asylum Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 Едно от нaй-успешните триотa/триa, когaто все още нямaше Тройници, a сaмо истински Терминaторки! 1 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 преди 30 минути, asylum каза: Хитово предупреждение! Забравили са да добавят Ме! Неграмотници! 3 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ciaga Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 преди 24 минути, DevilWish каза: Забравили са да добавят Ме! Неграмотници! Вече има такъв хит, тия копират! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 преди 1 час , Danger. каза: Е то даже е смешно да сложиш песента на Деса до другите два дуета. Нейната песен се знае само от чалгарите. Пей сърце и ВНЛ не били мегахитове само щото ти така си рекъл Майка ми и баща ми не ги знаят. Знаят ги само хората дето слушат чалга. Айде мама знае 100% Галош, ама татко 100% не знае, че такава съществува. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 преди 17 минути, Ciaga каза: Вече има такъв хит, тия копират! И аз веднага за него се сетих! 3 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 И гаджето ми дето харесва старите поп-фолк песни предимно, хареса "Няма драма" снощи като я пуснах и каза "най-добрата песен за годината" Но ние често си слушаме Преслава и Анелия. 2 2 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 преди 28 минути, WindWalkerMonk каза: Майка ми и баща ми не ги знаят. Знаят ги само хората дето слушат чалга. Айде мама знае 100% Галош, ама татко 100% не знае, че такава съществува. То е така с по-възрастните близки и роднини на почти всички тук, но да се признае това би значело да се признае, че днес двете ни познати дами не са никакви лидерки. Не и като истинските от едно време. 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 Важно е да се знаят лидерките и хитмейкърките като Ванчето разбира се Великва, Екстра Нина Димитрова, Рашия, Ани Принцесс, Клеа, Сузи Д, Майчето Нури! Галеа и Лиса вълнутват единствено рамания и щатните бройкаджий, събиращи данни за дипломната работа по счеводство. хитов балкански хит! 1 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 преди 5 минути, Lelqtian каза: Важно е да се знаят лидерките и хитмейкърките като Ванчето разбира се Великва, Екстра Нина Димитрова, Рашия, Ани Принцесс, Клеа, Сузи Д, Майчето Нури! Галеа и Лиса вълнутват единствено рамания и щатните бройкаджий, събиращи данни за дипломната работа по счеводство. хитов балкански хит! Екстра Перверзница! ❤️ Истината е в това: ❤️ Няма да я спра! ❤️ 2 2 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 Къв е тоя Питър Райнов - Spacesound, правил последните песни на Яница, Соня Немска и Кристиана? Доста странен саунд има, от положителна страна го казвам това. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 Най-слушани изпълнители само от територията на Булгаристан за последните 28 дни. 90 дни: 12 месеца: 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 Тотален хит е у нас тази песен, топ е 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 Сега си връщам годините назад и стигам до заключение, че Галин само една година е бил водещо номер 1 мъжко име. От годината му на издигане(2013) до 2016 беше пикът в кариерата му, но Фики има повече хитове, албум и сензации в медиите. 2017 може да кажем че е негова. 2018 Фики има Аз измръзнах и дуета с Деса, които бяха тотални хитове, а Галин има 3 сезонни хитове. От края на 2018 до 2020 Теофиков беше най-интересното име сред мъжете и след това и до днес е Меди. После как да не е озлобено и нагло същество! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 говорете си за мегахитове, но ето това е такъв: Без клип, без нищо. 3 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 Има си клип, иначе Нелина наскоро каза, че тая песен са я сложили в този албум само за да запълнят страна Б на лентата. Некъв пълнеж там, а то какво станало. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 преди 2 минути, pacho каза: Има си клип, иначе Нелина наскоро каза, че тая песен са я сложили в този албум само за да запълнят страна Б на лентата. Некъв пълнеж там, а то какво станало. Клип... Нелина излезе една от най-умните, както казах и наскоро. Спря да й пука за чалгата, където системата те изхвърля на дадена възраст ако нямаш големите пари. И си гради името на това, което ще й е трайно и дори след десетилетия ще я държи на повърхността - фолклора. 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 преди 2 минути, pacho каза: Има си клип, иначе Нелина наскоро каза, че тая песен са я сложили в този албум само за да запълнят страна Б на лентата. Некъв пълнеж там, а то какво станало. И Пепа подобна история разказва за Прашката си, която също нема клипец! 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Olay Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 преди 4 часа , DanielPiliov каза: Скоро бях в Илюжън и Преслава я пуснаха много повече от това, което твърди. От утре, В твоето легло, Пиян, Дяволско желание, Сладкото зло, Беден в сърцето. Не съм сигурен, но дуета с Галин не фийта, също май го бяха пуснали. В Илюжън точно пускат по 45-50 секунди от песен и в рамките на един час може да чуеш над 60 песни. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DanielPiliov Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 преди 1 час, Willy каза: Най-слушани изпълнители само от територията на Булгаристан за последните: 12 месеца: За последните 12 месеца: (Само от официални клипове) Галена - Ти не си за мен, Тръпката, ВНЛ, Еуфория, Welcome to Bulgaria - 80М: Преслава - От утре, Сладкото зло - 17М: Изваждаме гледанията от общите и стават: Галена - 40М Преслава - 65М Бройте и факта, че от тези останали 40М - Скандал, 100 живота, Феноменален, Красиви лъжи и Стара каравана носят най-много гледания, защото не излизат от топ 100 в попнабле. Докато при Преслава - В твоето легло и Машъп 1 с далеч по-малко гледания от всички изброени на Галена. Сега логично сметнете, ако Преслава пуска песни често, колкото Галена на коя позиция ще бъде. ФАКТ! 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DanielPiliov Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 Малката и Робов с жесток флоп... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DanielPiliov Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 преди 8 минути, Willy каза: Феноменален и един от дуетите с Криско не излизат в профила на Галена в yt charts, песни като Кой също. Машъп 1 не гони ли 20М. Как е това далеч по-малко от всички на Галена, освен ВНЛ? Имам предвид общи гледания. За горното изречение не те разбрах. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 преди 8 минути, DanielPiliov каза: Имам предвид общи гледания. За горното изречение не те разбрах. Изтрих си съобщението, защото реших да проверя по профили. Общите на Галена от посочените от теб песни за които си писал 80М, са само 48.5, защото Ти не си за мен не излиза и вместо нея са добавили На сиан шукар с 1.7М за 12 месеца. Феноменален която направи 5-6М за последните 12 месеца също липсва. От старите Кой, Душата ми крещи... Така че, 71.5 са от другите й песни(без ВНЛ, Тръпката, WtB и Еуфория и без тези които липсват) Преслава 15.8 от Сладкото зло и От утре, 66 от други. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 преди 31 минути, DanielPiliov каза: За последните 12 месеца: (Само от официални клипове) Галена - Ти не си за мен, Тръпката, ВНЛ, Еуфория, Welcome to Bulgaria - 80М: Преслава - От утре, Сладкото зло - 17М: Изваждаме гледанията от общите и стават: Галена - 40М Преслава - 65М Бройте и факта, че от тези останали 40М - Скандал, 100 живота, Феноменален, Красиви лъжи и Стара каравана носят най-много гледания, защото не излизат от топ 100 в попнабле. Докато при Преслава - В твоето легло и Машъп 1 с далеч по-малко гледания от всички изброени на Галена. Сега логично сметнете, ако Преслава пуска песни често, колкото Галена на коя позиция ще бъде. ФАКТ! Ако, ама акото мирише, Защо не пуска повече песни според теб? Дали не е, защото не й пука грам за феновете й и си гледа само хонорарчетата за плейбека? 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DanielPiliov Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 преди 4 минути, Willy каза: Изтрих си съобщението, защото реших да проверя по профили. Общите на Галена от посочените от теб песни за които си писал 80М, са само 48.5, защото Ти не си за мен не излиза и вместо нея са добавили На сиан шукар с 1.7М за 12 месеца. Феноменален която направи 5-6М за последните 12 месеца също липсва. От старите Кой, Душата ми крещи... Така че, 71.5 са от другите й песни(без ВНЛ, Тръпката, WtB и Еуфория и без тези които липсват) Преслава 15.8 от Сладкото зло и От утре, 66 от други. И пак разликата е малка, а Галена е със 7 песни за 21/22 година. Преслава с 4 и то значително по-малко гледани. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DanielPiliov Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 преди 5 минути, plambata каза: Ако, ама акото мирише, Защо не пуска повече песни според теб? Дали не е, защото не й пука грам за феновете й и си гледа само хонорарчетата за плейбека? Личното ми мнение е, че не и се занимава да снима клипове и да прави нови проекти често. Тя знае, че е на върха и може да пуска по 1 песен на година без проблем. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари