FikLena Публикувано Август 23 Report Share Публикувано Август 23 Има потенциял 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Август 23 Report Share Публикувано Август 23 преди 27 минути, meleto каза: Всички се махнаха оттам, къде е тръгнала? В разграден кокошарник съвсем нормално да се навъдят всякакви отрепки и други последователи на куцата кьорава и саката Тройница. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Август 23 Report Share Публикувано Август 23 преди 2 часа , Willy каза: Галена in her Преслава 2014 era с килограмите. Иначе не вярвам майка на две деца да се е подлагала на експерименти с нови методи. На първо място никога не е била "дебела", сега е просто в форма, но много слаба. Официалното от нея е пилатес, тренировки и начин на живот. Е то и от Преслава не беше кока официалната информация. Но да, нещо им става изкукват на жените. Имай предвид, че тва че има две деца няма значение. Ако и е станало фикс идея защото се чувства стара. Една друга бабишкера плю, плю по ремонтите, после цялата се изремонтира да се прави на 20 годишна. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Август 23 Report Share Публикувано Август 23 преди 1 час, FikLena каза: Има потенциял От всички скорошни дебюти на Пайнер тази е най-поносимата. (и Паломиш разбира се ♥️) Дано обаче не е скучна като Ивета. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Август 23 Report Share Публикувано Август 23 преди 3 часа , Blueberry каза: Не е инсулин, даже не съдържа инсулин, но е лекарствен препарат, който се изпитва на диабетици, хора с преддиабетно състояние и метаболитни заболявания, за да свалят килограми. Ако го ползва здрав човек, може да има огромни проблеми. И да, наистина има дефицит в аптечната мрежа заради патки като Галена. Тестостерон е. Затова и вече няма мъже, само изнежени младежи. Галена им изпи всичките мъжки хормони. Даже вече и брада е пуснала. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Август 23 Report Share Публикувано Август 23 преди 26 минути, DarkChild каза: Тестостерон е. Затова и вече няма мъже, само изнежени младежи. Галена им изпи всичките мъжки хормони. Даже вече и брада е пуснала. Не е тестостерон, "Оземпик" се казва лекарството под формата на инжекция, а като хапче имаше друго име. Не знам дали конкретно Галена го ползва, но наистина това е новата мода. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Август 23 Report Share Публикувано Август 23 преди 2 часа , Blueberry каза: Не е тестостерон, "Оземпик" се казва лекарството под формата на инжекция, а като хапче имаше друго име. Не знам дали конкретно Галена го ползва, но наистина това е новата мода. Абе молА ти се. Хванали са я с нейни фенове в тоалетната да й правят дудуци. 4 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucellent Публикувано Август 23 Report Share Публикувано Август 23 Годината е 2400. Планета Пайнер все още не могат да качат клип, без да го изтрият и качат наново. 9 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Август 23 Report Share Публикувано Август 23 Заради такива като Галена --------- Важно лекарство за диабетици изчезва заради желаещи да отслабват Диабетици алармират: Изкупуват важно за нас лекарство, за да отслабват Заради такива като Галена --------- Важно лекарство за диабетици изчезва заради желаещи да отслабват Диабетици алармират: Изкупуват важно за нас лекарство, за да отслабват Заради такива като Галена --------- Важно лекарство за диабетици изчезва заради желаещи да отслабват Диабетици алармират: Изкупуват важно за нас лекарство, за да отслабват Заради такива като Галена --------- Важно лекарство за диабетици изчезва заради желаещи да отслабват Диабетици алармират: Изкупуват важно за нас лекарство, за да отслабват Заради такива като Галена --------- Важно лекарство за диабетици изчезва заради желаещи да отслабват Диабетици алармират: Изкупуват важно за нас лекарство, за да отслабват 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 23 Report Share Публикувано Август 23 Повече за не-кекса! 20-годишната Симон – новата попфолк надежда на “Пайнер” Симон е новото попълнение на “Пайнер”. Съвсем скоро зрителите на телевизия “Планета” и Planeta 4K ще видят дебютния видеоклип на най-новата изпълнителка в музикалната компания. Песента и видеото ще получат своята премиера в YouTube канала – PlanetaOfficial този петък точно в 16.00 часа, а заглавието е “Ниагара”. За себе си Симон разказва: “Родена съм в красивото китно градче Силистра, разположено на брега на река Дунав. – разказва ни самата певица. – На 20 години съм и съм зодия Дева. Определям се като добре организирана и дисциплинирана. Обичам динамичния живот и може би оттам идва и страстта ми към високите скорости. Адреналинът, докато карам коли, джетове и сноуборд, ме кара да се чувствам добре. Трудно се доверявам на хората и много малко знаят коя е истинската Симон…” Симон е с музикално образование Младата изпълнителка споделя, че в своя 20-годишен живот вече се е сблъсквала не само с хубави и приятни, но и с трудни моменти, но музиката е била тази, която винаги й е помагала. “Музиката е движещата сила в моя живот, както и семейството ми. От много малка се занимавам с музика. Започнах да свиря на пиано още на 4 години. На 10 започнах и с уроците по пеене. Завършила съм НМУ “Любомир Пипков” в София, със специалност “Поп и джаз пеене”. Към днешна дата съм студентка, но със специалност различна от музиката – интериорен дизайн. И все пак музиката е животът ми…”, споделя Симон. “Щастлива съм, че съм част от “Пайнер” и мисля, че съм попаднала на точното място в точното време. Очаквам най доброто…” Зодия Дева - работохолици! Прекалено анализират и пресмятат! Ще видим!... Хмм... Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Август 23 Report Share Публикувано Август 23 Станаха 100 Симони-те... Замислих се, че до Глория няма нито една/един български изпълнител, който да се изявява с 1 име. Дори и във фолка по това време - Тони Дачева, Сашка Васева, Еми Стамболова. Глория е същински реформатор. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Bunn Публикувано Август 23 Report Share Публикувано Август 23 https://www.youtube.com/watch?v=msurUUduWwM https://www.youtube.com/watch?v=nj31QERyNbo Въпросните Вая и Ивайла един и същ човек ли са? 😂 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Август 23 Report Share Публикувано Август 23 преди 15 минути, Mousie каза: https://www.youtube.com/watch?v=msurUUduWwM https://www.youtube.com/watch?v=nj31QERyNbo Въпросните Вая и Ивайла един и същ човек ли са? 😂 Постановката на въпроса ти е грешна. Дори да са един и същи, човек ли са изобщо? Аман от такива 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Август 23 Report Share Публикувано Август 23 Къв е тоя Симон? Транс ли е? 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 23 Report Share Публикувано Август 23 преди 37 минути, Mousie каза: https://www.youtube.com/watch?v=msurUUduWwM https://www.youtube.com/watch?v=nj31QERyNbo Въпросните Вая и Ивайла един и същ човек ли са? 😂 He! 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Август 23 Report Share Публикувано Август 23 @asylumДа не би да си пропуснал най-новия проект на ЮНОНА? Скандален Хит! Или както би казал ти "хотов хит" 1 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 23 Report Share Публикувано Август 23 преди 44 минути, Jouey каза: @asylumДа не би да си пропуснал най-новия проект на ЮНОНА? Скандален Хит! Или както би казал ти "хотов хит" Кралицата си е Богиня с име римско великолепно! Но малко ми дойде ту мъч тоз път 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 23 Report Share Публикувано Август 23 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Август 23 Report Share Публикувано Август 23 преди 3 часа , Mousie каза: https://www.youtube.com/watch?v=msurUUduWwM https://www.youtube.com/watch?v=nj31QERyNbo Въпросните Вая и Ивайла един и същ човек ли са? 😂 Не, Вая преди беше Валентина 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Август 23 Report Share Публикувано Август 23 преди 2 часа , asylum каза: Кралицата си е Богиня с име римско великолепно! Но малко ми дойде ту мъч тоз път Тази е пример, че и най-невзрачната и безлична посредствена певица, в отсъствие на всякаква харизма, присъствие на сцената и репертоар, може да я дават по телевизията. Има една-единствена хубава песен в кариерата си - единствената, която съм слушал. Останалото не съм, защото просто знам, че е пълен боклук. Убеден съм, че масата слушатели нямат представа коя е. Никога не съм отделял толкова време и думи за тази песъчинка на плажа и няма да се повтори повече. 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Август 24 Report Share Публикувано Август 24 Това с Васко Жабата е най-отвратителното нещо в момента и е нетърпимо, надявам се до седмица да се забрави. 5 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Август 24 Report Share Публикувано Август 24 преди 4 минути, Danger. каза: Това с Васко Жабата е най-отвратителното нещо в момента и е нетърпимо, надявам се до седмица да се забрави. 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucellent Публикувано Август 24 Report Share Публикувано Август 24 преди 1 час, Danger. каза: Това с Васко Жабата е най-отвратителното нещо в момента и е нетърпимо, надявам се до седмица да се забрави. Трендваше се в тикток преди много месеци, не знам защо чак сега гръмна и решиха да го рекламират навсякъде 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Август 24 Report Share Публикувано Август 24 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Август 24 Report Share Публикувано Август 24 как сте котенца? Сръбнахте ли кафенце, жабчета? 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари