Stela Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 И Анелия се отчете страхотно. Много е яка песента. И това пеене си е баш уникалното и типично за Анелия ❤ 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 преди 1 минута, Danger. каза: Точно със Северина е най-яката от трите! На мен не ми харесва. Най-много ми допада ВНЛ, след това с Меди и чак накрая бих сложила тази ако трябва да ги подредя. 😁 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DanielPiliov Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 На мен ми харесва, но от както излезе постоянно се чудих от къде ми е позната толкова изпявката…Ето от къде 1:1 https://youtu.be/9JHGqknRtN8 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 преди 43 минути, DanielPiliov каза: Меди и Азис разбиват - 250К гледания и 25К лайка само за 6 часа... Меди е абсолютна мегазвезда в момента, по участията му е лудница, в дискотеките го въртят нон-стоп, гледанията му по принцип са повече от впечатляващи. Азис се слуша не само у нас. Силното начало е предизвестено в случая. Струва ми се обаче, че песента няма да се превърне в дълготраен хит. Липсват й ударност, як отсвир, култови фрази в текста, кулминация, моменти за избухвация... За сравнение - Анелия е с 43к. Колкото и каналът да е фактор, това е почти 6 пъти разлика! После пак ми обяснявайте, че Анелия все още е някакво голямо име и й дължим някакво уважение. Да уважава първо тя хората. Участията й са под всякаква критика в последните години - отидеш ли веднъж, не повтаряш. 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 преди 3 часа , SG каза: Доста от участията на изпълнителите по морето вървят по 2 наведнъж - първо към 22:00 в някоя кръчма, механа и после към 02:00 в дискотека. Някои даже са и на един собственик и се плаща общ хонорар, мисля. Може, но доколкото съм чувал не им плащат 2 пъти хонорар, срещу една и съща сума пеят и на двете места. Конкретния случай обаче беше брутален. И не беше в кръчма в 22:00, и после след 12 в дискотеката. Това от нейния график, някой го беше пуснат тука миналата седмица? 1:30 в Созопол, 2:30 в Приморско, в една и съща дата. Дори Рашия с Весела из читалищата в Пазарджишките села и региона имат 2-3 часа между участията. 4 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 преди 1 час , Lelqtian каза: Дори Рашия с Весела из читалищата в Пазарджишките села и региона имат 2-3 часа между участията. Едните пеят наживо и се раздават докрай, другите бичат плейбека. Естествено първите имат нужда от почивка. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 преди 5 часа , Stela каза: И Анелия се отчете страхотно. Много е яка песента. И това пеене си е баш уникалното и типично за Анелия ❤ За 11 часа има 67 хилки 🥺 Не че нещо песента, ама това са печални гледания. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 преди 1 час , DarkChild каза: За 11 часа има 67 хилки 🥺 Не че нещо песента, ама това са реални гледания. ❤️ 3 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 В момента MMA на Азис е тренд в Китай и Киргизстан. В тикток има клипове със стотици хиляди и дори по милион харесвания, на които танцуват на песента по дискотеки и сватби. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 Меди и Азис - 462 хил. гледания до момента с 31к лайкове и над 1300 коментара. Анелия - 70 хил. показвания с 5,6к лайкове и 236 коментара. "Феновете" на Анелия да вземат да се скрият по-добре. В кавички е, защото такова животно от години няма. Спамът с тази песен, напомнящ този с Ваня Великова, е показателен за хитовия потенциал на новата треторазрядница. 1 3 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 преди 4 минути, plambata каза: Меди и Азис - 462 хил. гледания до момента с 31к лайкове и над 1300 коментара. Анелия - 70 хил. показвания с 5,6к лайкове и 236 коментара. "Феновете" на Анелия да вземат да се скрият по-добре. В кавички е, защото такова животно от години няма. Спамът с тази песен, напомнящ този с Ваня Великова, е показателен за хитовия потенциал на новата треторазрядница. O, да, Aнелия няма фенове. Всички положителни коментари в youtube са фалшиви. 3 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 преди 27 минути, plambata каза: Меди и Азис - 462 хил. гледания до момента с 31к лайкове и над 1300 коментара. Анелия - 70 хил. показвания с 5,6к лайкове и 236 коментара. "Феновете" на Анелия да вземат да се скрият по-добре. В кавички е, защото такова животно от години няма. Спамът с тази песен, напомнящ този с Ваня Великова, е показателен за хитовия потенциал на новата треторазрядница. 70 хиляди изобщо не е малко за нов канал, който няма оптимизиран Youtube SEO и песента не е промотирана никъде Просто сме свикнали да гледаме напомпани гледания. Ако беше в канала на Пайнер вероятно щеше да е на поне 200-250к 5 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DanielPiliov Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 Топ 5 от вчера: 1. Галена и Дамян - 229К 2. Меди и Азис - 217К (6 часа) 3. Фики - 110К 4. Джена - 85К 5. Малката и Робов - 84К Джена се задържа страхотно. Робов и Малката с мижав интерес. За другите е ясно. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vanora Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 Не знам защо се пишат очевидни глупости при положение, че всички знаем как стоят нещата. Първо, че каналът на Анелия е нов и самостоятелен - винаги когато случаят е такъв, първият проект, представен там, е с по-слаби гледания, защото няма последователите на канала на Пайнер. Такъв беше случаят с Емануела - "Подводница". Сега, 7 месеца след излизането си, е с 4.8 М гледания. Ако беше качена в канала на Пайнер, щеше да е с поне 10М гледания. Но това в случая не е важно, защото песента стана хит, слушаше се масово. Друг е въпросът, че след нея Емануела се прецака и закопа сама и с проекти, и с поведение. Новата песен на Джена също не е събрала гледанията, които би направила, ако беше качена в канала на Пайнер. Второ, песента на Меди и Азис, колкото и да е добра, е с толкова харесвания и гледания, защото и двамата са на гребена на вълната откъм интерес, а знаем колко добре работи името за един изпълнител. Още повече, че песента е дуетна - интересът обединява и феновете на Меди, и феновете на Азис, докато при Анелия песента е соло, и то след година пауза. Да, може песента ѝ да не натрупа милиони гледания, но колкото и гледания и харесвания да има, поне ще са реални - ще идват от хора, наистина интересуващи се от музиката ѝ. Вярно, че попфолкът е най-комерсиалната музика, вярно, че е шоубизнес - и шоу, и бизнес, ама това постоянно надпреварване и изнасяне на цифри на гледания и харесвания вече малко почва да омръзва. В крайна сметка - когато говорим за изкуство, по-важно е цялостното представяне, а не някакви си цифрички. То по тази логика 90% от поп и естрадните изпълнители трябва да преустановят музикалната си дейност, защото ги нямат хилядите и милионите гледания и лайкове. Като знам колко гледания, последователи и лайкове купиха дадени персони, последният ми фактор ще е субективни цифри, когато оценявам дадена песен. И за не знам кой път - Анелия не е треторазрядница, колкото и да им се иска на някои. Анелия има своите хитове и верни почитатели и се надявам да продължи да ни радва с приятни песни и занапред. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 преди 25 минути, DanielPiliov каза: Топ 5 от вчера: 1. Галена и Дамян - 229К 2. Меди и Азис - 217К (6 часа) 3. Фики - 110К 4. Джена - 85К 5. Малката и Робов - 84К Джена се задържа страхотно. Робов и Малката с мижав интерес. За другите е ясно. Меди и Азис със сигурност трябва да са с повече, щом в момента са с 482к, няма как да ги направят през нощта. Джена и мен ме изненадва, може би трендингът я държи на добри нива. Малката и Робов няма да помиришат хит, ако продължават с тази никаква стратегия - 10 еднакви песни наведнъж. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 преди 5 минути, Vanora каза: Новата песен на Джена също не е събрала гледанията, които би направила, ако беше качена в канала на Пайнер. То по тази логика 90% от поп и естрадните изпълнители трябва да преустановят музикалната си дейност, защото ги нямат хилядите и милионите гледания и лайкове. И за не знам кой път - Анелия не е треторазрядница, колкото и да им се иска на някои. Анелия има своите хитове и верни почитатели и се надявам да продължи да ни радва с приятни песни и занапред. Песента на Джена Е в канала на Планета, не пиши глупости. Всъщност естрададжиите в голямата си част са преустановили музикалната си дейност точно заради мижавия интерес към тях. Концерти един или два пъти в годината активна кариера ли е? Че и Коста Марков има повече участия. Приятни песни имат и много други - Карлос например. Хитове обаче няма. Щом се радвате на приятните песни на Анелия и не искате хитове от нея, явно сте доволни от позицията й на запътила се към В-групата. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vanora Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 (редактирано) Да, грешката е моя за Джена, признавам. Но това е, защото съм слушала песента точно веднъж, а и гледанията, които се споделят тук за нея, ми се струват слаби за изпълнител от ранга на Джена, още повече, че песента е качена в официалния канал на Пайнер. Но въпреки всичко песента е хубава и ѝ пожелавам успех - дали с милион, или с 10 милиона, феновете на Джена няма да се отрекат от нея, ако са ѝ истински такива. Много е грешна преценката ти за нещата. Ти признаваш само абсолютните хитове, и то на двама-трима изпълнители. Всичко останало по критериите ти е пълен леш и трябва да легне под ножа, а изпълнителите му да си прекратят кариерите. Само че нещата не са толкова крайни, за щастие. Винаги е имало абсолютни лидерки от ранга на Преслава и Галена, които каквото и да направят, даже да не е на 100% това, което феновете са очаквали предварително, ще се оцени високо. Само че винаги е имало и други певици като Анелия, които са можещи, с огромни хитове през годините и с огромни на брой фенове. Имаше зацикляне при нея миналата година, макар на мен да ми харесаха и двете песни, които направи, спря се, усети се адекватно и след година пауза се завърна със свежо лятно предложение. Да, казала съм, че песента е приятна, защото за мен е такава. Има потенциал да стане хит и щеше да стане хит със сигурност, ако не беше качена в този канал. Но дори и качена в него, тези, които оценяват обективно, а не по това дали на обложката пише Галена, Малина, или Анелия, ще отсъдят, че песента си струва и че е поет път към правилната посока. Защото съм убедена, че ако тази песен беше качена и направена от Галена, всички щяха да са в екстаз от новото "музикално чудо" в българския попфолк. Давайте го малко по-спокойно. Харесвам Галена и проектите ѝ, макар да не ми е най-любимата попфолк певица, но виждам какъв фурор прави последните години. Ама това да отричам всичко останало, защото не е Меди, Галена или Азис, в повече ми идва, честно. И тази мания за плюене на всичко, освен на двама-трима изпълнители, тук си проличава за пореден път. И е всичко друго, но не и нещо красиво. Спирам по темата, защото не смятам, че диалогът е продуктивен, а по-скоро назидателен и нападателен, а от такава комуникация не считам, че има полза. В заключение - усмирете си ризите и прогледнете отвъд музикалния канал на Галена, защото колкото и хитове да изкара тя, все още има и други изпълнители, които влагат не по-малко усилия, любов и старание в работата си. Ако ли пък не го направите, то знайте, че има и други фенове на попфолка, които слушат песните не само заради техните изпълнители, а и заради самите песни. И това не ги прави глупави, ограничени и смешни, а напротив. Редактирано Юли 20 от Vanora 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DanielPiliov Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 преди 26 минути, plambata каза: Меди и Азис със сигурност трябва да са с повече, щом в момента са с 482к, няма как да ги направят през нощта. Към 12:15 бяха 250К. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DanielPiliov Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 преди 2 минути, DanielPiliov каза: Към 12:15 бяха 250К. Обърках се! П.П. Коментара даже съм го написал аз😂 преди 10 часа , DanielPiliov каза: Меди и Азис разбиват - 250К гледания и 25К лайка само за 6 часа... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 Няма как Ганев да прави песни за 15 имена и всяка песен да е хит. Като добавим и това, че повечето му песни си приличат, стигаме до матрицата, в която са и Алфа, и Мега и това е вече с години. Хората искат разнообразие! 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 преди 4 минути, Vanora каза: Да, грешката е моя за Джена, признавам. Но това е, защото съм слушала песента точно веднъж, а и гледанията, които се споделят тук за нея, ми се струват слаби за изпълнител от ранга на Джена, още повече, че песента е качена в официалния канал на Пайнер. Но въпреки всичко песента е хубава и ѝ пожелавам успех - дали с милион, или с 10 милиона, феновете на Джена няма да се отрекат от нея, ако са ѝ истински такива. Много е грешна преценката ти за нещата. Ти признаваш само абсолютните хитове, и то на двама-трима изпълнители. Всичко останало по критериите ти е пълен леш и трябва да легне под ножа, а изпълнителите му да си прекратят кариерите. Само че нещата не са толкова крайни, за щастие. Винаги е имало абсолютни лидерки от ранга на Преслава и Галена, които каквото и да направят, даже да не е на 100% това, което феновете са очаквали предварително, ще се оцени високо. Само че винаги е имало и други певици като Анелия, които са можещи, с огромни хитове през годините и с огромни на брой фенове. Имаше зацикляне при нея миналата година, макар на мен да ми харесаха и двете песни, които направи, спря се, усети се адекватно и след година пауза се завърна със свежо лятно предложение. Да, казала съм, че песента е приятна, защото за мен е такава. Има потенциал да стане хит и щеше да стане хит със сигурност, ако не беше качена в този канал. Но дори и качена в него, тези, които оценяват обективно, а не по това дали на обложката пише Галена, Малина, или Анелия, ще отсъдят, че песента си струва и че е поет път към правилната посока. Защото съм убедена, че ако тази песен беше качена и направена от Галена, всички щяха да са в екстаз от новото "музикално чудо" в българския попфолк. Давайте го малко по-спокойно. Харесвам Галена и проектите ѝ, макар да не ми е най-любимата попфолк певица, но виждам какъв фурор прави последните години. Ама това да отричам всичко останало, защото не е Меди, Галена или Азис, в повече ми идва, честно. И тази мания за плюене на всичко, освен на двама-трима изпълнители, тук си проличава за пореден път. И е всичко друго, но не и нещо красиво. Спирам по темата, защото не смятам, че диалогът е продуктивен, а по-скоро назидателен и нападателен, а от такава комуникация не считам, че има полза. В заключение - усмирете си ризите и прогледнете отвъд музикалния канал на Галена, защото колкото и хитове да изкара тя, все още има и други изпълнители, които влагат не по-малко усилия, любов и старание в работата си. Ако ли пък не го направите, то знайте, че има и други фенове на попфолка, които слушат песните не само заради техните изпълнители, а и заради самите песни. И това не ги прави глупави, ограничени и смешни, а напротив. Толкова противоречия в един пост рядко се виждат. Значи песента на Джена е хубава, а не я слушаш. В същото време ме насърчаваш да признавам и да слушам приятната песен на Анелия? Логика нула. Тази песен няма как да бъде изпята от Галена. Тя не пее подобни посредствени песни. Същото се говореше и за "Двама непознати" на Камелия, която тук не спряха всички да хвалят в първата седмица. Резултатът - 1,7 млн. гледания за половин година, а самата тя дори не я пее по участията си. Да не забравяме, че тя е била предлагана на Галена и я е отказала. Не виждам никакво старание вкарано в песента на Анелия. За една година пауза трябваше да избие рибата с някакъв зверски хит. Това парче само ще я закопае още повече, затвърждавайки я в очите на всички като бивше величие. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 преди 13 минути, GSA каза: Няма как Ганев да прави песни за 15 имена и всяка песен да е хит. Като добавим и това, че повечето му песни си приличат, стигаме до матрицата, в която са и Алфа, и Мега и това е вече с години. Хората искат разнообразие! Самият Ганев е казвал много пъти че има много интересни и експериментални идеи, но изпълнителите си искат стандартното и правеното. Някое по-голямо име трябва да се престраши да направи нещо различно, за да последват останалите. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 Новата на Анелия не е лоша, но не мисля, че би станала по-голям хит дори от “Влез, влез”, която отнесе хейт, а всъщност се оказа яка тупалка. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DanielPiliov Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 преди 3 минути, Danger. каза: Новата на Анелия не е лоша, но не мисля, че би станала по-голям хит дори от “Влез, влез”, която отнесе хейт, а всъщност се оказа яка тупалка. "Влез влез" беше голям хит, слушаше се навсякъде, макар гледанията и да не са толкова много. Все още я пускат по дискотеките! 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 преди 30 минути, DanielPiliov каза: "Влез влез" беше голям хит, слушаше се навсякъде, макар гледанията и да не са толкова много. Все още я пускат по дискотеките! да, 6 милиона не са много 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари