Emanuela.Carey Публикувано на Август 23 Report Share Публикувано на Август 23 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Август 23 Author Report Share Публикувано Август 23 Малко късно пуснаха лятна песен, но ми харесва. Илиян обаче трябваше да го включат в клипа, има доста негово присъствие в песента и е някак странно да липсва. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucellent Публикувано Август 23 Report Share Публикувано Август 23 преди 26 минути, Emanuela.Carey каза: Малко късно пуснаха лятна песен, но ми харесва. Илиян обаче трябваше да го включат в клипа, има доста негово присъствие в песента и е някак странно да липсва. Кой би искал да се доближи до тия балони Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 23 Report Share Публикувано Август 23 Много лятна и готина песен, включването на Илиян обаче е брутално яко! Да, признавам, харесва ми, но това ако беше на Емануела ft. Илиян щеше да е WOW! 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Август 23 Author Report Share Публикувано Август 23 преди 6 минути, DevilWish каза: Много лятна и готина песен, включването на Илиян обаче е брутално яко! Да, признавам, харесва ми, но това ако беше на Емануела ft. Илиян щеше да е WOW! И двете песни на Ра Мюзик оригинално са солота на Емануела. Трябваше да ги запази за себе си, щеше да направи добра поредица с Подводница. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 23 Report Share Публикувано Август 23 преди 1 минута, Emanuela.Carey каза: И двете песни на Ра Мюзик оригинално са солота на Емануела. Трябваше да ги запази за себе си, щеше да направи добра поредица с Подводница. За Крипто не знам, но тази специално трябваше да си е за нея. А даже и да беше дует с друга певица, например втори с Теди Александрова ft. Илиян щеше да е нещо брутално. Жалко, че изпусна такава яка песен, нейна ли беше - сигурен хит! 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Август 23 Report Share Публикувано Август 23 На тия няма ли кой да им каже 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Marin Публикувано Август 23 Report Share Публикувано Август 23 Тези двете неги харесвам и песента им нее нищо ново като цяло. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Август 30 Report Share Публикувано Август 30 И дами и господаа... Тенекиена бозааа! Само мангалския войс и Илко става! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.