Ciaga Публикувано Август 10 Report Share Публикувано Август 10 Току що, Fast каза: Такава им е нишата. Те са хумористичен лейбъл. Аз винаги съм си мислел, че са сериозен лейбъл, но днес реших да цъкна да видя кои са им най-популярните видеа и видях яко клипове с Весо парцала и сега ти вярвам. :Д Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Август 10 Report Share Публикувано Август 10 преди 59 минути, DevilWish каза: По добре пускай Котарачето с лукс и пари 🐷😄 Не позна. Пускаме си Сузи Т 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 10 Report Share Публикувано Август 10 преди 3 минути, Ciaga каза: То това време беше най-якото - когато песните на Цоцко не звучаха като стар трабант, опитващ се да изкачва баир през зимата на -10 градуса. Едни от последните песни които ми харесват на Оцко, а те ужасно си приличат двете са "Токсичен" на Деси Слава и "Трудна за убиване" на Енна. Не се сещам много след това какво е правил, май само дуета на Азис и Галена, но там вече се беше постарал. 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DanielPiliov Публикувано Август 10 Report Share Публикувано Август 10 преди 1 минута, DevilWish каза: "Трудна за убиване" на Енна. Абе какво се случи с Енна, 1 година от дебюта почти? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 10 Report Share Публикувано Август 10 преди 2 минути, Lelqtian каза: Не позна. Пускаме си Сузи Т Бях забравил за Сузи ТРАНС. В началото мислех, че това е Сузанита! И викам, "колко е възмъжала", но разликата им сигурно е съвсем минимална.... в долната глава. 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ciaga Публикувано Август 10 Report Share Публикувано Август 10 Току що, DevilWish каза: Едни от последните песни които ми харесват на Оцко, а те ужасно си приличат двете са "Токсичен" на Деси Слава и "Трудна за убиване" на Енна. Не се сещам много след това какво е правил, май само дуета на Азис и Галена, но там вече се беше постарал. Те и двете ги е правил заедно с Питърчо от Space Sound, нищо чудно, че си приличат. Цоцко сам знае, че вече не може да изкара нищо яко и се надява на други да го спасяват, а за Питърчо не искам да говоря, че ще напиша нещо, което са ми казали лично на мен и да не ме изкарат снич. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 10 Report Share Публикувано Август 10 Току що, DanielPiliov каза: Абе какво се случи с Енна, 1 година от дебюта почти? И аз се чудя, беше казвала някъде, че ще пуска песен. Тази определено за дебют беше разкошна. Интересно ми е какво щеше да пусне, а той взе, че изкара някакви Сантри, Лео, Ая и подобни. 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Август 10 Report Share Публикувано Август 10 преди 49 минути, Danger. каза: Е друго си е да слушаш по цял ден Стамена, Гибо Бейби и Рашия. Взимай пример. Важното е човек да слуша каквото му харесва. На другото като безинтересните пародии като Булгърия слагаме цензура. 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 10 Report Share Публикувано Август 10 преди 1 минута, Ciaga каза: Те и двете ги е правил заедно с Питърчо от Space Sound, нищо чудно, че си приличат. Цоцко сам знае, че вече не може да изкара нищо яко и се надява на други да го спасяват, а за Питърчо не искам да говоря, че ще напиша нещо, което са ми казали лично на мен и да не ме изкарат снич. Space Sound?! Значи новата песен на Гущера е негова? Това е интересно.... Гущера изпълзял ли е от Оцко или все още вие зелена плът и там? Последните песни на Гущера и Соня Немска са негови. 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ciaga Публикувано Август 10 Report Share Публикувано Август 10 преди 11 минути, DevilWish каза: Едни от последните песни които ми харесват на Оцко, а те ужасно си приличат двете са "Токсичен" на Деси Слава и "Трудна за убиване" на Енна. Не се сещам много след това какво е правил, май само дуета на Азис и Галена, но там вече се беше постарал. И между другото сега видях, че спомена и дуета на Азис и Галена, за него знам също някои неща, всъщност там аранжимента не е на Ганев, а е на Цоцко и Питърчо. Май и Меди имаше нещо общо с тая песен, бяха ми казали, че нещо се скарал с македонеца, Меди си взел песента, но така и не разбрах каква е точно връзката. Не бих се учудил ако е била за Меди и той да я е дал на Галена. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ciaga Публикувано Август 10 Report Share Публикувано Август 10 преди 1 минута, DevilWish каза: Space Sound?! Значи новата песен на Гущера е негова? Това е интересно.... Гущера изпълзял ли е от Оцко или все още вие зелена плът и там? Последните песни на Гущера и Соня Немска са негови. Питърчо работеше с Цоцко доколкото знам, просто не му даваха кредит и го пишеха като HMM Team, Баш мафия на Кристиана и Силвър е негова. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Август 10 Report Share Публикувано Август 10 Току що, DevilWish каза: Space Sound?! Значи новата песен на Гущера е негова? Това е интересно.... Гущера изпълзял ли е от Оцко или все още вие зелена плът и там? Последните песни на Гущера и Соня Немска са негови. Милото Гущерче се беше разпърдяло с Цоцко още миналата, по-миналата година? Някви клипове се триха май от канала на хикс мюзик и прочее. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ciaga Публикувано Август 10 Report Share Публикувано Август 10 Аз докато загрея, че на Кристиана ѝ викате гущера... 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 10 Report Share Публикувано Август 10 преди 1 минута, Ciaga каза: Аз докато загрея, че на Кристиана ѝ викате гущера... За същото говорим, Гущериана Значи последно? Неговата малка, жалка роля я е изиграл както се опитва да ни каже в тази песен? 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 10 Report Share Публикувано Август 10 преди 3 минути, Lelqtian каза: Милото Гущерче се беше разпърдяло с Цоцко още миналата, по-миналата година? Някви клипове се триха май от канала на хикс мюзик и прочее. Да, спомням си, че са изтрити, обаче интересното е, че новата му песен на това влечуго е точно от този Питър, под клипът пише. :O Нещо става тук. И с колегата на Оцко ли се Боцка. Ти да видиш! 2 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ciaga Публикувано Август 10 Report Share Публикувано Август 10 преди 1 минута, DevilWish каза: За същото говорим, Гущериана Значи последно? Неговата малка, жалка роля я е изиграл както се опитва да ни каже в тази песен? Ча'й ся, туй diss за Йорданчу бейбе ли трябва да е? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 10 Report Share Публикувано Август 10 Току що, Ciaga каза: Ча'й ся, туй diss за Йорданчу бейбе ли трябва да е? От текста това се подразбира. Влюбеното - мина ми Въх, не думай! Ма си пасваха де! Един дол дренки! 2 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ciaga Публикувано Август 10 Report Share Публикувано Август 10 Току що, DevilWish каза: От текста това се подразбира. Влюбеното - мина ми Въх, не думай! Ма си пасваха де! Един дол дренки! Боли го македонския за нея, нали си направиха дете, тя ако поиска може да му измъква кинтите за издръжка. Оцко нали се хвана с друга - Симона Миланова, тая дето написа "Токсичен" на Деса барабар с други песни. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Август 10 Report Share Публикувано Август 10 преди 10 минути, Ciaga каза: Аз докато загрея, че на Кристиана ѝ викате гущера... Запознай се с прякорите за по-голямо улеснение. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ciaga Публикувано Август 10 Report Share Публикувано Август 10 преди 4 минути, xroflx9 каза: Запознай се с прякорите за по-голямо улеснение. Сядам да уча веднага. 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 10 Report Share Публикувано Август 10 преди 8 минути, Ciaga каза: Боли го македонския за нея, нали си направиха дете, тя ако поиска може да му измъква кинтите за издръжка. Оцко нали се хвана с друга - Симона Миланова, тая дето написа "Токсичен" на Деса барабар с други песни. Ах, тоя с която е или я прави певица, а сега и текстове ги бута да пишат. Първо тая Саня Гьошевска ли, как се казваше, после Гущера, сега пък текстописка. От певица, на Зоо-певица, сега поетеса. 2 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 10 Report Share Публикувано Август 10 преди 8 минути, xroflx9 каза: Запознай се с прякорите за по-голямо улеснение. Най-важното е да споменем Д-р. Magda Stoyanova - Лечителката! Ето ви мега, гига, вселенски хит! А тука се карате за някакви мижави песновки! Пу! Магда го е казала! Не спорете! 4 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ciaga Публикувано Август 10 Report Share Публикувано Август 10 преди 3 минути, DevilWish каза: Ах, тоя с която е или я прави певица, а сега и текстове ги бута да пишат. Първо тая Саня Гьошевска ли, как се казваше, после Гущера, сега пък текстописка. От певица, на Зоо-певица, сега поетеса. Тя имала и песен, бе, аз сега разбрах https://www.vbox7.com/play:a4ee4c957c Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Август 10 Report Share Публикувано Август 10 преди 2 минути, Ciaga каза: Тя имала и песен, бе, аз сега разбрах https://www.vbox7.com/play:a4ee4c957c Въй, @Stela приятелката ти наистина ли я мачка Оцко? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 10 Report Share Публикувано Август 10 преди 7 минути, Ciaga каза: Тя имала и песен, бе, аз сега разбрах https://www.vbox7.com/play:a4ee4c957c Симпатична е, май имам спомени за тази песен. Само тя ли е? 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари