GriskoBeats Публикувано на Август 1 Report Share Публикувано на Август 1 Правила: 1. В темата се пише само за поп фолк и всичко около жанра. Спамът, флуудът, двойните постове, саморекламата и прекомерните залитания от основната тема са забранени. Не са позволени коментари, съдържащи само емоджита, клипове и снимки без контекст. Не е позволено постването на повече от едно видео от видеоплатформи в един пост. Ако има нужда от повече, да бъдат вмъкнати като линк. Коментари, които затрудняват нормалното браузване (разглеждане) на страницата - ще бъдат скривани. 2. Не се допуска създаването и използването на псевдоними на фенове или фен маси, както и свързването на фенство с личен живот. 3. Забранени са индиректни обиди към потребители, посредством текстове/заглавия на песни и др. добре познати похвати. 4. Освободеният език към публични личности и продуценти е допустим, когато не са засегнати техни деца, роднини и близки хора, които не са в публичната сфера. 5. Споделянето на линкове за изтегляне към незаконно изтекла музика в темата е забранено без изричното разрешение на администратор. Екипът си запазва правото да крие или мести коментари, които не отговарят на горепосочените правила, а системните и повторните нарушители ще бъдат наказвани. Само модератори могат да създават тази тема и задължително трябва да посочат Време на заключване. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Август 1 Report Share Публикувано Август 1 Започваме с хитов хит 1 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hurricane Публикувано Август 1 Report Share Публикувано Август 1 След като “В твоето легло” направи 1М стрийма в Спотифай, Преслава официално става първата българска певица с шест самостоятелни песни с над 1М стрийма в платформата. 4 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 1 Report Share Публикувано Август 1 Всичко води към .... НЯМА ДРАМА! ❤️ 3 2 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Август 1 Report Share Публикувано Август 1 ❤️❤️❤️ 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Август 1 Report Share Публикувано Август 1 Хомо цигарите взеха още една жертва 2 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji Публикувано Август 1 Report Share Публикувано Август 1 @THE IIconic който снощи е написал това за Кирил Петков: Като си го представя и се подмокрям. Направи магия да се разведе с оная псевдо сладкарка Линда и да дойде да заживее с мен в Панагюрище! ❤️ --------------------- Отговорът ми: Изхождам от мъдростта: Не посягай на чуждо, за да не посегне някой на твоето. 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Август 1 Report Share Публикувано Август 1 преди 3 минути, Balkandji каза: @THE IIconic който снощи е написал това за Кирил Петков: Като си го представя и се подмокрям. Направи магия да се разведе с оная псевдо сладкарка Линда и да дойде да заживее с мен в Панагюрище! ❤️ --------------------- Отговорът ми: Изхождам от мъдростта: Не посягай на чуждо, за да не посегне някой на твоето. Аз мое нямам! Само чуждо! 💋 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji Публикувано Август 1 Report Share Публикувано Август 1 Когато с един от потребителите на форума крадяхме мигове 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Август 1 Report Share Публикувано Август 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 1 Report Share Публикувано Август 1 1 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Август 1 Report Share Публикувано Август 1 За първия месец са с почти 4М само в YouTube и кой знае колко още по другите платформи. Мега флоп 🤪 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Август 1 Report Share Публикувано Август 1 Еее най-накрая заедно на снимка 😂 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 1 Report Share Публикувано Август 1 преди 1 минута, Just_Me каза: Еее най-накрая заедно на снимка 😂 кои са тези 1 3 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 1 Report Share Публикувано Август 1 преди 6 минути, SG каза: За първия месец са с почти 4М само в YouTube и кой знае колко още по другите платформи. Мега флоп 🤪 В Сигнал тая селяния беше два пъти на първо място и не знам кой е гласувал за това! Тоя пък Адам толкова дразни в песента, че да ти иде да му излееш водката в смръдливата скапана мутра! Дере се все едно има диАрия! преди 3 минути, asylum каза: кои са тези Едното е Лидия, другото не знам и аз. 2 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Август 1 Report Share Публикувано Август 1 преди 9 минути, DevilWish каза: В Сигнал тая селяния беше два пъти на първо място и не знам кой е гласувал за това! Тоя пък Адам толкова дразни в песента, че да ти иде да му излееш водката в смръдливата скапана мутра! Дере се все едно има диАрия! Едното е Лидия, другото не знам и аз. Сигнал по време на пандемията вече съвсем сдадоха багажа, дори аз не се мъча да ги защитавам като фактор вече. За мен Адам е симпатяга, има доста по-позитивен вайб от Галин в ранните му години. Жалко, че идеята на продуцента е да го прави свой клонинг... с друга концепция може да е на съвсем различно ниво. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Август 1 Report Share Публикувано Август 1 преди 17 минути, asylum каза: кои са тези преди 14 минути, DevilWish каза: Едното е Лидия, другото не знам и аз. Лидия и гаджето й Атанас Колев, the rapper 😁 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 1 Report Share Публикувано Август 1 преди 5 минути, SG каза: Сигнал по време на пандемията вече съвсем сдадоха багажа, дори аз не се мъча да ги защитавам като фактор вече. За мен Адам е симпатяга, има доста по-позитивен вайб от Галин в ранните му години. Жалко, че идеята на продуцента е да го прави свой клонинг... с друга концепция може да е на съвсем различно ниво. Гласуват сигурно 5 човека в класацията им, спряха да са фактор от пандемията насам. А бяха други времена... Току що, Just_Me каза: Лидия и гаджето й Атанас Колев, the rapper 😁 Аз се чудих защо ми е толкова познат, това било Атанас Колев. 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Август 1 Report Share Публикувано Август 1 Лидия и Атанас много си отиват. Сега е подходящия момент не-чипса да се възползва от успеха на Нашата и на есен да пуснат брутален дует. ПП: Да, знам че няма да стане така и че колаборацията вероятно ще е със Симона, Десита, Галин или Адам и ще е флоп. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 1 Report Share Публикувано Август 1 Току що, SG каза: Лидия и Атанас много си отиват. Сега е подходящия момент не-чипса да се възползва от успеха на Нашата и на есен да пуснат брутален дует. ПП: Да, знам че няма да стане така и че колаборацията вероятно ще е със Симона, Десита, Галин или Адам и ще е флоп. Лидия не-чипса! Така, де, защото имаше и Лидия чипса! Нека тази да бъде Лидка пълнозърнестия чипс! 4 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Август 1 Report Share Публикувано Август 1 преди 32 минути, asylum каза: кои са тези 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Август 1 Report Share Публикувано Август 1 преди 36 минути, SG каза: За първия месец са с почти 4М само в YouTube и кой знае колко още по другите платформи. Мега флоп 🤪 17К купени харесвания първите часове и вчера, точно на месец след премиерата, падна двойно, щото купените явно свършиха. И не, не се опитвай да се обясняваш как всички други купуват, защото първо трябва да имаш очиизваждащи доказателства като тези. Алфа не са с хит. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Август 1 Report Share Публикувано Август 1 "Щеше да се виждаме" Аз имам едно малко брадва... Как може на тоя мангал да са му дали такава платформа за изява леле не може да говори горкия... Явно в песните има яко обработка щом и там се чува леко неграмотния му говор 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 1 Report Share Публикувано Август 1 преди 4 минути, FolkEmpire каза: "Щеше да се виждаме" Аз имам едно малко брадва... Как може на тоя мангал да са му дали такава платформа за изява леле не може да говори горкия... Явно в песните има яко обработка щом и там се чува леко неграмотния му говор Щеше да се виждаме! А тая на която ще й се плаче така преиграва и тя. Големи смешници! Този не спря да бълва! Зет като мед е култува! Не може да научи езика, а живее тук, срамота. На него трябва да му се плаче..... че хит няма да види. Смръдльо. 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Август 1 Report Share Публикувано Август 1 преди 8 минути, Willy каза: 17К купени харесвания първите часове и вчера, точно на месец след премиерата, падна двойно, щото купените явно свършиха. И не, не се опитвай да се обясняваш как всички други купуват, защото първо трябва да имаш очиизваждащи доказателства като тези. Алфа не са с хит. Това какво уж е купено си се отчита като 'факт' само тук във форума, в зависимост от изпълнителя. Не съм им следил този път изкъсо цифрите на Алфа в първите дни, но че песента им си гръмна се уверих по други начини, размотавайки се из същите среди, които превръщат в хитове и песните на ония с много по-огромните и съмнителни цифри. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари