foxy_vd Публикувано Юли 24 Report Share Публикувано Юли 24 преди 5 минути, xroflx9 каза: Фокси разкажи за престъпните връзки на Башур,че някои хора тук не вярват. Толкова много пари без реален бизнес в България нещо не иде. А и е много близък с фамилия Алгафари, което ще рече, че най-вероятно е част от системата "Хавала", с която се осъществява трафика на хора от изток към ЕС. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Юли 24 Report Share Публикувано Юли 24 преди 5 минути, foxy_vd каза: Толкова много пари без реален бизнес в България нещо не иде. А и е много близък с фамилия Алгафари, което ще рече, че най-вероятно е част от системата "Хавала", с която се осъществява трафика на хора от изток към ЕС. Благодаря! Да видим сега дали моралния компас на хората плюещи Цура ще заработи отново. А знаеш ли каква е драмата между Сашка и Дора,че Андра се заяжда с нея? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Юли 24 Report Share Публикувано Юли 24 преди 26 минути, xroflx9 каза: Благодаря! Да видим сега дали моралния компас на хората плюещи Цура ще заработи отново. А знаеш ли каква е драмата между Сашка и Дора,че Андра се заяжда с нея? Няма драма, някои чалгарки си мислят, че като са звезди и са се качвали на главата на мениджъри и продуценти, това непременно ще впечатли Сашка. Излишни са напъните някое бивше име да се вреди в нейната система. Могат да се обърнат към Пайнер, Касъмовите или Съни. Сашка просто има договори с около 30-40 дискотеки и се стреми да им прави програма с качество на нормални цени. А за това как не трябва да се прави бизнес, примерът с нашите гавази във Видин е обеца на ухото на всички. От зор да викнат по 2 пъти Преслава и Емануела за 2 месеца, а за разкош Азис с Дамян и Теди Джорджо на 40 лева вход стана така, че влязоха вътре с 30-40 000 заради тези "имена". След това прибегнаха към спасителния въриант, който от 20 години спасява такива "мениджъри"... Галена, Тони Стораро и Камелия, но нещо решиха, че ще откажат Камелия след като са разпродали всичко на нормални цени от 20 лева. Резултатът - Цветин каза през март, че тук никой няма да стъпи.... и така се случи. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Юли 24 Report Share Публикувано Юли 24 Защо това не е хит да го.... ? Теа Тайрович изтрепа рибата с него? И как го пусна преди нашите? Нали е на Даниел Ганев? Тия в Пайнер са направо за пребиване.... 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Юли 24 Report Share Публикувано Юли 24 преди 22 минути, foxy_vd каза: Защо това не е хит да го.... ? Теа Тайрович изтрепа рибата с него? И как го пусна преди нашите? Нали е на Даниел Ганев? Тия в Пайнер са направо за пребиване.... И нейната е флоп, има най-малко гледания от всички пуснати песни от албума, а пък е единствената авторска от Ганев. Това е ТОП: 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юли 24 Report Share Публикувано Юли 24 преди 3 часа , Willy каза: Меца и Азия много са паднали бе. Как ще са паднали? На ден 4 Галена и Дамян са имали с близо 80К по-малко. Когато тя има дует с Меди и Азис такива гледания ги отбелязваш като успех. Хич не сте обективни понякога, а е хубаво да бъдем и спрямо другите изпълнители. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Юли 24 Report Share Публикувано Юли 24 преди 10 минути, Danger. каза: И нейната е флоп, има най-малко гледания от всички пуснати песни от албума, а пък е единствената авторска от Ганев. Не знам какъв флоп е на Теа, но снощи като я пуснаха, дискотеката щеше да се срути. Почти изтри Исус и Качо от съзнанието на местният пиян чалга фен. Немах си работа да гледам албански клипове тия дни. Аз предлагам да спрем да броим каквото и да е, на когото и да е от нашите. Ние просто не съществуваме. Просветна ми даже що това на Камелия с Торино и Пашата прави милиони и без клип. Та албанския оригинал е със 114 милиона трафик! А като видях, ей това със 715 милиона щях да се гръмна... 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юли 24 Report Share Публикувано Юли 24 Снощи бях на дискотека. Пуснаха на Алфите сборната веднъж, Фики с "Отпусни се" 2 пъти и на нея избухвацията все още я има, така че гледанията предполагам са си реални. Меди и Азис с дуета 2 пъти и веднъж "Не мерси". На дуета се кефят хората. "Сладкото зло" също я пуснаха 2 пъти и на нея също си се избухва стабилно. Пуснаха на Емрах "Един на милион". На Емилия и Денис пуснаха "Пак ще се броиш". На Галена пуснаха най-много песни - "Ти не си за мен", "ВНЛ", "100 живота", "Феноменален" и "Еуфория". 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юли 24 Report Share Публикувано Юли 24 преди 13 минути, Stela каза: Как ще са паднали? На ден 4 Галена и Дамян са имали с близо 80К по-малко. Когато тя има дует с Меди и Азис такива гледания ги отбелязваш като успех. Хич не сте обективни понякога, а е хубаво да бъдем и спрямо другите изпълнители. Ей Стела, я да не ме занимаваш с коментари повече, защото страшно дразнещо фейк ставаш. Къде съм ги сравнил с wtb? В съботњ паднаха от 570 на 400. Това не е ли МНОГО.(не желая да ме цитираш) 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юли 24 Report Share Публикувано Юли 24 преди 13 минути, foxy_vd каза: Не знам какъв флоп е на Теа, но снощи като я пуснаха, дискотеката щеше да се срути. Почти изтри Исус и Качо от съзнанието на местният пиян чалга фен. Немах си работа да гледам албански клипове тия дни. Аз предлагам да спрем да броим каквото и да е, на когото и да е от нашите. Ние просто не съществуваме. Просветна ми даже що това на Камелия с Торино и Пашата прави милиони и без клип. Та албанския оригинал е със 114 милиона трафик! А като видях, ей това със 715 милиона щях да се гръмна... А дори не е най-слушана. 860М 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Юли 24 Report Share Публикувано Юли 24 преди 17 минути, Stela каза: Как ще са паднали? На ден 4 Галена и Дамян са имали с близо 80К по-малко. Галена и Дамян не са стартирали с 750к Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юли 24 Report Share Публикувано Юли 24 Оригинала на това има 650М, Деса гони 20М на 4та песен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Юли 24 Report Share Публикувано Юли 24 Някой от вас вижда ли я някъде тази огромна турбо сензация на “Пистолета” с тези 3 милиона за 5 дни? За този огромен интерес това трябваше да звучи абсолютно отвсякъде и да се коментира от всички, но според мен си върви просто като нормален хит. На мен в Инстаграм дори песента на Анелия ми е на повече сторита… 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Юли 24 Report Share Публикувано Юли 24 Аз, след първата си дискотека в живота през 2016: преди 19 минути, Stela каза: Снощи бях на дискотека. Пуснаха на Алфите сборната веднъж, Фики с "Отпусни се" 2 пъти и на нея избухвацията все още я има, така че гледанията предполагам са си реални. Меди и Азис с дуета 2 пъти и веднъж "Не мерси". На дуета се кефят хората. "Сладкото зло" също я пуснаха 2 пъти и на нея също си се избухва стабилно. Пуснаха на Емрах "Един на милион". На Емилия и Денис пуснаха "Пак ще се броиш". На Галена пуснаха най-много песни - "Ти не си за мен", "ВНЛ", "100 живота", "Феноменален" и "Еуфория". 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Юли 24 Report Share Публикувано Юли 24 преди 25 минути, Danger. каза: Някой от вас вижда ли я някъде тази огромна турбо сензация на “Пистолета” с тези 3 милиона за 5 дни? За този огромен интерес това трябваше да звучи абсолютно отвсякъде и да се коментира от всички, но според мен си върви просто като нормален хит. На мен в Инстаграм дори песента на Анелия ми е на повече сторита… Абсолютно никакъв отзвук не съм чул от тази песен, а познавам много мега фенове на Азис. Нито сторита, нито тикток клипове, нито я чувам да дъни от някъде. Имената им просто събират гледания. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юли 24 Report Share Публикувано Юли 24 преди 47 минути, Willy каза: Ей Стела, я да не ме занимаваш с коментари повече, защото страшно дразнещо фейк ставаш. Къде съм ги сравнил с wtb? В съботњ паднаха от 570 на 400. Това не е ли МНОГО.(не желая да ме цитираш) Виж сега, по принцип не може да забраняваш на хората да те цитират, след като пишеш тук. Не виждам какво толкова те дразни, че да избухваш така. Не може ли да водиш нормална дискусия вместо да се обръщаш така срещу хората? Не си ги сравнил, но въпреки, че са паднали с толкова, пак имат повече на този ден. Какво лошо има, че съм го казала? На мен лично "Пистолет" ми харесва много повече от дуета с Дамян. Ти не се спря да пишеш хапливи коментари за почти всеки изпълнител и песен, на които някой си е позволил да изрази, че се кефи... То не беше Галин, Алфите, Глория, "Сладкото зло" ... Не ги харесваш и свободно си изказваш мнението тук, а реагираш нападателно когато друг каже, че нещо не му харесва. Не знам защо виждаш скрит умисъл в това, че пиша срещу дуета с Дамян, при положение, че никъде не съм отрекла, че е хит. Както виждаш споделих и колко пускана беше Галена снощи. Сега се сещам, че пуснаха и "Скандал", а забравих да я напиша. И последно ти, като голям фен си припомни как реагираше остро когото се брояха гледанията на "Шефката" и се кефихме на успеха й. Обърна се срещу съфеновете си с доста по-остри коментари от моите сега и плю по песента. Много удобно забравяте някой факти. Иначе аз сега съм отстъпник и фейк, понеже съм го направила за дуета с Дамян... 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Юли 24 Report Share Публикувано Юли 24 преди 4 часа , FikLena каза: абе гледанията на Фики реални ли са ?!?!?! 3 лева са си 3 лева 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji Публикувано Юли 24 Report Share Публикувано Юли 24 Моля да си отърсите от злобата и да бъдете сладки. 1 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 24 Report Share Публикувано Юли 24 Нaпоследък много слушaм туй! 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Юли 24 Report Share Публикувано Юли 24 преди 20 минути, Balkandji каза: Моля да си отърсите от злобата и да бъдете сладки. Поздрави Доган, съратника му и затворницата с това, ако стане много напечено. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji Публикувано Юли 24 Report Share Публикувано Юли 24 преди 22 минути, adorable каза: Поздрави Доган, съратника му и затворницата с това, ако стане много напечено. Слушам този хит. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Юли 24 Report Share Публикувано Юли 24 преди 2 минути, Balkandji каза: Слушам този хит. Черпя с този трак, аз съм на вълна албума "Ангел в нощта". 1 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Юли 24 Report Share Публикувано Юли 24 Фокси, искаме коментар на актуалното предложение от любимата ни световна звезда, владееща всички стилове: 🤩 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Юли 24 Report Share Публикувано Юли 24 А как и отива да е кръчмарска певачица, а? 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Юли 24 Report Share Публикувано Юли 24 Това й отиваше повече, но... 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари