DevilWish Публикувано Август 13 Report Share Публикувано Август 13 преди 59 минути, Ciaga каза: Стига го споделяхте тоя гнусен швестер, бе, влизам тука да се развличам, а не да си изкарвам манджите, които съм изял. :Д Съжалявам, че ти развалих апетита! А Гущер искаш ли? 3 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 13 Report Share Публикувано Август 13 преди 42 минути, Emanuela.Carey каза: И пак цитираме някакви гледания, които могат да се манипулират по всякакъв начин и вече никой не знае кой клип има автентични и кой не. Дали песен е хит се вижда като излизаш по заведения и разбираш какво се слуша, кои песни вдигат хората, кои песни се ползват за smoke break. Дисниленд по никакъв параметър не е хит. Единствено съм виждал някакви деца по парковете да си я пускат. Аз веднъж я чух от една кола и "Бях с теб" също! 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
RumyanaFen Публикувано Август 13 Report Share Публикувано Август 13 преди 41 минути, DevilWish каза: Нещо не ми харесва песента му. Защо те е разочаровал? Няма гласови данни...😑 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 13 Report Share Публикувано Август 13 Току що, RumyanaFen каза: Няма гласови данни...😑 Да, а и самата песен нещо не ме грабна, иначе е симпатично момчето. 1 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ciaga Публикувано Август 13 Report Share Публикувано Август 13 преди 42 минути, DevilWish каза: Съжалявам, че ти развалих апетита! А Гущер искаш ли? Заседнал съм на един луфт. :Д https://youtu.be/xoDJr9RnrRw 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 13 Report Share Публикувано Август 13 Току що, Ciaga каза: Заседнал съм на един луфт. :Д https://youtu.be/xoDJr9RnrRw Знаеш ли, че улучи любимата ми песен на Джена току-що?! ❤️ Обаче аз пък се влюбих в ЕУФОРИЯ и май ми стана една от любимите песни за годината! 3 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ciaga Публикувано Август 13 Report Share Публикувано Август 13 Току що, DevilWish каза: Знаеш ли, че улучи любимата ми песен на Джена току-що?! ❤️ Обаче аз пък се влюбих в ЕУФОРИЯ и май ми стана една от любимите песни за годината! Джена си я харесвам много, ама напоследък не ме кефят особено новите ѝ проекти. Иначе Еуфория е летния хит на 2022, второ мнение няма. 2 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 13 Report Share Публикувано Август 13 преди 1 минута, Ciaga каза: Джена си я харесвам много, ама напоследък не ме кефят особено новите ѝ проекти. Иначе Еуфория е летния хит на 2022, второ мнение няма. Ами честно казано като клип Welcome to Bulgaria, но като песен определено Еуфория! Не знам, но може би тя ще е по-големия хит във времето, да видим! 3 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ciaga Публикувано Август 13 Report Share Публикувано Август 13 Току що, DevilWish каза: Ами честно казано като клип Welcome to Bulgaria, но като песен определено Еуфория! Не знам, но може би тя ще е по-големия хит във времето, да видим! WTB е кавър на песен на Кости, според мен няма да се помни дълго, но да видим. Не е лоша песента, но видеото е по-добро. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 13 Report Share Публикувано Август 13 Току що, Ciaga каза: WTB е кавър на песен на Кости, според мен няма да се помни дълго, но да видим. Не е лоша песента, но видеото е по-добро. Да, видях оригинала, нашето ми харесва много повече. Има запомнящи се фразички в самата песен, някак си напомня на "Пей, сърце", а "Еуфория" ми е като продължение на "Феноменален" която си спомням, че сигурно чак след повече от една година започна да ми харесва и да я слушам, докато тази веднага ме грабна, но с времето ми харесва все повече. 2 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Август 13 Report Share Публикувано Август 13 Оригинала на WtB даже не знам как е станала такъв хит. Типични клатещи задници, мръсен гаден певец, направо всичко крещи евтиния. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Август 13 Report Share Публикувано Август 13 Новите имена в сЕрбия с какви неща дебютират и пускат в сравнение с претопените манджи на Пашев и Асенов. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 13 Report Share Публикувано Август 13 преди 10 минути, Willy каза: Новите имена в сЕрбия с какви неща дебютират и пускат в сравнение с претопените манджи на Пашев и Асенов. Но си нямат 1 4 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Август 13 Report Share Публикувано Август 13 Току що, asylum каза: Но си нямат Достатачна е тази мангалка! 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 13 Report Share Публикувано Август 13 преди 2 часа , Emanuela.Carey каза: Дисниленд по никакъв параметър не е хит. Единствено съм виждал някакви деца по парковете да си я пускат. Объркал си се. 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 13 Report Share Публикувано Август 13 преди 3 минути, Willy каза: Достатачна е тази мангалка! По-добре да направи кавър поне веднъж на истински хит като 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Август 13 Report Share Публикувано Август 13 преди 4 минути, Willy каза: Достатачна е тази мангалка! Какво стана с Жената на Султана? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Август 13 Report Share Публикувано Август 13 преди 4 часа , DevilWish каза: То куцо, кьораво и сакато пропя. На едни не, че толкова им се пее като него примерно, но търсят начин за скандал, да са интересни. Тя Андреа защо все пробва като вади цицата ама то вече е отживелица, не може да изненада никого. Много точно и на място определение за творчеството, кариера и цялостно съществуване на не-Чипса, Цомбата и не-Кекса 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Август 13 Report Share Публикувано Август 13 преди 1 час , Willy каза: Оригинала на WtB даже не знам как е станала такъв хит. Типични клатещи задници, мръсен гаден певец, направо всичко крещи евтиния. Тоест разлика с WtF никаква? преди 2 часа , DevilWish каза: Знаеш ли, че улучи любимата ми песен на Джена току-що?! ❤️ Обаче аз пък се влюбих в ЕУФОРИЯ и май ми стана една от любимите песни за годината! Оргинала разбира се е по-хубав 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
RumyanaFen Публикувано Август 13 Report Share Публикувано Август 13 преди 9 минути, Lelqtian каза: Тоест разлика с WtF никаква? Оргинала разбира се е по-хубав Както и тук 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Olay Публикувано Август 13 Report Share Публикувано Август 13 преди 41 минути, Lelqtian каза: Тоест разлика с WtF никаква? Оргинала разбира се е по-хубав Това не беше ли оригинала на песента на Диона? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Август 13 Report Share Публикувано Август 13 преди 1 минута, Olay каза: Това не беше ли оригинала на песента на Диона? Смяташ че някой тук се вълнува от творчеството на Дион? 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Август 14 Report Share Публикувано Август 14 преди 7 часа , Willy каза: Новите имена в сЕрбия с какви неща дебютират и пускат в сравнение с претопените манджи на Пашев и Асенов. И това много ли е хубаво? Някакъв селски регетон. А това IDJ ще се направя, че не е копие на Island Def Jam. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Август 14 Report Share Публикувано Август 14 преди 5 часа , Lelqtian каза: Смяташ че някой тук се вълнува от творчеството на Дион? Той пита за Дилдона, а не за Селин Дион. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Август 14 Report Share Публикувано Август 14 Огромен интерес към Софи Маринова и Ку-Ку Бенд, пуснаха допълнителни билети https://signal.bg/огромен-интерес-към-софи-маринова-и-ку/ В концерта ще участват още Преслава, Устата, Константин и Теодосий Спасов Тя е единствената българска попфолк изпълнителка, която за втори път пълни най-голямата зала на България. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари