mihael Публикувано Август 25 Report Share Публикувано Август 25 Да поканят мен - Мишо Традишо 😄 преди 22 часа , Stela каза: Следващият път просто да поканят Васко Жабата вместо сръбски новачки и разни такива. Меди може да остане. С Васко ще напълнят Арена Армеец, не само стадиони. Даже ще им е малка залата. 😂 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ciaga Публикувано Август 25 Report Share Публикувано Август 25 преди 1 час, mihael каза: Тва русите само на негри и мангусти налитат. Ша взема да отида в Скандинавия или Централна Европа белким и аз се уредя с руса, там ще минавам за по-тъмен от местните, в България само мургавелки ми се лепят... На Галена песента Welcome to Bulgaria много я въртят по Веселина. Искам да попитам гласът, който е леко синтезиран и се провиква от време на време с фразата "Господ е Българин" на Галена ли е? Защото звучи като лелка ако е тя в този семпъл. Забрави и на паралии, уе. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Август 25 Report Share Публикувано Август 25 преди 11 часа , DevilWish каза: Човекът е помислил, че е гущер! Ква колежка може да е? Колежка рептилоид. Намерили са се. преди 11 часа , Stela каза: Ужасно изглежда... От тия филъри дори гущер ще е с по-добър вид. То щото пък екс-Оцковица е па много убава. Да се взимат. Одобрявам. Надявам се да някой да чуе Менделсон по техен повод. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Август 25 Report Share Публикувано Август 25 От 24.08.2022 г. от 23:43, Stela каза: Аз го казах за рекламата още преди. То се отнася и за двете, не само за Преслава. Някой тук спомена, че имало реклами навсясъде и билборди по морето, но аз никъде не видях реклами, освен едно стори от Галена с новата дата на концерта.. Просто не е сериозно. Ми рекламата е била като поредното участие, ама без алкохол и без скари Съвсем нормално посещаемостта да е същата, да не кажем по-зле. Явно обаче на всички им е било все тая за тия концерти, от организаторите до изпълнителите. Другия път като правят концерти от 19-20 часа да са с вход свободен и на терен, позволяващ някви лафки с кенчета от 4 и кебабчета от 1.50, интереса със сигурност ще се повиши значително! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Август 26 Report Share Публикувано Август 26 преди 5 часа , mihael каза: Тва русите само на негри и мангусти налитат. Ша взема да отида в Скандинавия или Централна Европа белким и аз се уредя с руса, там ще минавам за по-тъмен от местните, в България само мургавелки ми се лепят... На Галена песента Welcome to Bulgaria много я въртят по Веселина. Искам да попитам гласът, който е леко синтезиран и се провиква от време на време с фразата "Господ е Българин" на Галена ли е? Защото звучи като лелка ако е тя в този семпъл. Ами тя Е лелка. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Август 26 Report Share Публикувано Август 26 Преса е прикачила стори на Десита, където тя се подписва на тениска със снимка на Преслава и припява триото на Емануела под звуците на Welcome to Bulgaria на Галена. 3 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Август 26 Report Share Публикувано Август 26 Едно момче е било на участие на Мара след "завръщането" ѝ... Предполагам, няма изненадани, че е било потресаващо. Яко плейбеци и поклащания. Хората са искали старите песни, изпяла е само "Спомен" и "Не те обичам". Въобще не ги е отразила и след участието мъжо ѝ не е давал да се снима. Далеч повече достойнство щеше да запази, ако наистина си се бе оттеглила. Тя така или иначе от години не е действащ изпълнител - участия нямаше, защото си вдигна хонорара до небесата, а продукцията ѝ не мисля, че вълнува особено много хора. Занапред ще бъдем свидетели на много чалгаджийски изцепки - лека-полека при повечето със стаж почва една вътрешна борба, че вече не са това, което са били, а още им е рано за пенсия... и около 40-50 почват да изчаткват. Вместо, като ги поканят някъде, да направят густото на хората... Жалко, Маро. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Август 26 Report Share Публикувано Август 26 преди 34 минути, adorable каза: Едно момче е било на участие на Мара след "завръщането" ѝ... Предполагам, няма изненадани, че е било потресаващо. Яко плейбеци и поклащания. Хората са искали старите песни, изпяла е само "Спомен" и "Не те обичам". Въобще не ги е отразила и след участието мъжо ѝ не е давал да се снима. Далеч повече достойнство щеше да запази, ако наистина си се бе оттеглила. Тя така или иначе от години не е действащ изпълнител - участия нямаше, защото си вдигна хонорара до небесата, а продукцията ѝ не мисля, че вълнува особено много хора. Занапред ще бъдем свидетели на много чалгаджийски изцепки - лека-полека при повечето със стаж почва една вътрешна борба, че вече не са това, което са били, а още им е рано за пенсия... и около 40-50 почват да изчаткват. Вместо, като ги поканят някъде, да направят густото на хората... Жалко, Маро. Ама как обичаш да си измисляш... "твой приятел". Дрън Дрън та пляс. Братовчед ми беше на участието в Пловдив и други неща ми каза. А има 3 снимки с нея! Пак си сънувал. Къде са феновете на двете "лидерки" Едната пяла пред 100 души, а другата даже не е имало пред кой да пее. https://lifeonline.bg/bg/chalga_fiasko_v_sozopol_fenovete_na_medi_preslava_i_galena_ne_se_poqviha_na_koncertite_im 😂😂 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Август 26 Report Share Публикувано Август 26 преди 2 часа , Danger. каза: Преса е прикачила стори на Десита, където тя се подписва на тениска със снимка на Преслава и припява триото на Емануела под звуците на Welcome to Bulgaria на Галена. Забрави да споменеш че Мегз носи тениската 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Август 26 Report Share Публикувано Август 26 ❤️❤️❤️ 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Август 26 Report Share Публикувано Август 26 преди 2 часа , THE IIconic каза: Ама как обичаш да си измисляш... "твой приятел". Дрън Дрън та пляс. Братовчед ми беше на участието в Пловдив и други неща ми каза. А има 3 снимки с нея! Пак си сънувал. Къде са феновете на двете "лидерки" Едната пяла пред 100 души, а другата даже не е имало пред кой да пее. https://lifeonline.bg/bg/chalga_fiasko_v_sozopol_fenovete_na_medi_preslava_i_galena_ne_se_poqviha_na_koncertite_im 😂😂 Изобщо няма за какво да си измислям - има една група Ретро фолк носталгия във фейсбук, и момчето там беше написало всичко от-до, отдолу в коментари и други хора се бяха включили. И аз просто казвам какви са им впечатленията. Никъде не съм написал, че става дума за мой приятел, не си добавяй от теб! На теб нищо не ти пречи да си я харесваш. Въобще не съм изненадан от нейното представяне, той целият жанр е за закриване. Айде ако обичаш, не се занимавай с мен, пиши си твоите си неща и тряскай минуси, жив и здрав! Ти сам също си написал пост за "лидерките" с несъстоятелите се концерти. Аз и на участията им не ходя. Аз на какви концерти ходя, дреме ми на мен за новата чалга... 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Август 26 Report Share Публикувано Август 26 "Жената на Коцето едвам го търпи" Певецът Константин е наркозависим от години, а освен това не минава ден без да се напие. Изпълнителят на „Ти си само осми клас“ всъщност неслучайно е изпял тази песен преди почти 20 години, тъй като и до днес обича да се натиска с подобни момичета. Това се случва по нощните клубове, където Коцето редовно се друса и напива. Освен сексуален хищник, пиянде и наркоман, Коцето се изявявал и като наркодилър по дискотеките. Той се опитвал да пробутва на младите розов кристал и кокаин. От всичко това най-голяма потърпевша е Надя, която почти всяка вечер виждала мъжа си в тази грозна светлина, но продължава да му търпи изцепките. https://news2.bg/2022/08/zhenata-na-koczeto-edvam-go-tarpi/ 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Август 26 Report Share Публикувано Август 26 Добре че България този път хвана тренда си само месец по-късно. 😂😂😂 Че с песни като Thelo na me nioseis, La sistem Turbat, Hayde luj kuchek, Sagapo итн... е трябвало години. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Август 26 Report Share Публикувано Август 26 Чудих се коя ще е силата, която ще измести 1000 пъти, а то Васко Жабата... Интересно кое ще е следващото 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Август 26 Report Share Публикувано Август 26 преди 1 час, Emanuela.Carey каза: "Жената на Коцето едвам го търпи" Певецът Константин е наркозависим от години, а освен това не минава ден без да се напие. Изпълнителят на „Ти си само осми клас“ всъщност неслучайно е изпял тази песен преди почти 20 години, тъй като и до днес обича да се натиска с подобни момичета. Това се случва по нощните клубове, където Коцето редовно се друса и напива. Освен сексуален хищник, пиянде и наркоман, Коцето се изявявал и като наркодилър по дискотеките. Той се опитвал да пробутва на младите розов кристал и кокаин. От всичко това най-голяма потърпевша е Надя, която почти всяка вечер виждала мъжа си в тази грозна светлина, но продължава да му търпи изцепките. https://news2.bg/2022/08/zhenata-na-koczeto-edvam-go-tarpi/ Зайка харесва това! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Август 26 Report Share Публикувано Август 26 25 години от старта на кариерата на Камелия❤️ 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Август 26 Report Share Публикувано Август 26 преди 53 минути, ANGEL каза: Чудих се коя ще е силата, която ще измести 1000 пъти, а то Васко Жабата... Интересно кое ще е следващото Не бих казал че Жабата е еквивалентно на 1000 пъти или Шушана. Васко Жабата се слуша по-скоро с някаква ирония и в кръга на шегата, също главно от хора които не слушат поп фолк. Не знам дали някой би си го пуснал ей така да го слуша на маса. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Август 26 Report Share Публикувано Август 26 преди 18 минути, Emanuela.Carey каза: Не бих казал че Жабата е еквивалентно на 1000 пъти или Шушана. Васко Жабата се слуша по-скоро с някаква ирония и в кръга на шегата, също главно от хора които не слушат поп фолк. Не знам дали някой би си го пуснал ей така да го слуша на маса. Какво е това 1000 пъти? Сефте го чувам. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Август 26 Report Share Публикувано Август 26 преди 4 минути, DarkChild каза: Какво е това 1000 пъти? Сефте го чувам. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Август 26 Report Share Публикувано Август 26 преди 23 минути, Emanuela.Carey каза: Това е по-гнусно от наслоенията в канализацията. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Август 26 Report Share Публикувано Август 26 преди 14 минути, DarkChild каза: Това е по-гнусно от наслоенията в канализацията. Гнусно или не, точно такива мазнотии стават хитове, звучат от всяка махала и дънят луди гледания. И така за няколко месеца докато изкопаят следващата циганийка. Примери са "Милионерче", "Пара бизде" и много други. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Август 26 Report Share Публикувано Август 26 преди 17 минути, Stela каза: Гнусно или не, точно такива мазнотии стават хитове, звучат от всяка махала и дънят луди гледания. И така за няколко месеца докато изкопаят следващата циганийка. Примери са "Милионерче", "Пара бизде" и много други. Циганска държава. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Август 26 Report Share Публикувано Август 26 Тази година на Пирин Фолк ще откриват Сашка и Лия и ще закриват Глория, Володя Стоянов и Севдалина и Валентин Спасови. It's 90s all over again. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Август 26 Report Share Публикувано Август 26 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DanielPiliov Публикувано Август 26 Report Share Публикувано Август 26 150К гледания за Васко жабата за изминалите 24ч, удрии🐸 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари