SG Публикувано Август 10 Report Share Публикувано Август 10 преди 1 минута, Stela каза: Бяха споделили стори с опашката пред дискотеката. Доста народ е имало. Такива кадри не важат за подобни безизвестници, само за двете любими баби на форума. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Август 10 Report Share Публикувано Август 10 преди 5 минути, Stela каза: Достатъчно разнообразие са песни като "Ти не си за мен", нещо по-забавно и купонджийско, без да звучи елементарно и да клони към простовато. Главата ми не го побира това как не харесваш песента, защото била простовата, а 2018 цяла година се скъса да слушаш Шефката, която дори е още по-елементарна и простовата. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Август 10 Report Share Публикувано Август 10 преди 2 минути, xroflx9 каза: Връщам поздрава с може би любимата ми песен на Лидия. Колко я бях гледал по Тренда като излезе и така и не си я пуснах нито веднъж тогава... Кой би предложил, че е нужно двамата просто да станат диви чалгари, за да спечелят интереса на SG. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Август 10 Report Share Публикувано Август 10 ❤️ 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Август 10 Report Share Публикувано Август 10 преди 11 минути, xroflx9 каза: Първо бяха 10 секунди,сега станаха 15. Отново показах на всички какъв си attention seeker.😂айде чиба оттука. Е друго си е да слушаш по цял ден Стамена, Гибо Бейби и Рашия. Взимай пример. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Август 10 Report Share Публикувано Август 10 преди 2 минути, SG каза: Колко я бях гледал по Тренда като излезе и така и не си я пуснах нито веднъж тогава... Кой би предложил, че е нужно двамата просто да станат диви чалгари, за да спечелят интереса на SG. Аз не си спомням кое ме беше накарало да си я пусна съвсем случайно,предвид факта,че за първи път чух и за двамата,но го направих,изкефи ме,а след това почнаха да я въртят и по радиата и официално ми стана фаворит.❤ 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ciaga Публикувано Август 10 Report Share Публикувано Август 10 преди 3 минути, SG каза: Колко я бях гледал по Тренда като излезе и така и не си я пуснах нито веднъж тогава... Кой би предложил, че е нужно двамата просто да станат диви чалгари, за да спечелят интереса на SG. Надали щяха да бъдат толкова в тренда ако не бяха Цоцко и Гъбин. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Август 10 Report Share Публикувано Август 10 преди 3 минути, Danger. каза: Е друго си е да слушаш по цял ден Стамена, Гибо Бейби и Рашия. Взимай пример. Той поне наистина да ги слушаше,а той ги качва тук само за лайкове.😂 Сигурно по цял ден надува Галена и Преса ама се прави на интересен. 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DanielPiliov Публикувано Август 10 Report Share Публикувано Август 10 Сега видях тази песен. Много ми хареса, вашето мнение..? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Август 10 Report Share Публикувано Август 10 преди 13 минути, Ciaga каза: Надали щяха да бъдат толкова в тренда ако не бяха Цоцко и Гъбин. Имах предвид поп дуета им преди да отидат в чалгата, и той си беше доста време по първите места на Тренда. BTW Алфа куклата тези дни също е номер 1 и върви доста добре като гледания, особено като за този слаб период. Даже си е най-добре развиващата се самостоятелна на Лидия. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Август 10 Report Share Публикувано Август 10 преди 21 минути, Danger. каза: Главата ми не го побира това как не харесваш песента, защото била простовата, а 2018 цяла година се скъса да слушаш Шефката, която дори е още по-елементарна и простовата. Обяснявала съм ти го 100 пъти - въпрос на усещане е. Чуваш една песен и нещо в нея те грабва, запалва в теб някакъв вид емоция. Не мисля, че "Шефката" е по-елементарна от тази. Не знам защо ги виждаш така. На теб пък тя не ти беше сред любимите песни на Галя и дори се дразнеше от коментарите за нея. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ciaga Публикувано Август 10 Report Share Публикувано Август 10 преди 4 минути, SG каза: Имах предвид поп дуета им преди да отидат в чалгата, и той си беше доста време по първите места на Тренда. BTW Алфа куклата тези дни също е номер 1 и върви доста добре като гледания, особено като за този слаб период. Даже си е най-добре развиващата се самостоятелна на Лидия. Вярно, че имаше нещо такова, а след като Весо я запозна с Гъбин и тя си би камшика от него, той пусна единствения си трак, който ми е харесал: https://youtu.be/VO7AZNi3s3k Той май също беше в тренда. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Август 10 Report Share Публикувано Август 10 Току що, Stela каза: На теб пък тя не ти беше сред любимите песни на Галя и дори се дразнеше от коментарите за нея. Права си само и единствено за второто. Знаеш, че мазните песни са ми слабост. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Август 10 Report Share Публикувано Август 10 @plambata недей да харесваш само,а идвай да браниш Галена,че ей сега някои капацитети ще започнат да ме обвиняват,че се мазня на Галенови! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Август 10 Report Share Публикувано Август 10 преди 1 минута, xroflx9 каза: @plambata недей да харесваш само,а идвай да браниш Галена,че ей сега някои капацитети ще започнат да ме обвиняват,че се мазня на Галенови! Можем ли да видим видеопоздрава? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Август 10 Report Share Публикувано Август 10 преди 2 минути, Danger. каза: Права си само и единствено за второто. Знаеш, че мазните песни са ми слабост. Знам. Добре, да кажем, че в някакъв момент ти омръзна и почна да се дразниш. 😁 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 10 Report Share Публикувано Август 10 преди 38 минути, Ciaga каза: Не, не може да се мери с мръсните класики на S Мюзик! За Бога! Какво е това? За първи път го виждам! 2 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ciaga Публикувано Август 10 Report Share Публикувано Август 10 Току що, DevilWish каза: За Бога! Какво е това? За първи път го виждам! S Мюзик е златна мина за ретро криндж, който не е особено популярен! 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 10 Report Share Публикувано Август 10 преди 1 минута, Ciaga каза: S Мюзик е златна мина за ретро криндж, който не е особено популярен! Нещо съм на вълна това: Ало, къде си, губя търпение! ❤️ Май само мен ме кефи тая песен! Това S мюзик травестити ли са? Ама то му личи, че е мъж и с тоя нос.... :X 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ciaga Публикувано Август 10 Report Share Публикувано Август 10 преди 2 минути, DevilWish каза: Нещо съм на вълна това: Ало, къде си, губя търпение! ❤️ Май само мен ме кефи тая песен! Това S мюзик травестити ли са? Ама то му личи, че е мъж и с тоя нос.... :X Това са хора изпреварили времето си, в момента техните деца сигурно са вече драг кралици! Аз пък съм на е тая вълна: 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 10 Report Share Публикувано Август 10 Току що, Ciaga каза: Това са хора изпреварили времето си, в момента техните деца сигурно са вече драг кралици! Аз пък съм на е тая вълна: Много ме кефят песните на Соня от Оцко и като цяло и тя като изпълнител има доста попадения. На мен любимата ми е "Правена съм за ръцете ти". ❤️ 1 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Август 10 Report Share Публикувано Август 10 Този клип има 25К за ден. Качили са на доста песни и имат по няколко хиляди гледания: 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Август 10 Report Share Публикувано Август 10 преди 7 минути, Ciaga каза: S Мюзик е златна мина за ретро криндж, който не е особено популярен! Такава им е нишата. Те са хумористичен лейбъл. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ciaga Публикувано Август 10 Report Share Публикувано Август 10 преди 1 минута, DevilWish каза: Много ме кефят песните на Соня от Оцко и като цяло и тя като изпълнител има доста попадения. На мен любимата ми е "Правена съм за ръцете ти". ❤️ То това време беше най-якото - когато песните на Цоцко не звучаха като стар трабант, опитващ се да изкачва баир през зимата на -10 градуса. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Август 10 Report Share Публикувано Август 10 преди 11 минути, Danger. каза: Можем ли да видим видеопоздрава? Много е криндж,не бих се изложил така. Дори аз не съм го слушал,просто го изтеглих и пратих💀 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари