Stela Публикувано Юли 22 Report Share Публикувано Юли 22 Преслава пак избухна със стори 😂 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юли 22 Report Share Публикувано Юли 22 Гледах клипчета от участието на Емилия в механа и после в дискотека. Беше пълно, хората я наобиколили и се дерат да пеят с нея. Особено на последните два дуета с Денис, които изкарвате за слаби и забравени вече. Другото, което ми направи впечатление беше колко й се радват и я обичат. Прегръщаха я, снимат се с нея. Емилия се радва на истинска любов от хората. Беше си пуснала и клипче със семейни спомени за рд на Башур. Много сплотена и хубава двойка са. Чакайте Янева да си пусне нещо подобно или да я видите така сред хората и да се радва на такава обич и подкрепа... 3 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Юли 22 Report Share Публикувано Юли 22 преди 18 минути, Stela каза: Преслава пак избухна със стори 😂 Ама ако Емануела беше качила същото стори щяхте да кажете че е антиваксърка, фашистка, комунистка и тн Отново двоен стандарт 3 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji Публикувано Юли 22 Report Share Публикувано Юли 22 преди 30 минути, Stela каза: Ще вика за Абе аз се чудя Доника, дето наскоро са й отрязали цицте, дали пуши от цигарите на Булгартабак? Или пък дали някога е пяла в задимено от цигарен дим заведение? Носили лоша поличба тия булгартабашките тютюнки. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юли 22 Report Share Публикувано Юли 22 преди 15 минути, Emanuela.Carey каза: Ама ако Емануела беше качила същото стори щяхте да кажете че е антиваксърка, фашистка, комунистка и тн Отново двоен стандарт Какъв двоен стандарт бълнуваш пак? Не го казах в добрия смисъл ... Лично аз не се кефя на подигравки нито с едното, нито с другото. Достатъчно хора пострадаха и от двете. Замисляй се преди да почнеш да подкачаш ... 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юли 22 Report Share Публикувано Юли 22 преди 5 минути, Balkandji каза: Абе аз се чудя Доника, дето наскоро са й отрязали цицте, дали пуши от цигарите на Булгартабак? Или пък дали някога е пяла в задимено от цигарен дим заведение? Носили лоша поличба тия булгартабашките тютюнки. Сутринта мислих по темата за Доника и разглеждах снимките й в инстаграм. Мисля, че не си е слагала изобщо импланти. Има моменти, в които си ги притиска с ръцете и изглеждат повдигнати и по-големи като ги присвие от самата поза. На по-стари снимки го имаше тоя ефект, след това е качвала пак други на които си е плоска. Скоро в едно интервю я базикаха, че май тя е певицата с най-малкък бюст и тя каза, че скоро не обмисля да си поставя. Има и снимки със същите дрехи от клипа, на чиято снимка беше постнато тук за силикона, но са в друга поза и там си е плоска пак. За това си мисля, че няма .. не знам. 🤔🙄 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Юли 22 Report Share Публикувано Юли 22 преди 5 минути, Stela каза: Какъв двоен стандарт бълнуваш пак? Не го казах в добрия смисъл ... Лично аз не се кефя на подигравки нито с едното, нито с другото. Достатъчно хора пострадаха и от двете. Замисляй се преди да почнеш да подкачаш ... Ама научи се да ги ползваш тия емотикони, аз така откъде да знам кефиш ли се или не. 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юли 22 Report Share Публикувано Юли 22 преди 11 минути, Stela каза: Какъв двоен стандарт бълнуваш пак? Не го казах в добрия смисъл ... Лично аз не се кефя на подигравки нито с едното, нито с другото. Достатъчно хора пострадаха и от двете. Замисляй се преди да почнеш да подкачаш ... Той се ебава. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji Публикувано Юли 22 Report Share Публикувано Юли 22 "Господ е българин, гърдите долу!" 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юли 22 Report Share Публикувано Юли 22 преди 3 минути, Emanuela.Carey каза: Ама научи се да ги ползваш тия емотикони, аз така откъде да знам кефиш ли се или не. Е хилещото човече може да е иронично, не винаги значи кефене. 😁 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юли 22 Report Share Публикувано Юли 22 И аз се кефя на всичко, дори чух песен на Алфа за около 5 секунди. И да кажа, тия на баба феновете от 10 кладенеца вода носят. Не братя, лели и сие. На Глория 2/3 от творчеството е за коша, вие не се сещате за него, тя също. КОМЕНТИРАЙТЕ СМЪРТТА НА ГРАНД ДАМАТА ИВАНА ТРЪМП,! 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Юли 22 Report Share Публикувано Юли 22 Тоя Меди много се е изпедарастил.. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юли 22 Report Share Публикувано Юли 22 преди 5 минути, ANGEL каза: Тоя Меди много се е изпедарастил.. Ми и на теб да ти бъркат в ануса и да тр чукат всяка вечер ще ти повлияе на психиката. 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Юли 22 Report Share Публикувано Юли 22 Обаче компанията на Меди към момента не дава особени индикации за успех. Тази на Емануела пък тръгва още по-покъртително. Чакаме да видим Теди Александрова, убеден съм че тя ще заложи на най-стойностното и целия народ ще обикне изпълнителите й. Meanwhile явно не е толкова лесно да се постигне това, което Алфа и Даймънд направиха. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Юли 22 Report Share Публикувано Юли 22 Айде ясен е следващия дует на Галена... 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji Публикувано Юли 22 Report Share Публикувано Юли 22 преди 34 минути, Stela каза: Сутринта мислих по темата за Доника и разглеждах снимките й в инстаграм. Мисля, че не си е слагала изобщо импланти. Има моменти, в които си ги притиска с ръцете и изглеждат повдигнати и по-големи като ги присвие от самата поза. На по-стари снимки го имаше тоя ефект, след това е качвала пак други на които си е плоска. Скоро в едно интервю я базикаха, че май тя е певицата с най-малкък бюст и тя каза, че скоро не обмисля да си поставя. Има и снимки със същите дрехи от клипа, на чиято снимка беше постнато тук за силикона, но са в друга поза и там си е плоска пак. За това си мисля, че няма .. не знам. 🤔🙄 Абе... 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Юли 22 Report Share Публикувано Юли 22 Новата треторазрядница Анелия топсифая днес май ще е с около или под 100 к. Нали беше хитов хит? Ай сиктир. Понеже за някои YT не е показателен чакаме сторита от дискотеки как всички откачат на нея. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Юли 22 Report Share Публикувано Юли 22 преди 48 минути, Stela каза: Сутринта мислих по темата за Доника и разглеждах снимките й в инстаграм. Мисля, че не си е слагала изобщо импланти. Има моменти, в които си ги притиска с ръцете и изглеждат повдигнати и по-големи като ги присвие от самата поза. На по-стари снимки го имаше тоя ефект, след това е качвала пак други на които си е плоска. Скоро в едно интервю я базикаха, че май тя е певицата с най-малкък бюст и тя каза, че скоро не обмисля да си поставя. Има и снимки със същите дрехи от клипа, на чиято снимка беше постнато тук за силикона, но са в друга поза и там си е плоска пак. За това си мисля, че няма .. не знам. 🤔🙄 Да, винаги си е била плосичка. Като пропя си направи само устните, друго не е барала на този етап. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юли 22 Report Share Публикувано Юли 22 преди 17 минути, Balkandji каза: Абе... Като легне жената се слягат гърдите. На втората снимка е без сутиен и е нормално, няма какво да ги държи. Жена съм и знам и по себе си. Не го казвам за да споря за ефекта на цигарите, просто в случая може да е в друга насока. Не е това с гърдите. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юли 22 Report Share Публикувано Юли 22 преди 16 минути, plambata каза: Новата треторазрядница Анелия топсифая днес май ще е с около или под 100 к. Нали беше хитов хит? Ай сиктир. Понеже за някои YT не е показателен чакаме сторита от дискотеки как всички откачат на нея. Защо си така настроен към почти всички с малки изключения? И все изопачавате понятието хит... Какво значи хитов хит? Мега, гига хит ли? Ами никой не е твърдял, че песента на Анелия е такава, а само че е пуснала яка песен, която почва да качва гледанията и явно да се забелязва? Кое от това не е вярно? Разбирам, че не те кефи, но си твърде краен и ставаш сякаш раздразнителен като се говори за друга освен Галена. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Юли 22 Report Share Публикувано Юли 22 преди 5 минути, Stela каза: Защо си така настроен към почти всички с малки изключения? И все изопачавате понятието хит... Какво значи хитов хит? Мега, гига хит ли? Ами никой не е твърдял, че песента на Анелия е такава, а само че е пуснала яка песен, която почва да качва гледанията и явно да се забелязва? Кое от това не е вярно? Разбирам, че не те кефи, но си твърде краен и ставаш сякаш раздразнителен като се говори за друга освен Галена. Не, не качва гледанията. Те са трагични за уж име като Анелия, която не е пускала песен от година. Песните, които в този форум се харесват и хвалят от всички агитки, са флопове. Тази няма да е изключение. А всички песни, по които масово всички плюят, са големи хитове. Азис и Меди ще е от този тип. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юли 22 Report Share Публикувано Юли 22 преди 4 минути, plambata каза: Не, не качва гледанията. Те са трагични за уж име като Анелия, която не е пускала песен от година. Песните, които в този форум се харесват и хвалят от всички агитки, са флопове. Тази няма да е изключение. А всички песни, по които масово всички плюят, са големи хитове. Азис и Меди ще е от този тип. Не я знам на Азис и Меди, но са цигани, нищо хубаво няма да пуснат. 100% песента причинява рак. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юли 22 Report Share Публикувано Юли 22 преди 1 минута, plambata каза: Не, не качва гледанията. Те са трагични за уж име като Анелия, която не е пускала песен от година. Песните, които в този форум се харесват и хвалят от всички агитки, са флопове. Тази няма да е изключение. А всички песни, по които масово всички плюят, са големи хитове. Азис и Меди ще е от този тип. Аз не виждам в момента кой блести с гледания освен Галена, Фики, Преса, Азис и Меди... При Фики примерно беше късмет и удар в 10-ката с тази песен, иначе и той беше западнал с гледанията преди. Останалите винаги имат много, просто при тях е традиция. Анелия дълго време не пускаше песни, а преди това беше заредила един период с доста слаби проекти с 1-2 изключения. Не са слаби като за нея. Слаби щяха да са за Преслава и Галена. Свикнахте да сравнявате всичко с многото цифри и който има по-малки го заклеймявате, че не става. 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Юли 22 Report Share Публикувано Юли 22 преди 2 часа , ANGEL каза: Айде ясен е следващия дует на Галена... С кой, че не загрявам 🤔 Ако говориш за албанеца от сторито й - това е композиторът на новата песен на Доника, така че си му прави реклама 😃 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Юли 22 Report Share Публикувано Юли 22 Гледанията на Анелия си вървят съвсем добре за певица с 2 десетилетия кариера. И то след дълга пауза. По-скоро като наблюдаваме цялостния спад в гледанията на почти всички напоследък е добре да се замислим дали други не се опитват поредна година да ни ментят с нереално титаничните си милиони. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари