Marin Публикувано на Август 17 Report Share Публикувано на Август 17 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 17 Report Share Публикувано Август 17 Много добре се е получило, не съм слушал оригинала, но това ми хареса! 2 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Август 17 Report Share Публикувано Август 17 Заглавието определено е вълнуващо и ми харесва! Дано да е вярно, а не поредния кликбейт! 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Август 19 Report Share Публикувано Август 19 Триона много депресира с тоя глас 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Август 20 Report Share Публикувано Август 20 преди 2 часа , FolkEmpire каза: Триона много депресира с тоя глас То само с глас ли ... 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Август 20 Report Share Публикувано Август 20 Добре го е направила, харесва ми. Оригинала обаче си е много по-хубав. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ciaga Публикувано Август 20 Report Share Публикувано Август 20 В това нещо има повече тестостерон отколкото на ергенско парти. 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.