Marin Публикувано на Август 30 Report Share Публикувано на Август 30 Music, Arrangement by: AX Dain Lyrics by: AX Dain Produced by: AX Dain 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 30 Report Share Публикувано Август 30 Музиката е добра, получила се е тази песен. 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 30 Report Share Публикувано Август 30 Подобие на "С тебе ми е най-най-сладко". 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Август 30 Report Share Публикувано Август 30 преди 50 минути, asylum каза: Подобие на "С тебе ми е най-най-сладко". На мен началото ми напомня за Мръсница и съответно за втори път този месец бях могъщо дисапойнт. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Август 30 Report Share Публикувано Август 30 Тоя с еднотипните си песнички на конвейр от компа му, кога ще завърши този фарс? Едни и същи тъпи фразички за 12 годишни. 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.