DarkChild Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 преди 12 часа , Willy каза: Това звучи все едно вас на запад ви взимат директно за министри, а не на ягодите в Англия и Испания. Ягодите са временна работа. Вашите са имигранти от поколения и голяма част са неинтегрирани като турците в Западна Европа. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 Добре са направили песента на Анелия двете. 1 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 последният запис на Adriana Queen. Заслужаваше прилично видео. Надеждата умира последна. Един ден тя ще се върне! P.S. Защо е изтритa от Youtube канала на FenTv? Имаше видеоклип с текст! 3 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 преди 1 час , plambata каза: Признавам, че очаквах "Еуфория" да прави повече гледания. Но в крайна сметка дуетът с Дамян нямаше как да не се отрази на гледанията й. Ако Преслава беше пуснала голям хит сега или Галена беше дала още един месец самостоятелен живот на Еуфория сравненията щяха да са по-правдоподобни. "Акото мирише" - plambata от снощи 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 преди 2 минути, DarkChild каза: Ягодите са временна работа. Вашите са имигранти от поколения и голяма част са неинтегрирани като турците в Западна Европа. Сигурен съм, че турските имигранти са по-добре интегрирани. Сред тях има много квалифицирани и добре образовани. 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 Току що, asylum каза: последният запис на Adriana Queen. Заслужаваше прилично видео. Надеждата умира последна. Един ден тя ще се върне! P.S. Защо е изтритa от Youtube канала на FenTv? Имаше видеоклип с текст! И мен тая много ме кефи! "Ало, ало бе Пинокио, носът ти е до Токио, с кфи милиони бил, абе мило кво си пил?" Щото са тъпаци! Айде нещо ретрооооооооооо, да не се каже че пускаме само Анелия, макар, че само това ще се слуша! 1 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 Току що, DevilWish каза: Айде нещо новоooooooooo, да не се каже че пускаме само Vancheto razbirase Velikova, макар, че само това ще се слуша! добавили са латинското изписване на заглавието. 2 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 Току що, asylum каза: добавили са латинското изписване на заглавието. Така още повече ми харесва! Новия хит, който тресе балконите, колите, пияници, трезвени и т.н. Тресе морето, тресе земята, тресе цялата страна! Анелия - НЯМА ДРАМА! Няма и да има! ❤️ 😘 Драмата официално е мъртва! 2 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 преди 7 минути, asylum каза: последният запис на Adriana Queen. Заслужаваше прилично видео. Надеждата умира последна. Един ден тя ще се върне! P.S. Защо е изтритa от Youtube канала на FenTv? Имаше видеоклип с текст! А знаеш ли, че истинското име на Адриана е Живка? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 преди 1 минута, DevilWish каза: Така още повече ми харесва! Новия хит, който тресе балконите, колите, пияници, трезвени и т.н. Тресе морето, тресе земята, тресе цялата страна! Анелия - НЯМА ДРАМА! Няма и да има! ❤️ 😘 Драмата официално е мъртва! остана ни да видим какво ни е подготвила тази дива това лято. Давам й последен шанс, тъй като последните 2 пъти се разочаровах! Току що, THE IIconic каза: А знаеш ли, че истинското име на Адриана е Живка? Hе е просто Живка, а Живка Перна! 2 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 Току що, asylum каза: остана ни да видим какво ни е подготвила тази дива това лято. Давам й последен шанс, тъй като последните 2 пъти се разочаровах! Живее ми се ми е любимата нейна и Кой с Алисия. "Класа" не ми харесваше, може би в последния месец започнах да я слушам и да ми харесва, но по-добре късно отколкото никога! Дано този път е нещо добро, не ми се слуша нещо като забравената "Амнезия". 2 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 “Мария се развежда“ https://hotnews.bg/article/2022072111462390857?fbclid=IwAR00DJmfzsTEmHUV5UEqokxYsBIu-3eUwzFKzJ72bOruV0VUJt9p4t3UVCQ&fs=e&s=cl Ето защо се връща тая, не сме и залипсвали, а няма пари за карта без лимито. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 преди 7 минути, Emanuela.Carey каза: “Мария се развежда“ https://hotnews.bg/article/2022072111462390857?fbclid=IwAR00DJmfzsTEmHUV5UEqokxYsBIu-3eUwzFKzJ72bOruV0VUJt9p4t3UVCQ&fs=e&s=cl Ето защо се връща тая, не сме и залипсвали, а няма пари за карта без лимито. Да видим кой ще е съпруг номер 4. Истинска кралица! За това я обичам❤️❤️❤️ 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 Да утолим жаждата за хитове. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 преди 10 минути, Emanuela.Carey каза: “Мария се развежда“ https://hotnews.bg/article/2022072111462390857?fbclid=IwAR00DJmfzsTEmHUV5UEqokxYsBIu-3eUwzFKzJ72bOruV0VUJt9p4t3UVCQ&fs=e&s=cl Ето защо се връща тая, не сме и залипсвали, а няма пари за карта без лимито. Съвет към всички дами и определящи се като такива раманиаци: Ако женихът ви се появи по дънки на сватбата, бягайте. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 преди 21 минути, Emanuela.Carey каза: “Мария се развежда“ https://hotnews.bg/article/2022072111462390857?fbclid=IwAR00DJmfzsTEmHUV5UEqokxYsBIu-3eUwzFKzJ72bOruV0VUJt9p4t3UVCQ&fs=e&s=cl Ето защо се връща тая, не сме и залипсвали, а няма пари за карта без лимито. Тя беше казала "Не ме лъжи", после продължи с "Не те обичам" а накрая категорично каза "Да ме гали има по-добре от тебе, гледай как се прави"! 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 преди 34 минути, Сцената обичам лудо каза: Да утолим жаждата за хитове. OK! 3 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 преди 20 минути, asylum каза: OK! Море и лято, топло слънце ! ❤️ 3 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 преди 1 минута, DevilWish каза: Море и лято, топло слънце ! ❤️ https://www.vbox7.com/play:3ee0c883 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 преди 15 часа , Willy каза: Оле да, имам и аз такъв спомен.😭 Може да е била на гости на приятелката Софче. Според мен Лиса къта пари за черни дни, че се не знае на нейния колко ще е гаранцията някой ден Важното е да няма драма ... 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 преди 1 час, DevilWish каза: Тя беше казала "Не ме лъжи", после продължи с "Не те обичам" а накрая категорично каза "Да ме гали има по-добре от тебе, гледай как се прави"! "Мара се развежда" е най-предвидимия и скучен плот туист след заглавието "Мара се връща на сцената". Дано се уреди бърже в нечий харем и да спре да ни занимава със себе си. 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 преди 38 минути, asylum каза: https://www.vbox7.com/play:3ee0c883 Мирише на *** ❤️ 😘 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DanielPiliov Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 ИЛ 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 преди 38 минути, DanielPiliov каза: ИЛ Гадно! Мирише не на любов, а на ... лайна! 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DanielPiliov Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 преди 23 часа , DanielPiliov каза: 24h Меди и Азис 755К 39К Анелия 120К 7.8К За второто денонощие: Меди и Азис 568К 10К Анелия 123К 2.2К 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари