Wild_Style Публикувано на Юли 18 Report Share Публикувано на Юли 18 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucellent Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 До болка познат аранжимент и клип, но пък не е лоша песничката. Гръцкият припев звучи свежо. Успех ѝ пожелавам Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 2 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Marin Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 Много слаба песен от тази като за дебют в попфолка от нея и клипа им мрачен виждам само едни Ц_ци... Не ми харесва и гръцкия им е ала бала... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 Всъщност очаквах пълно лайно в истинския смисъл на думата, но неочаквано ми хареса! Като за дебют е много свежа, вероятно е наполовина гъркиня, наполовина българка. Харесва ми самото съчетание на български и гръцки в песента, гласът е доста приятен, изглежда добре, а клипът е като всички останали. Напомня ми за "От този момент" на Гергана и "Трудна за убиване" на Енна, гледано, но като за песен е супер. Въпросът е, че с гръцкия припев тук много рискува, следващия път да опита с гръцки куплети и български припев, може би ще се получи нещо интересно. Песента би се наложила повече в Гърция, при нас малко ме съмнява! Повече за нея нещо знае ли се? 2 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 Не е българка, чиста гъркиня си е. Вторият брак на майка ѝ е с българин и идват тук като е малка. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 Имах нужда да си почистя ушите, след като си пуснах това вече нямам За друго просто 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 Защо вече е ГаярдИ, а не ГаярдО? Да не би да е напуснала фирмата на Криско 🤔 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 Крайно време беше да дойде и тя в чалгата. Да почва със здравата чалга и да ги пръска! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 Новата лидерка. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ciaga Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 Като чух интрото и си запях "Океан от сълзи вече е пред дома тииии...", а то май това друга песен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 От 19.07.2022 г. от 14:28, Just_Me каза: Защо вече е ГаярдИ, а не ГаярдО? Да не би да е напуснала фирмата на Криско 🤔 Аз както винаги по диагонал, успях да го прочета Ина Гадняри. 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 От 19.07.2022 г. от 14:28, Just_Me каза: Защо вече е ГаярдИ, а не ГаярдО? Да не би да е напуснала фирмата на Криско 🤔 Да, то фирма на Криско на практика вече няма, защото и Тита напусна 😂 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Юли 22 Report Share Публикувано Юли 22 Хитът❤️ Много ми харесва, но няма да се забележи, не знам как е решила да започне нов канал сама, без да е добила популярност 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Юли 22 Report Share Публикувано Юли 22 Тая последно Гаярди ли е или Гаярдо? Дриско ли е напуснала? Пак Тенекиен бийт, всички явно са се побъркали по евтинджоса му. От 19.07.2022 г. от 19:38, Сцената обичам лудо каза: Новата лидерка. Циганка. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юли 23 Report Share Публикувано Юли 23 И аз очаквах, че е поредната еднодневка с тъпа чалгарска песен, ама много добре са се справили, зарибява припевът. От толкова много некадърни певеици, дето се навъдиха, качествените ще страдат. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.