Jump to content

Мелинда Хари - Бившите

Препоръчани коментари

Припевът звучи добре, но ми хареса само защото съм пиян! :D На трезво това няма да го слушам! И да много странна песен! Поредния еднакъв клип в този жанр! 

image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

Жалко че едно време ДесиСлава не помогна на Мелинда да се развие, а можеше да си разгърне потенциала. То и баща й не й помогна особено де - тя бая време беше беквокал по песни, концерти и още пее по барове..

Сега вече е късно. Песента не ме грабва...само мъжът в нея 😄

Сподели в други сайтове

Содома и Гомора... тая песен е за хората на 30+. Бас ловя, че 90% от малките ще има да се питат какво пее тази. :D 

Предното ѝ парче ми допадна повече.

Сподели в други сайтове

преди 8 минути, Lelqtian каза:

Още една е инспирарала Ванчето за новия гърмеж. Да си бие камшика и тая! 

Мръсница! Как не я е срам? 

Сподели в други сайтове

преди 3 минути, DevilWish каза:

Мръсница! Как не я е срам? 

Айде сега, тая и за мръсница не става. За това си трябва талант, какъвто уонаби тройницата на излишната Цура не притежава. 

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Lelqtian каза:

Айде сега, тая и за мръсница не става. За това си трябва талант, какъвто уонаби тройницата на излишната Цура не притежава. 

О, обожавам тази песен! Тая може само да си мечтае за такава! Мелинда, Росалинда! :D Сега пък и Хари, веднага се сещам за Хари Потър! 

Сподели в други сайтове

преди 11 часа , DevilWish каза:

О, обожавам тази песен! Тая може само да си мечтае за такава! Мелинда, Росалинда! :D Сега пък и Хари, веднага се сещам за Хари Потър! 

Според мен е искала да е Мата Хари, но е заето! 

Сподели в други сайтове

преди 20 часа , Just_Me каза:

Жалко че едно време ДесиСлава не помогна на Мелинда да се развие, а можеше да си разгърне потенциала. То и баща й не й помогна особено де - тя бая време беше беквокал по песни, концерти и още пее по барове..

Сега вече е късно. Песента не ме грабва...само мъжът в нея 😄

Щото Десислава е много способна да помогне на когото и да е. Имала е опити - все провали.

А Мелинда не е добра певица. Фалшива е. Дори и оперно пеене завърши и то не помогна.

Сподели в други сайтове

Имам чувството, че гледам Цветелина Янева и визията от "В твоя стил". Разбирам, че не е искала да е точно така, но визуално и гласово си е копие на Янева. 

Не съм съгласен, че не е добра певица. Певица е, просто визуалната и гласова прилика я прецаква. 

Джулиано също не проби заради приликата в гласа с Фики, Моан го нападнаха заради приликата с Денис и движенията му, навремето Пайнера беше решил да копира Деса с Димана... абе хората не обичат някой да мяза на друг. Което е нормално.

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...