GriskoBeats Публикувано на Август 27 Report Share Публикувано на Август 27 Бъдете нелепи. Нелепостта ще спаси света. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Август 27 Author Report Share Публикувано Август 27 Значи, проблемът ми е следният: чувам муха да пърпа някъде в стаята. Вероятно паяк, със сочни зъби я пригризва... Този звук е ужасно досаден. Не мога да локализирам откъде точно идва. Съществува ли някакъв мухомер-джипиес (по възможност да намира)? 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Август 27 Report Share Публикувано Август 27 преди 19 минути, meleto каза: Значи, проблемът ми е следният: чувам муха да пърпа някъде в стаята. Вероятно паяк, със сочни зъби я пригризва... Този звук е ужасно досаден. Не мога да локализирам откъде точно идва. Съществува ли някакъв мухомер-джипиес (по възможност да намира)? Нещо такова може би ще ти свърши работа? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Август 27 Author Report Share Публикувано Август 27 преди 1 минута, Stela каза: Нещо такова може би ще ти свърши работа? По-бързо ли ще се справи от паяка и ще пречи ли на паяците? Тях ги уважавам.Макар че казват: човекът изяжда в съня си 7 паяка в живота си... 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Август 27 Report Share Публикувано Август 27 преди 1 минута, meleto каза: По-бързо ли ще се справи от паяка и ще пречи ли на паяците? Тях ги уважавам.Макар че казват: човекът изяжда в съня си 7 паяка в живота си... Пише, че ги прогонва от помещението и ги зашеметява.. Но може би ще ти прогони и паяците. Ти какви предпочиташ? По тлъсти или от тези слабичките паяци? Аз мразя всякакви насекоми и това, което каза с изяждането ме шокира. Тази нощ ще си залепя устата с тиксо като си лягам ... 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Август 27 Author Report Share Публикувано Август 27 преди 3 минути, Stela каза: Пише, че ги прогонва от помещението и ги зашеметява.. Но може би ще ти прогони и паяците. Ти какви предпочиташ? По тлъсти или от тези слабичките паяци? Аз мразя всякакви насекоми и това, което каза с изяждането ме шокира. Тази нощ ще си залепя устата с тиксо като си лягам ... Е, предпочитам паяците да ловят гадните мухи, които кацат на всичко. Предпочитам по-тънки, струват ми се по-големи кръвопийци. Мисля, че няма да е достатъчно да залепиш устата. Могат да пенетрират носа ти 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Август 27 Report Share Публикувано Август 27 преди 2 минути, meleto каза: Е, предпочитам паяците да ловят гадните мухи, които кацат на всичко. Предпочитам по-тънки, струват ми се по-големи кръвопийци. Мисля, че няма да е достатъчно да залепиш устата. Могат да пенетрират носа ти Е ако си залепя и носа ще трябва да не дишам. Проблема ми е неразрешим значи.. А остават и ушите ... А ти се огледай по ъглите за някоя паяжина. Може би паяка е замъкнал мухата там за да си я яде на спокойствие. Обаче доста развит слух имаш. Да не си вампир? 😂 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Август 27 Author Report Share Публикувано Август 27 преди 4 минути, Stela каза: Е ако си залепя и носа ще трябва да не дишам. Проблема ми е неразрешим значи.. А остават и ушите ... А ти се огледай по ъглите за някоя паяжина. Може би паяка е замъкнал мухата там за да си я яде на спокойствие. Обаче доста развит слух имаш. Да не си вампир? 😂 Можеш да си намажеш крайчетата на ноздрите с Райд. Ако на сутринта не се събудиш или имаш пяна около устата - значи си се оказала от род мухи Вампирите слухтят ли? Мисля че на схухарите им викаха клюкари имам чувството, че си признах нещо... хъм 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Август 27 Report Share Публикувано Август 27 преди 3 минути, meleto каза: Можеш да си намажеш крайчетата на ноздрите с Райд. Ако на сутринта не се събудиш или имаш пяна около устата - значи си се оказала от род мухи Вампирите слухтят ли? Мисля че на схухарите им викаха клюкари имам чувството, че си признах нещо... хъм Много добри съвети даваш. Това би могло да разреши проблема ми с безсънието, ще ме приспи завинаги 😂 Вампирите слухтят, да. За другото.. не само имаш чувството, то си беше признание. Така леко ще разберем много неща за теб. Друг проблем за решаване имаш ли? 😁 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Август 27 Author Report Share Публикувано Август 27 преди 1 минута, Stela каза: Много добри съвети даваш. Това би могло да разреши проблема ми с безсънието, ще ме приспи завинаги 😂 Вампирите слухтят, да. За другото.. не само имаш чувството, то си беше признание. Така леко ще разберем много неща за теб. Друг проблем за решаване имаш ли? 😁 Има и друг вариант. Казва се сънна апнея. Спираш да дишаш в съня си. Сърцето ти спира. Почиваш (може би в мир) Имам. Оказа се, че звукът е бил от търкането между бял лист хартия и кабела на мишката, докато пиша А ти защо нямаш проблеми? Само сънят ли ? 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Август 27 Report Share Публикувано Август 27 @Willy Стига чете, кажи ти как се справяш с мухите. Какво мислиш за яденето на паяци? Ако сутрин не се събуждаш гладен значи си хапнал някой. 😁 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Август 27 Report Share Публикувано Август 27 преди 6 минути, meleto каза: Има и друг вариант. Казва се сънна апнея. Спираш да дишаш в съня си. Сърцето ти спира. Почиваш (може би в мир) Имам. Оказа се, че звукът е бил от търкането между бял лист хартия и кабела на мишката, докато пиша А ти защо нямаш проблеми? Само сънят ли ? Защото съм над нещата. 😁 Имам разбира се. Тепърва ще ви споделям. Вземи си безжична мишка. Или пък жива за още повече шумове. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ciaga Публикувано Август 27 Report Share Публикувано Август 27 Всички имате проблеми тука, организирам чалга парти в лудницата. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Август 27 Author Report Share Публикувано Август 27 преди 13 минути, Stela каза: @Willy Стига чете, кажи ти как се справяш с мухите. Какво мислиш за яденето на паяци? Ако сутрин не се събуждаш гладен значи си хапнал някой. 😁 Не тогава отровата препарира езика и не си го усещаш- преди 7 минути, Stela каза: Защото съм над нещата. 😁 Имам разбира се. Тепърва ще ви споделям. Вземи си безжична мишка. Или пък жива за още повече шумове. Дразнещо е да сменям батерии всяка седмица. А другото... е виж тука настръхнах... най-големият ми кошмар ми е бил с мишки 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Август 27 Author Report Share Публикувано Август 27 преди 5 минути, Ciaga каза: Всички имате проблеми тука, организирам чалга парти в лудницата. Адрес? Щом ти си там... идваме. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Август 27 Report Share Публикувано Август 27 преди 7 минути, Ciaga каза: Всички имате проблеми тука, организирам чалга парти в лудницата. Ако на това парти няма да свири Васко Жабата и да пее Цеца Мецата не го признавам за парти. 😁 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ciaga Публикувано Август 27 Report Share Публикувано Август 27 преди 4 минути, meleto каза: Адрес? Щом ти си там... идваме. Внимавай какво си пожелаваш. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Август 27 Author Report Share Публикувано Август 27 преди 1 минута, Ciaga каза: Внимавай какво си пожелаваш. Лудите се разбират най-добре Стига да си говорят, де 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 27 Report Share Публикувано Август 27 преди 11 минути, meleto каза: Адрес? Щом ти си там... идваме. За мухата най-добре вземи една Жаба, с дългият им език ги ловят най-добре! 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Август 27 Report Share Публикувано Август 27 преди 3 минути, DevilWish каза: За мухата най-добре вземи една Жаба, с дългият им език ги ловят най-добре! Даже ще му свири и на китара. 😁 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 27 Report Share Публикувано Август 27 преди 1 минута, Stela каза: Даже ще му свири и на китара. 😁 И ще се отърве от мухите. Аз тук нямам! 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Август 27 Author Report Share Публикувано Август 27 Нов проблем... какво е пица на кристали? 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Август 28 Report Share Публикувано Август 28 преди 11 часа , meleto каза: Нов проблем... какво е пица на кристали? Този път съм безсилна. В нета се мотаят статии с Бойко, където ги споменава, но не става ясно какво е всъщност това чудо. Явно трябва да ползваме жокер - помощ от политик. 😁 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.