Marin Публикувано на Август 13 Report Share Публикувано на Август 13 Музика : ANDON , Mихаил Георгиев Аранжимент : L Padr3 (Йоан Николаев) , ANDON Mix&Mastering : L Padr3 (Йоан Николаев) Текст : Михаил Георгиев Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ciaga Публикувано Август 13 Report Share Публикувано Август 13 Тоя път откъде е крал? Иначе доста гадна драйфня, особено в припева ми иде да се изрежа душманската, че да чувам по-силно как се режа. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 13 Report Share Публикувано Август 13 преди 12 минути, Ciaga каза: Тоя път откъде е крал? Иначе доста гадна драйфня, особено в припева ми иде да се изрежа душманската, че да чувам по-силно как се режа. И мен не ме кефи, но някак си получила се е тази песен, що не, не е толкова лоша чак. Я виж "Лукс и пари" 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Август 13 Report Share Публикувано Август 13 преди 2 часа , Ciaga каза: Тоя път откъде е крал? Иначе доста гадна драйфня, особено в припева ми иде да се изрежа душманската, че да чувам по-силно как се режа. Пашката, много бие на неговите аранжименти и извивката на "болиииии" все едно Теофиков пее 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Август 13 Report Share Публикувано Август 13 Преди манекенките ставаха певици, сега влогърите почнаха.... този какво ли не беше. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ciaga Публикувано Август 13 Report Share Публикувано Август 13 преди 4 минути, pacho каза: Преди манекенките ставаха певици, сега влогърите почнаха.... този какво ли не беше. То остана ли влогър, който още да не е "пропял"? 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.