DevilWish Публикувано на Юли 21 Report Share Публикувано на Юли 21 1 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юли 21 Author Report Share Публикувано Юли 21 Я, ама много е готина, закачлива, як ритъм! Не очаквах! Този път Теди се е постарала. Текста ме кефи, песента е яка! По-добре е от "Масура". Най-добрата песен за Доника и попадение и за Александрова! На мен ми хареса, ще си я слушам! 4 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 Типичните индийски тенекиени отствири.... 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 преди 53 минути, DevilWish каза: Я, ама много е готина, закачлива, як ритъм! Не очаквах! Този път Теди се е постарала. Текста ме кефи, песента е яка! По-добре е от "Масура". Най-добрата песен за Доника и попадение и за Александрова! На мен ми хареса, ще си я слушам! Стига да не я гледаш, така да е. Иначе транзишъна тече с пълна сила, а Теда определено може да е майка на Дончо та и текста пасва. Или баща, гледам и тая е свалила честплейта. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 Хит! Този сезон май ще е за Теди! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Marin Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 От всички песни до този момента на който Деан Асенов е правил аранжимент тази песен му е най добрата и клипа е готин музиката всъщо но не мисля че ще стане хит но все пак им пожелавам успех на песента на Доника и Теди. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Юли 22 Report Share Публикувано Юли 22 На първо слушане ми е доста свежичка песента, не очаквах! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Юли 22 Report Share Публикувано Юли 22 Кавър ли е? Много ми прилича на нещо румънско и старо.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Юли 23 Report Share Публикувано Юли 23 От 22.07.2022 г. от 17:46, xroflx9 каза: Кавър ли е? Много ми прилича на нещо румънско и старо.. Композиторът е албанец и аз се чудех кавър ли е 🤔 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucellent Публикувано Юли 24 Report Share Публикувано Юли 24 преди 18 часа , Just_Me каза: Композиторът е албанец и аз се чудех кавър ли е 🤔 И аз така, но композиторът изглежда нов и няма други песни на негово име (освен негова осбствена, преди 6 дни), явно не е кавър Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Юли 24 Report Share Публикувано Юли 24 хитов хит Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ciaga Публикувано Юли 26 Report Share Публикувано Юли 26 Травестита и педофилката направили песен с тенекията под ръка, нямам търпение да не си я пусна. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.