води по акъла. Абе вие луди ли сте, те се ебават😂 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DanielPiliov Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 Представяте ли си песента да е трио с Галена😳🫣 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 преди 8 минути, Stela каза: Не може всяка песен да е тотален хит и да разбива с гледания. Колко песни и изпълнители ги имат? Преслава, Галена и Фики в момента ... Другите като имат по-малко не значи, че нямат успех. На Алфите си е нормален сезонен хит. Виж им иначе на участията как се дерат хората и им знаят песните. Преди 2-3 дни имаха общо участие и ги викаха на бис и хората не ги пускаха да си тръгнат. Дори "Трезора", въпреки, че гледанията и паднаха мачка по участията. Чудя се на кое да се смея повече - на това колко големи хитове имат Алфа или на това, че Преслава е написана на първо място сред певците с тотални хитове . Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 преди 2 часа , xroflx9 каза: Кое е ясно? Сериозно ли мислиш че Янева я е срам? Не мисля,че се вълнува какво мислят хората за нея. Та тя през по голямата част от времето дори не е в България. През лятото е в Испания,а през зимата в Дубай. Щом й е забранено да говори с хората от клиповете си,дпоред мен Пеевски й е забранил да качва семейни снимки. Ами ако не я е срам още по-зле тогава. Това означава, че не й е останал акъл и морал, които да предизвикат чувство на срам. Ако не ги качва, защото е под забрана, както за разговорите представи си за какъв живот става дума. Да се подложиш на такъв затвор заради едни пари. Даваш ли си сметка какъв човек защитаваш и как изглежда това? Според теб нормално ли е да търпи тоя да и забранява да говори с хората и да и казва кога да диша и кога не заради лусксозен живот? 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 преди 12 минути, DanielPiliov каза: Абе вие луди ли сте, те се ебават😂 Именно, че се ебават, за да предизвикат някакъв хайп, че ако разчитат само на песен и купени гледания може и да не стане. Ама като има хора, които им се връзват.. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 https://open.spotify.com/track/2RPV1xpcvLKm8xZ2Pt1wrZ?si=6xtH42JYQCaXmhKyp4vlrA&utm_source=copy-link единствено тази Цвета признавам. 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 преди 5 минути, plambata каза: Чудя се на кое да се смея повече - на това колко големи хитове имат Алфа или на това, че Преслава е написана на първо място сред певците с тотални хитове . Смей се на каквото искаш. На мен лично ми омръзна да обяснявам едни и същи неща сто пъти. От дни не си спрял да се хилиш след постовете ми и да ме иронизираш. Сега да мисля и за специална подредба когато изреждам няколко певци ли? Не съм очаквала, че точно ти ще си толкова дребнав. Само не ми изкривявай думите. Нито съм казала, че хитовете на Алфа са тотални, нито съм търсила символика в изписването на имената. 4 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 преди 17 минути, Stela каза: Ами ако не я е срам още по-зле тогава. Това означава, че не й е останал акъл и морал, които да предизвикат чувство на срам. Ако не ги качва, защото е под забрана, както за разговорите представи си за какъв живот става дума. Да се подложиш на такъв затвор заради едни пари. Даваш ли си сметка какъв човек защитаваш и как изглежда това? Според теб нормално ли е да търпи тоя да и забранява да говори с хората и да и казва кога да диша и кога не заради лусксозен живот? E то тя няма много избор, никой не я пита. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 преди 26 минути, Stela каза: Ами ако не я е срам още по-зле тогава. Това означава, че не й е останал акъл и морал, които да предизвикат чувство на срам. Ако не ги качва, защото е под забрана, както за разговорите представи си за какъв живот става дума. Да се подложиш на такъв затвор заради едни пари. Даваш ли си сметка какъв човек защитаваш и как изглежда това? Според теб нормално ли е да търпи тоя да и забранява да говори с хората и да и казва кога да диша и кога не заради лусксозен живот? Ама изобщо не я защитавам. Все ми е тая с кой си ляга Цура и какво й забранявят. Щом го търпи значи е доволна от живота си. То колежките й да бяха светици,че наистина да я плюем Янева ама и те са един дол дренки. Щеше да е проблем наистина ако Мара примерно беше с Пеевски. Проектите на Янева поне вдигат нивото на жанра,а ти щом си против спонсора на песните й не ги слушай,не ге популязирай и не им трупай гледания. Против лицемерието и двойния аршин с който се съдят някои изпълнители съм. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 преди 18 минути, Stela каза: Смей се на каквото искаш. На мен лично ми омръзна да обяснявам едни и същи неща сто пъти. От дни не си спрял да се хилиш след постовете ми и да ме иронизираш. Сега да мисля и за специална подредба когато изреждам няколко певци ли? Не съм очаквала, че точно ти ще си толкова дребнав. Само не ми изкривявай думите. Нито съм казала, че хитовете на Алфа са тотални, нито съм търсила символика в изписването на имената. Не виждаш ли, че отново те нападат по линия на задължението да величаеш Галена и всичко свързано с нея. rofl изобщо не знам защо го отразяваш, остави го да се излага. Какво им се обясняваш на тия негативяри? 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 преди 44 минути, plambata каза: Чудя се на кое да се смея повече - на това колко големи хитове имат Алфа или на това, че Преслава е написана на първо място сред певците с тотални хитове . А ти пушил ли си от цигарките с черна хомо магия,създадени със знанието на Галена? 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 @irritable2021 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари