z_o_ Публикувано на Юли 19 Report Share Публикувано на Юли 19 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 Топ зле. Хванете се застреляйте и двамата! 4 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucellent Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 Деян не може без да не оплеска аранжимент... след успеха на ВНЛ бързат и другите да правят дуети с Азис, колкото да има там 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 Песента е окей, само това с пистолета ми иде малко тъпичко, ама нормално - Ники Гурманов е писал част от текста 😄 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 Най-скучния дует на Азис! СКУКА! ПРЪЦ! 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 Хит. Прилича на мегахитовете на Слави. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 преди 14 минути, lucellent каза: Деян не може без да не оплеска аранжимент... след успеха на ВНЛ бързат и другите да правят дуети с Азис, колкото да има там По-скоро Азис не спря да прави дуети с най-актуалните, за да спаси кариерата. Последната му песен самостоятелна мина и замина. Никой не си я спомня вече, затова кара само на дуети и той. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 Напомня ми на по-бозавите песни на куку бенд. И двамата не са ми особено приятни, но за съжаление ще трябва да ги слушаме понеже са всенародни любимци. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 Гъзьо и Мъдьо бляк Гъмзата май се включва тук и в песента на Ана? Прилича ми на оная песен на Борис Солтарийски от Ганев, и всички бозички на Мъдьо. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 Разочарование. Да имаш такива гласове и да ги вложиш в такава постна песньовка е меко казано тъпанарщина. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 Две, три слушания и до там. Нищо сензационно, а можеше да бъде. Жалко! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Marin Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 Това е поредната тъпа песен от Асенов много жалко... 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 Голямо напъване. Азис пак иска да си спасява кариерата. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 Скучно и бледо копие на този шедьовър: 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ciaga Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 Пак приспивна песен по време на лятото и отново с тенекиен аранжимент, няма да си я пусна пак. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.