DevilWish Публикувано Август 17 Report Share Публикувано Август 17 преди 14 минути, Emanuela.Carey каза: Коцето пиян/надрусан говори за Райна: https://www.facebook.com/100013944795296/posts/pfbid026PSw7JMXEvqnSDc8mhtexYRQje41kS2CSayu1Zat7TEwaNwcw2qoM1QwDhVTAXk6l Да, снощи докато се ровех в телефона си и ми изкочи от сайта на Марица. Неадекватно държание, селски изпълнения. Погледнете само кой го е заснел! Весо фена! Излагация голяма! Тоя каквото и да прави, не може да я превъзмогне и това ужасно му личи! Тази с него не може да се мери с Райна ама това е друг въпрос! От скъпото да минеш на евтино! И да се благодари на Райна за Пайнер..... когато беше там разбира се! 2 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Август 17 Report Share Публикувано Август 17 преди 1 час , Blueberry каза: Това е хит и в Македония ли?? Във всички екс ю държави е страшен тик ток хит. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 17 Report Share Публикувано Август 17 Музикален магазин "Планета"- Варна 2 ч. · Може да намерите и при нас Интересно, продават албумите на Полина и Магда, едната от които вече не пее, а другата не е в Пайнер! Всъщност това е добре ама тия цени за тия албуми, айде стига бе! Я по-добре да си купи човек две кутии цигари отгоре! Я и още! 2 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Август 17 Report Share Публикувано Август 17 преди 13 минути, DevilWish каза: Музикален магазин "Планета"- Варна 2 ч. · Може да намерите и при нас Интересно, продават албумите на Полина и Магда, едната от които вече не пее, а другата не е в Пайнер! Всъщност това е добре ама тия цени за тия албуми, айде стига бе! Я по-добре да си купи човек две кутии цигари отгоре! Я и още! Безплатно да ми ги дават нема ги зема, за ко са ми, да ми правят калабалък и трупат прах. Па за тия пари, че зема си купна некоя книга (тоалетна) барем гъзо че си бръша. 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 17 Report Share Публикувано Август 17 преди 4 минути, WindWalkerMonk каза: Безплатно да ми ги дават нема ги зема, за ко са ми, да ми правят калабалък и трупат прах. Па за тия пари, че зема си купна некоя книга (тоалетна) барем гъзо че си бръша. Да не говорим, че са били и по-евтини! На Преслава като излезе още от Булсатком за 5-6 лв. го бях купил 2009! Абе тия луди ли са? Кви са тия цени? То всичко се вдига, но за такива стари албуми!!! Наистина да се гръмнат! Заслужават никой да не го купува това! Вижте я па тая Александра! Пффф.... сори ама айде отслабни накрая ма! Ужас! И като почнат с това грозно русо, не вижда ли, че с черна коса й беше по-добре! DIAPASON RECORDS Поздрави от Александра Ако не се сещате коя е тая поничка, всъщност имаше и някоя друга яка песен! 1 2 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 17 Report Share Публикувано Август 17 Най-накрая и аз намерих време да изгледам това интервю на Кати! Много е готина! Който е пропуснал и я харесва, заслужава си да го изгледа! Чувство за хумор, много позитивна, не се е променила изобщо! ❤️ 2 3 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Август 17 Report Share Публикувано Август 17 преди 1 час , DevilWish каза: Музикален магазин "Планета"- Варна 2 ч. · Може да намерите и при нас Интересно, продават албумите на Полина и Магда, едната от които вече не пее, а другата не е в Пайнер! Всъщност това е добре ама тия цени за тия албуми, айде стига бе! Я по-добре да си купи човек две кутии цигари отгоре! Я и още! Продават ги, нищо че ония са се махнали отдавна от техния курник, щото са изостанали. А за цените кво да говорим, търсене - предлагане. Вероятно дори са ниски тия цени. Физически носител към днешна дата не е интересен на масата, но си има хора, които желаят да имат такъв артикул, бил той диск на Полина, диск с филм, диск с игра и прочее. Пък и сравни с продукцията им напоследък дето и за фризби не става. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Август 17 Report Share Публикувано Август 17 х и т 3 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Август 17 Report Share Публикувано Август 17 преди 45 минути, DevilWish каза: Най-накрая и аз намерих време да изгледам това интервю на Кати! Много е готина! Който е пропуснал и я харесва, заслужава си да го изгледа! Чувство за хумор, много позитивна, не се е променила изобщо! ❤️ Интересно каква песен ще пусне. Каза че харесва най-много Десита и Лидия от новите имена и в инстаграм следва само Галин и Роксана. Дали ще пусне някой римейк на стара песен с Тройниците? Или пък напълно нова песен. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Август 17 Report Share Публикувано Август 17 Азис накарал Галена да си направи тик ток акаунт - @galena.bg, който още е прайвет. В Култ е изявил пред всички: "Имали сме много певици и артисти, имали сте и мен, но никога не сме имали Галена, тя е нещо извън всеки стандарт и всичко с което сме свикнали - богиня!" Мазним ли се за дует 2?! 😭 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Август 17 Report Share Публикувано Август 17 Няма да има концерт Преслава и Теа, няма продажби. 7 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Август 17 Report Share Публикувано Август 17 преди 4 минути, stereoto_ каза: Няма да има концерт Преслава и Теа, няма продажби. Билети още се продават. В ticketportal са продали 628/1600. Галена и Меди 1190/1600 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Август 17 Report Share Публикувано Август 17 Затворили са Сикретс на Слънчака 😄 Въпреки това преди 1 час са си обявили участието на Камелия довечера 😄 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 17 Report Share Публикувано Август 17 преди 30 минути, Emanuela.Carey каза: Интересно каква песен ще пусне. Каза че харесва най-много Десита и Лидия от новите имена и в инстаграм следва само Галин и Роксана. Дали ще пусне някой римейк на стара песен с Тройниците? Или пък напълно нова песен. И каза, че харесва на Меди - "Да си тук". Не знам дали скоро ще пусне нова песен, така като гледам ще почакаме.... Дано все пак е тази година! Няма намерение да възобнови участията си, но каза, че три песни са й достатъчни да влезе в тренда и вярва, че може да го направи. А защо не ако песента е достатъчно хитова? 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Август 17 Report Share Публикувано Август 17 преди 31 минути, Emanuela.Carey каза: Интересно каква песен ще пусне. Каза че харесва най-много Десита и Лидия от новите имена и в инстаграм следва само Галин и Роксана. Дали ще пусне някой римейк на стара песен с Тройниците? Или пък напълно нова песен. Каза - Лидия... Десита МИСЛЯ ЧЕ! 4 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 17 Report Share Публикувано Август 17 преди 34 минути, Lelqtian каза: Продават ги, нищо че ония са се махнали отдавна от техния курник, щото са изостанали. А за цените кво да говорим, търсене - предлагане. Вероятно дори са ниски тия цени. Физически носител към днешна дата не е интересен на масата, но си има хора, които желаят да имат такъв артикул, бил той диск на Полина, диск с филм, диск с игра и прочее. Пък и сравни с продукцията им напоследък дето и за фризби не става. Тогавашните песни са много по-добри от тези сега. Вярно е, че има хора, които много държат да имат този или онзи диск и колекционери, но не знам..... на времето много се купуваха дискове, даже не знам дали си спомняш по супермаркети, например във Фантастико съм попадал на тези дискове преди 10 години за по 3 лв. Тогава имаше на Валя, Полина, Даниела, Вероника..... Бях си взел на Вероника и на Валя - "Нещо интимно". 2 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 17 Report Share Публикувано Август 17 Борис Дали спасил Преслава от лоши очи Борис Дали се оказа многостранен талант, който е на ти и с премахването на негативни сили и “лоши очи“. Изпълнителят има специален ритуал с гасене на кибритени клечки във вода, но не иска да издаде на глас какви точно думи казва, докато трае процедурата, пише „Телеграф“. И хубаво прави – тези думи си остават тайна, която не бива да се изрича пред други, за да действа, твърдят запознати. Преди няколко години Дали е спасил колежката си Преслава от неблагоприятно гледащи я очи. „Имаме доста интересна случка с Преслава, бяхме заедно на участие в Палма де Майорка. И нали знаеш, че има лоши очи, които, като те погледнат, и хващаш уроки. Вечерта се прибрахме в хотела, а тя непрекъснато повтаряше, че й е лошо, боли я глава. Аз й казах, че ще й пригася вода. „Нали знаеш как правят бабите: гасят клечки във вода и се оправяш!“ Но в Палма няма като при нас дървета и клечки навсякъде. Излязох от хотела, поогледах се, но само палми – няма кибрит, няма дървета, няма клечки. И почнахме да се чудим с Преслава откъде да намерим клечки“, разказва с усмивка пред „Телеграф“ Борис Дали. И допълва: „В стаята имаше един гардероб – опитах се да отчупя от неговите дъски. И изведнъж, като дръпнах по-силно, той направо се разпадна на земята целият (смее се). И почнахме да се притесняваме, защото хотелът беше доста хубав и какво ли ще си кажат за нас – що ли са правили тия, на каратисти ли се правят и т.н. Но въпреки всичко пригасих вода на Преслава и тя се оправи“. Борис твърди, че и до ден-днешен прави този ритуал на свои близки приятели, на семейството и на двамата си синове. Ходжа Борис Дали! Кой от вас е хвърлил лоши очи на Преслава? Виждате ли какъв приятел има! 3 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ciaga Публикувано Август 17 Report Share Публикувано Август 17 преди 40 минути, stereoto_ каза: Няма да има концерт Преслава и Теа, няма продажби. Ужас, сега ще трябва да си тегля въжето, вече нищо няма смисъл. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hurricane Публикувано Август 17 Report Share Публикувано Август 17 преди 36 минути, Willy каза: Билети още се продават. В ticketportal са продали 628/1600. Галена и Меди 1190/1600 Познай защо. Обновиха продадените билети от всички пунктове за Галена и Меди, но не го направиха за Преславa. Най-вероятно ще обновят и нейните продажби утре. Засега за нея обновяват само билетите, купени през сайта на Ticket Portal. В началото, когато пуснаха билетите само в Ticket Portal, Преслава имаше с няколко бройки повече продадени билети, така че според мен и тя е продала горе-долу колкото са продали Галена и Меди. Ще разберем утре, когато обновят и нейните. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Август 17 Report Share Публикувано Август 17 преди 2 минути, Hurricane каза: Познай защо. Обновиха продадените билети от всички пунктове за Галена и Меди, но не го направиха за Преславa. Най-вероятно ще обновят и нейните продажби утре. Засега за нея обновяват само билетите, купени през сайта на Ticket Portal. В началото, когато пуснаха билетите само в Ticket Portal, Преслава имаше с няколко бройки повече продадени билети, така че според мен и тя е продала горе-долу колкото са продали Галена и Меди. Ще разберем утре, когато обновят и нейните. Мислех, че обновяването върви автоматично след всеки продаден билет. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Август 17 Report Share Публикувано Август 17 На други места има ли инфо да разберем колко са продали? Гледам че билети се продават и в Eventim, на живо и много други места. Или това са общо от всички 1600? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hurricane Публикувано Август 17 Report Share Публикувано Август 17 Току що, Willy каза: Мислех, че обновяването върви автоматично след всеки продаден билет. Да, но само за сайта на Ticket Portal. Ако си купиш от Ивентим или НДК например, не се обновява автоматично, а ръчно. Днес направиха въпросното обновяване за Галена и Меди, но не и за Преслава. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hurricane Публикувано Август 17 Report Share Публикувано Август 17 преди 2 минути, Willy каза: На други места има ли инфо да разберем колко са продали? Гледам че билети се продават и в Eventim, на живо и много други места. Или това са общо от всички 1600? За Галена и Меди това са общо от всички. За Преслава ще ги обновят утре. Иначе билети се продават в Ticket Portal, Eventim, НДК, касата пред стадиона, някои бензиностанции и Grabo. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Август 17 Report Share Публикувано Август 17 Айде де, Меди няма ли да закара родата чистокръвно българска за останалите 400!!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Август 17 Report Share Публикувано Август 17 Къде са феновете на баба Хлория,които разправяха,че новата чалга не може да пълни концерти? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари