DevilWish Публикувано на Август 11 Report Share Публикувано на Август 11 Музика и аранжимент: Синан Хасан - Sinan Текст: Анастасия Мавродиева Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ciaga Публикувано Август 11 Report Share Публикувано Август 11 Оф, тоя колко ми е противен, иначе в сравнение с предишните му проекти това е окей. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 11 Author Report Share Публикувано Август 11 Комичен диалог, не особено добър клип, пълна трагедия! Текст - окей, Мавродиева все пак, музиката също е добра но ако я беше изпял някой друг, изненадах се чак че ми хареса и то музиката била негова! :O 2 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Август 11 Report Share Публикувано Август 11 ООООо супер смешното кропнато "Щеше да се виждаме" и заменено с аудио от телефонен разговор с тоя Тоя така гадно говори езика ни, че ми идва да му огрежа неговия, да бега от тука преди да го направя! "Внимавай да не ти се сбъ'Нне" Да си пее на негоивя език както тука и мяза на кюмюр от комина. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.