adorable Публикувано Септември 7 Report Share Публикувано Септември 7 преди 43 минути, GSA каза: Не е лоша, но оригинала си е оригинал. Музиката ми липсва в тази версия. Само едно тупса тупса има. Няма ги живите инструменти тука. То и в на Азис версията ги няма, но е хубаво, че я е записала наново, за да стане ясно все пак на някои хора и диджеи най-вече, че песента си е нейна. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Септември 7 Report Share Публикувано Септември 7 преди 7 минути, adorable каза: То и в на Азис версията ги няма, но е хубаво, че я е записала наново, за да стане ясно все пак на някои хора и диджеи най-вече, че песента си е нейна. На никой няма да му стане ясно от тази версия, че оригиналът е неин. Всъщност и да им стане ясно няма голямо значение - версията на Азис е по-големият хит и винаги така ще бъде. Няма лошо, в световен мащаб много песни са ставали хитове в някоя от следващите си версии, а не в оригинала. Глория в онези години имаше по-известни песни и тази може би остана забутана някъде между "Любовен дъжд" и "Феникс". 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Септември 7 Report Share Публикувано Септември 7 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Септември 7 Report Share Публикувано Септември 7 преди 18 минути, DenFevgo каза: На никой няма да му стане ясно от тази версия, че оригиналът е неин. Всъщност и да им стане ясно няма голямо значение - версията на Азис е по-големият хит и винаги така ще бъде. Няма лошо, в световен мащаб много песни са ставали хитове в някоя от следващите си версии, а не в оригинала. Глория в онези години имаше по-известни песни и тази може би остана забутана някъде между "Любовен дъжд" и "Феникс". Тя си е записала и още песни в нови версии. Мисълта ми беше, че така все някоя от тях могат да я завъртят по клубовете отново, както се надявах да стане с дуета с Устата. Но знаем нагласата на диджеите. На мен ми харесва версията. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucellent Публикувано Септември 7 Report Share Публикувано Септември 7 Да видим коя песен ще копардиса този път! Аз залагам на Еуфория 😁 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Септември 7 Report Share Публикувано Септември 7 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Септември 7 Report Share Публикувано Септември 7 преди 1 час , lucellent каза: Да видим коя песен ще копардиса този път! Аз залагам на Еуфория 😁 По-скоро оригинална песен ще да си е уговорила. Иначе в профила на Ганев една снимка от 2018 и хоп втора точно с Теа. Да го пази Сиана този прейбой, че с тениската Живенши ще стане някой сръбски зет. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Септември 7 Report Share Публикувано Септември 7 преди 3 часа , adorable каза: Тя си е записала и още песни в нови версии. Мисълта ми беше, че така все някоя от тях могат да я завъртят по клубовете отново, както се надявах да стане с дуета с Устата. Но знаем нагласата на диджеите. На мен ми харесва версията. Направо би убила ако издаде един албум с ремикси на стари песни, особено такива от 90те и да ги припомни на хората. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Септември 7 Report Share Публикувано Септември 7 преди 2 часа , lucellent каза: Да видим коя песен ще копардиса този път! Аз залагам на Еуфория 😁 Снимката може и да е стара, просто сега да я е качил. Нали не е от най-активните в Инстаграм 😃 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucellent Публикувано Септември 7 Report Share Публикувано Септември 7 преди 1 час, Emanuela.Carey каза: По-скоро оригинална песен ще да си е уговорила. Иначе в профила на Ганев една снимка от 2018 и хоп втора точно с Теа. Да го пази Сиана този прейбой, че с тениската Живенши ще стане някой сръбски зет. И аз мисля, че ѝ е време да вземе оригинална песен от него, щом чак сега снимка качват Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Септември 7 Report Share Публикувано Септември 7 преди 1 час, Гальо каза: Клипа е мега як, ама песента е тъпа. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Септември 7 Report Share Публикувано Септември 7 Флора е отразила в БНТ че Емануела и Емрах купуват последователи. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Септември 7 Report Share Публикувано Септември 7 Мале, мале ужасен мъжки глас със страшно много аутотюн. 2 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Септември 7 Report Share Публикувано Септември 7 Поздрав с една друга Галина - доста по-успешна, млада, скандална и задоволена! 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Bunn Публикувано Септември 7 Report Share Публикувано Септември 7 Защо абсолютно всички лейбъли освен Diamond и донякъде Hit mix работят толкова много с Асенов, има договори към тях ли? По принцип не ми харесва като толкова много като композитор и това бълване на продукция от него ми идва в повече Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Септември 7 Report Share Публикувано Септември 7 преди 2 часа , lucellent каза: И аз мисля, че ѝ е време да вземе оригинална песен от него, щом чак сега снимка качват Нали взе оная, дето Димана изкара няколко дни след нея. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Септември 7 Report Share Публикувано Септември 7 преди 1 час, Mousie каза: Защо абсолютно всички лейбъли освен Diamond и донякъде Hit mix работят толкова много с Асенов, има договори към тях ли? По принцип не ми харесва като толкова много като композитор и това бълване на продукция от него ми идва в повече Алфа го популяризираха и вероятно е една идея по-бюджетен от Ганев и Оцко. Знам за хора които си правят песни при него за кеф и дори не ги пускат. Освен това студиото му е в Студентски Град където живее музукалното поколение. За Ганев трябва да бият път до Сливен, а горивото е пари! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Септември 7 Report Share Публикувано Септември 7 преди 4 часа , Fast каза: Флора е отразила в БНТ че Емануела и Емрах купуват последователи. Не само те. Преса и Галя също. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Bunn Публикувано Септември 7 Report Share Публикувано Септември 7 преди 2 часа , Emanuela.Carey каза: Алфа го популяризираха и вероятно е една идея по-бюджетен от Ганев и Оцко. Знам за хора които си правят песни при него за кеф и дори не ги пускат. Освен това студиото му е в Студентски Град където живее музукалното поколение. За Ганев трябва да бият път до Сливен, а горивото е пари! Да, така е. Най-вероятно взима значително по-евтино, и да, интересът към него тръгна след първите песни на Алфа. Просто ми е интересно, защото Пашев си работи за неговите изпълнители, Оцко не е толкова използван, така че ако не е Ганев, е Асенов. Даже тази година той има най-голяма бройка издадени песни, макар и доста некачествени Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Септември 7 Report Share Публикувано Септември 7 преди 23 часа , Emanuela.Carey каза: После ще кажете, че нашите тетки били зле. Йелена е всичко друго, но не и зле на участия. Това че е одъртява, а иска да танцува и да се разголва е съвсем друг въпрос. Нашите има да ядат още доста хляб що се отнася до визия и имидж. Галена ще застане ли отзад в балета на своя участничка в Гласът по този начин? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Септември 7 Report Share Публикувано Септември 7 Това е 1:1 с “Ех любов” на Ванча. Песента, която Кали пее май е цигански фолклор. Вана май е крала: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Септември 7 Report Share Публикувано Септември 7 Глория подготвя нов албум. Каза го на концерта в Царева ливада. 😍 1 7 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Септември 7 Report Share Публикувано Септември 7 преди 1 час, pacho каза: Галена ще застане ли отзад в балета на своя участничка в Гласът по този начин? В "Звезде Гранда" и в Сърбия като цяло си правят шоу - обиждат се, крещят, скачат да танцуват, събличат се и тн + наблягат на сръбски песни. Как виждаш това да се случи в "Гласът", където няма ни една по-динамична песен, а все някакви изтъркани световни хитове (нещо, което идва от продуцентите, не от треньорите), а пък за липсата на балкански песни няма да говоря, то ясно + в този клип Катарина пее песен на Йелена и тя си знае цялата хореография (същата е от участията й), дошло й е отвътре да скочи да танцува с нея + да си я подкрепи разбира се. Галена на кое можеше да си потанцува с предния си екип - на "Руфинка болна легнала" или на "Жива рана" и тн.... Важно е какво съветва хората от своя отбор, а не дали се мятка до тях на сцената, то тва е лесно и го може всеки. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Септември 7 Report Share Публикувано Септември 7 преди 1 час, GSA каза: Това е 1:1 с “Ех любов” на Ванча. Песента, която Кали пее май е цигански фолклор. Вана май е крала: Ох, ако не пишеше "Кали" нямаше да я позная Мис "бъдете естествени" + "стига сте си пипали снимките" и тн...мда 😂 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucellent Публикувано Септември 7 Report Share Публикувано Септември 7 преди 4 часа , Mousie каза: Защо абсолютно всички лейбъли освен Diamond и донякъде Hit mix работят толкова много с Асенов, има договори към тях ли? По принцип не ми харесва като толкова много като композитор и това бълване на продукция от него ми идва в повече Асенов е казвал, че не работи с договори. Някъде разбрах, че една негова песен струва г-д 5К, което мисля, че не е толкова скъпо (Ганев със сигурност взима повече, Еуфория са ми казвали е струвало 15К), а за да работиш с Оцко/Пашев сигурно трябва да подпишеш договор с тях освен ако не си голяма работа като Емилия/Цура/Галена преди 1 час , Mousie каза: Даже тази година той има най-голяма бройка издадени песни, макар и доста некачествени Определено при него е количество > качество, но е нормално. Ганев не прави песни за който и да е както Асенов. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари