asylum Публикувано Юли 7 Report Share Публикувано Юли 7 Готино е, като изключим тъпите диалози, краят е изключително гнусен и излишен и разваля цялостното свежо настроение. Оттук насетне Галя да ходи само къдрава, по-красива е така, но е твърде кльощава. Песента криво-ляво става, помни се само Господ е българин, но все ми е тая. Интересно е, заглеждаш се, по-малко се заслушваш, но са си свършили работата. Поставям оценка 6 от 10. Оргинaл: 1 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ciaga Публикувано Юли 7 Report Share Публикувано Юли 7 Песента не е нещо кой знае какво, но видеото е топ! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юли 7 Report Share Публикувано Юли 7 преди 2 часа , Blueberry каза: Смешно е жена, носеща само haute couture да прави песни за хората, които "без пари живеят като паралии". Ама това е реалността. Но все пак само тя умее да направи haute couture да заприлича на конфекция от димитровградския битак. Не ми хареса изобщо това. И пак ли кавър? Толкова претенции пък това не я притеснява. 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юли 7 Report Share Публикувано Юли 7 Не е лоша песента и може би ще стане по-голям хит от "Еуфория". Звучи различно и евала на Галена, че така експериментира всеки път. Не виждам обаче как ще стане хит от типа на "Турболнция", която се слуша не само в България. Не мисля и че ще мине "Пей сърце", за която мога да кажа, че върви и до днес и имаше огромно задържане. Даже вчера казвахте, че щяла да е "Хавана Тропикана" номер 2, ноо "Хаваната" е класи над тази и за мен си остава един от най-уникалните проекти на Галена изобщо. Хареса ми, но не мога да кажа, че е ми е нещо уау. Песен за дискотека, кръчми и запивания - ок. Аз лично предпочитам песни от типа на "100 живота", "ВНЛ", "Ти не си за мен", "Добре ли си", "Спри ме". Виждам я като един от хитовете за лятото, може би годината, но дългосрочен, като "Пей сърце" не. Клипа е в стилистиката на кючека й с Криско - ирония над простотията в Бъргария. Галена иначе е готина с тази визия. Красива Галена на фона на панелки и простряни гащи и сутиени. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Юли 7 Report Share Публикувано Юли 7 УелКАМ ту Бъргалия Пак кавърче, нищо ново.... Само Албена Михона и Гърбов къртят! 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Юли 7 Report Share Публикувано Юли 7 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fearless` Публикувано Юли 7 Report Share Публикувано Юли 7 преди 2 часа , Willy каза: Това ще е или флоп или тотален хит, обаче, средна работа няма да има. Според мен с това "господ е българин - ръцете горе" по дискотеките ще става як купон. Но съм съгласен с казаното от теб. Честно казано обаче не е мой тип песен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Illyria Публикувано Юли 7 Report Share Публикувано Юли 7 Петра 2000 г. на 4К и с голям бюджет. 2 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Юли 7 Report Share Публикувано Юли 7 Не е песен която бих слушал ей така по между другото, но за дискотека със сигурност ще е много добра. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. Lelqtian Публикувано Юли 7 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Юли 7 Когато си поръчаш Турбуленция от Али Експрес със Салам Родопа, вместо Флорин ... На тия двамата обаче яко им тичат съответните роли, Галя специално да се обади на Гергана дали ще я вземат в съвременната бакалия Лидл за касиерка, лишава толкова хора от дарбата си. 1 9 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Marin Публикувано Юли 8 Report Share Публикувано Юли 8 Тези двамата като решат да пуснат песен заедно и никой не знае какво да очаква но този път песента им ще е топ хит както на Емилия турболенци... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
omline Публикувано Юли 8 Report Share Публикувано Юли 8 преди 10 часа , Stela каза: Клипа е в стилистиката на кючека й с Криско - ирония над простотията в Бъргария. Има доза ирония, но ми се струва, че дозата доволно духовито примирение към ситуацията в държавата е по-голяма. И със сигурност нито Галена, нито Дамян са антиподи на простотията, за да бъде възприет лесно този буламач като сатира. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Юли 8 Report Share Публикувано Юли 8 преди 14 часа , Blueberry каза: Почва адски гнусно. Доповръща ми се. Продължава пак супер селски. Това е като битак версията на "Турболенция". Смешно е жена, носеща само haute couture да прави песни за хората, които "без пари живеят като паралии". Ама това е реалността. Щото 90 години не бяха селяния. На това приличаше БГ през 1994, че чак до 2004 и нататък.. И да, танците пред панелката напомнят на Турболенция. Кости вайбът не толкова. Е, версията на Емилия е супер професионално заснета, но и това бива. преди 14 часа , Fast каза: Това някакъв rehash на "Пей сърце" за "българския народ" ли трябва да бъде? Да, такива "пародии" се правят в много държави - пълни със самоирония и тн. преди 14 часа , Willy каза: Това ще е или флоп или тотален хит, обаче, средна работа няма да има. Поне няма банализми като "ра-та-та" и дразнещ отсвир. На мен ми е любопитно дали тази песен няма да премаже Еуфория (имам предвид като се конкурират и на Еуфорията да й паднат гледанията). преди 14 часа , Starboy каза: Ако този трак е копие на Турболанс, то значи Турболанс е копие на Хавана Тропикана и Пей сърце. Не намирам никакви прилики между двете песни, по-скоро напомня на Джале, Джале на Фики. Видеото има сходство. И са в един жанр. Песните просто са от Кости, а то личи от километри, когато ги е правил той. преди 14 часа , ChudoTy каза: Влизам само да кажа, че песента е пълня тъпотия. После не се чудете, защо всички в чужбина си мислят, че в България живеят само цигани. "Господ е българин", няма да го коментирам дори. Еуфория е шедьовър пред това. Това е пародия. Няма защо да се срамуваме, защото всичко показано във видеото съществува по нашите земи. Дали и как изглежда отстрани е друг въпрос. Идеята на песента е тотално различна от Еуфория. Обаче ако тръгнем да броим колко бранда са рекламирали в клипа... най-смешно ми стана как докато пее "бедниу за без пари и тн" се появява как яде снакс. Демек е за бедни. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DrAkO Публикувано Юли 8 Report Share Публикувано Юли 8 преди 17 часа , pacho каза: Не й ли стигнаха простоватите песни с Криско? Иначе визията й е 1:1 с Цеца от 1994. Всъщност е копирала от Фурейра, нея доста си я тачи: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Юли 8 Report Share Публикувано Юли 8 Както и очаквах- типичен Кости Форца комерс, направен за да се почувства стандартния чалга таргет cool за лятото. Еуфория ми харесва повече, жалко че се оказа чопната и тя. Клипът ме кефи много, екипът на Галена винаги знае как да й гради кариерата в това отношение. Хвана ме даже носталгия по онова време. Само някои елементи са ми излишно вулгарни. Относно визията- на мен ми идва като твърде тунингована версия на Гло от същата 1994. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Юли 8 Report Share Публикувано Юли 8 Това не е ирония, а възхвала на простотията в държавата. Вече имаше такъв продукт - "Пей, сърце". Може и да се смени гледната точка - не е нужно всичко да се обръща на катун. Предпочитам Хаваната. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юли 8 Report Share Публикувано Юли 8 462К за премиерния ден. Показателно, че подобен тип песни с елементарен текст и простотийки се тачат в България и стават хитове. Клипа също е фактор. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Юли 9 Report Share Публикувано Юли 9 Един от най-яките проекти на Галена!!! След "Еуфория", която обожавам, си мислех че, каквото и да пусне няма да ме изкефи толкова, нооо.. тази жена винаги знае как. ❤ Всичко те пренася в онези времена, които по-възрастните ни роднини си спомнят, а ние сме гледали само по филмите и сме слушали за тях. Доста голям таргет от хора ще привлече този проект, сигурна съм. Коментари от сорта на"елементарен и просташки текст" са меко казани нелепи. Точно текстът е право в десятката. Доста различна тематика от до болна втръсналите ни драми или простотии. Въобще не е "типичната" лятна песен. Точно такива изпипани проекти липсват в музиката на всички. Кости винаги ми е бил любим композитор. Клипът допринася още повече песента да въздейства така. Само последният диалог ми е доста излишен. Няма друг такъв артист! 5 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юли 9 Report Share Публикувано Юли 9 преди 20 часа , SG каза: Относно визията- на мен ми идва като твърде тунингована версия на Гло от същата 1994. Която цял живот копира Цеца, която има 1:1 еднаква визия от 94-та с Галена от клипа. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BaGaBoNtIn Публикувано Юли 11 Report Share Публикувано Юли 11 Голяма простотия,но ме зариби! Диалозите са излишни и гнусни и като цяло изглеждат доста евтино… 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.