FolkEmpire Публикувано на Юли 29 Report Share Публикувано на Юли 29 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Юли 29 Author Report Share Публикувано Юли 29 Хари Потър клонинг на Цуролина с гадния акцент от якия саунд на Драганински мина към Тенекиения... 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucellent Публикувано Юли 29 Report Share Публикувано Юли 29 Барабаните в началото от ТНСЗМ, браво Деянски 😁👍 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юли 29 Report Share Публикувано Юли 29 Припевът звучи добре, но ми хареса само защото съм пиян! На трезво това няма да го слушам! И да много странна песен! Поредния еднакъв клип в този жанр! 1 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Юли 29 Report Share Публикувано Юли 29 Жалко че едно време ДесиСлава не помогна на Мелинда да се развие, а можеше да си разгърне потенциала. То и баща й не й помогна особено де - тя бая време беше беквокал по песни, концерти и още пее по барове.. Сега вече е късно. Песента не ме грабва...само мъжът в нея 😄 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юли 29 Report Share Публикувано Юли 29 Содома и Гомора... тая песен е за хората на 30+. Бас ловя, че 90% от малките ще има да се питат какво пее тази. Предното ѝ парче ми допадна повече. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юли 29 Report Share Публикувано Юли 29 Още една е инспирарала Ванчето за новия гърмеж. Да си бие камшика и тая! 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юли 29 Report Share Публикувано Юли 29 преди 8 минути, Lelqtian каза: Още една е инспирарала Ванчето за новия гърмеж. Да си бие камшика и тая! Мръсница! Как не я е срам? 2 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юли 29 Report Share Публикувано Юли 29 преди 3 минути, DevilWish каза: Мръсница! Как не я е срам? Айде сега, тая и за мръсница не става. За това си трябва талант, какъвто уонаби тройницата на излишната Цура не притежава. 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юли 29 Report Share Публикувано Юли 29 преди 1 минута, Lelqtian каза: Айде сега, тая и за мръсница не става. За това си трябва талант, какъвто уонаби тройницата на излишната Цура не притежава. О, обожавам тази песен! Тая може само да си мечтае за такава! Мелинда, Росалинда! Сега пък и Хари, веднага се сещам за Хари Потър! 3 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юли 30 Report Share Публикувано Юли 30 преди 11 часа , DevilWish каза: О, обожавам тази песен! Тая може само да си мечтае за такава! Мелинда, Росалинда! Сега пък и Хари, веднага се сещам за Хари Потър! Според мен е искала да е Мата Хари, но е заето! 1 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 30 Report Share Публикувано Юли 30 1 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юли 30 Report Share Публикувано Юли 30 преди 20 часа , Just_Me каза: Жалко че едно време ДесиСлава не помогна на Мелинда да се развие, а можеше да си разгърне потенциала. То и баща й не й помогна особено де - тя бая време беше беквокал по песни, концерти и още пее по барове.. Сега вече е късно. Песента не ме грабва...само мъжът в нея 😄 Щото Десислава е много способна да помогне на когото и да е. Имала е опити - все провали. А Мелинда не е добра певица. Фалшива е. Дори и оперно пеене завърши и то не помогна. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Август 1 Report Share Публикувано Август 1 Имам чувството, че гледам Цветелина Янева и визията от "В твоя стил". Разбирам, че не е искала да е точно така, но визуално и гласово си е копие на Янева. Не съм съгласен, че не е добра певица. Певица е, просто визуалната и гласова прилика я прецаква. Джулиано също не проби заради приликата в гласа с Фики, Моан го нападнаха заради приликата с Денис и движенията му, навремето Пайнера беше решил да копира Деса с Димана... абе хората не обичат някой да мяза на друг. Което е нормално. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ciaga Публикувано Август 5 Report Share Публикувано Август 5 Кефи ме само, когато работи с Драганински. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.