Marin Публикувано на Юли 14 Report Share Публикувано на Юли 14 Mузика: Мартин Биолчев Аранжимент: Мартин Биолчев 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Юли 14 Report Share Публикувано Юли 14 Ебаси трагедията..... тоя жанр има нужда от необратима чистка!! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Юли 14 Report Share Публикувано Юли 14 Зле.. и за пореден път е спестила от пари за статист и е викнала братовчед си 😂 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Юли 14 Report Share Публикувано Юли 14 Яко аранжиментче от Биолката. Вокалите малко дерат, ама става. Песента е тип сексуалните на Лияна 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юли 14 Report Share Публикувано Юли 14 Защо не е в поп-фолк раздела? Тук не я забелязах. Иначе нищо ново от Лияна, красива е, Константин добре се вписва в самият клип, текста е поредния еднакъв, малко да разнообрази от Биолчев, не, че не прави яка музика ама само с него работи от години. 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Юли 14 Report Share Публикувано Юли 14 преди 23 минути, DevilWish каза: Защо не е в поп-фолк раздела? Тук не я забелязах. Иначе нищо ново от Лияна, красива е, Константин добре се вписва в самият клип, текста е поредния еднакъв, малко да разнообрази от Биолчев, не, че не прави яка музика ама само с него работи от години. Еее къде е сега зайчето да те поправи... 😄 Светослав, не Константин 😅 демек брат му 😁 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 14 Report Share Публикувано Юли 14 преди 5 минути, Just_Me каза: Еее къде е сега зайчето да те поправи... 😄 Светослав, не Константин 😅 демек брат му 😁 Здрасти! Хубав аранжимент, скучна Лиляна. 3 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ciaga Публикувано Юли 14 Report Share Публикувано Юли 14 Як бийт и яки ц*цки, за останалото не знам. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юли 15 Report Share Публикувано Юли 15 преди 19 часа , Just_Me каза: Еее къде е сега зайчето да те поправи... 😄 Светослав, не Константин 😅 демек брат му 😁 Не е ли Константин? :O 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Юли 15 Report Share Публикувано Юли 15 преди 7 минути, DevilWish каза: Не е ли Константин? 😮 Йок - брат му Светослав 😁 Участва и в клипа на "Като вещица" и не се сещам още къде. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 Лияна години наред едно и също предлага. Еднакви визии, еднообразно звучене. С тия плитки, ризки тип секси ученичка, строга учителка/секретарка сме я виждали в не знам колко клипа вече. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.