Ciaga Публикувано Септември 8 Report Share Публикувано Септември 8 преди 38 минути, Just_Me каза: Тя с толкова се е мандръсала, че сигурно не помни кой я е плякал без кондом. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Септември 8 Report Share Публикувано Септември 8 Царицата предрече какво ще стане с кралицата в новият си брутален проект: “Една звезда ще залезе днес, за да изгрее друга”. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Септември 8 Report Share Публикувано Септември 8 преди 23 минути, Danger. каза: Царицата предрече какво ще стане с кралицата в новият си брутален проект: “Една звезда ще залезе днес, за да изгрее друга”. Разбира се. 300 хиляди гледания с 8к лайка? И тя купува яко… 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Септември 8 Report Share Публикувано Септември 8 преди 6 минути, GSA каза: Разбира се. 300 хиляди гледания с 8к лайка? И тя купува яко… Пуснала е реклама в Youtube, реални са. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Септември 8 Report Share Публикувано Септември 8 преди 54 минути, Danger. каза: Царицата предрече какво ще стане с кралицата в новият си брутален проект: “Една звезда ще залезе днес, за да изгрее друга”. Цуци е друга галактика спрямо останалите чалгатреси, чисто и просто. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Септември 8 Report Share Публикувано Септември 8 От 7.09.2022 г. от 22:50, Andrew Cunanan. каза: Аранжиментът е кошмарен. Най-добра за мен е тази версия: А тази е дори по-добре. Можеше и повече, но Кралицата е оставила малко Василка. 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Септември 8 Report Share Публикувано Септември 8 преди 7 часа , Stela каза: Може един ден и цялото население на България да я последва както е тръгнало. Нищо чудно да я видим с 5-6 милиона зимнопропаднячката 😁😆😆 Само на Булгария ли ... Най-малкото цялата планета, поне две-три съседни галактики и половин дузина алтернативни измерения, тая и бездруго вече е някъде там. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Септември 9 Report Share Публикувано Септември 9 Tea Tairovic в шоу за таланти на 17 години 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Септември 9 Report Share Публикувано Септември 9 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Септември 9 Report Share Публикувано Септември 9 Галена е била най-слушан бг артист и през август. Топ 10: 1. Галена - 16.3М 2. Азис - 15.1М 3. Меди - 10.1М 4. Емилия - 10.1М 5. Преслава - 8.0М 6. Тони Стораро - 6.4М 7. Фики - 5.5М 8. DJ Дамян 5.3М 9. Теди Александрова - 4.9М 10. Константин - 4.9М 2022: Януари, февруари, март, юни, юли, август: Галена Април: Азис Май: Преслава 1 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Септември 9 Report Share Публикувано Септември 9 Роксана стана продуцентка и тя ... Ще открива таланти. Даже скоро ще представят първата изпълнителка - Адел. Писали са в коментарите на новата песен "Звъня му". 😁 Чудя се дали ще остане някой накрая, който да не се изяви като продуцент и да не си направи собствен лейбъл. 😁 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Септември 9 Report Share Публикувано Септември 9 Емилия и Галин ще избухват 🤪 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Септември 9 Report Share Публикувано Септември 9 преди 5 часа , asylum каза: RIP Tanya's OG head. Never forget! 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. Just_Me Публикувано Септември 10 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Септември 10 Ох... 🤣🤣🤣 13 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Септември 10 Report Share Публикувано Септември 10 преди 1 час, Just_Me каза: Ох... 🤣🤣🤣 Majka ti! 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Септември 10 Report Share Публикувано Септември 10 преди 2 часа , Just_Me каза: Ох... 🤣🤣🤣 Иска да му бъде забит поне един шЪмар човека, може би страда от остеопороза? 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Септември 10 Report Share Публикувано Септември 10 Дали новата песен на Емилия ш Галин е от Кости? Само не и Асенов … Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Септември 10 Report Share Публикувано Септември 10 Янева още ли е с реклама? Гледам още малко ще стигне 1 милион гледания, а коментари и лайкове да замръзнали? 😂 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Септември 10 Report Share Публикувано Септември 10 преди 13 минути, GSA каза: Янева още ли е с реклама? Гледам още малко ще стигне 1 милион гледания, а коментари и лайкове да замръзнали? 😂 Да, постоянно ми излиза клипът като спонсорирана реклама във Фейсбук + в Ютуб. Доста слаба песен.. Ако я беше пуснала в разгара на лятото нямаше да има и половин милион гледания. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Септември 10 Report Share Публикувано Септември 10 преди 24 минути, GSA каза: Янева още ли е с реклама? Гледам още малко ще стигне 1 милион гледания, а коментари и лайкове да замръзнали? 😂 Тя ако не тръгва като реклама, някой ще си я пусне ли изобщо? Да се "Ай сиктир"-осва нанякъде. 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Септември 10 Report Share Публикувано Септември 10 преди 12 минути, Just_Me каза: Да, постоянно ми излиза клипът като спонсорирана реклама във Фейсбук + в Ютуб. Доста слаба песен.. Ако я беше пуснала в разгара на лятото нямаше да има и половин милион гледания. След пускането на песента на Цуревска, даунлоудите на адблок приложения рязко се били увеличили. 1 4 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Септември 10 Report Share Публикувано Септември 10 Кралицата на бг музиката ❤️ 4 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Септември 10 Report Share Публикувано Септември 10 преди 3 часа , Just_Me каза: Да, постоянно ми излиза клипът като спонсорирана реклама във Фейсбук + в Ютуб. Доста слаба песен.. Ако я беше пуснала в разгара на лятото нямаше да има и половин милион гледания. Да не мислиш, че случайно я забави 2 месеца, след като беше обявила, че ще я пуска. Номера със забавянето на монтажа върви няколко дни, но минаха месеци. На фона на останалите летни хитове нямаше да се забележи и затова изчака толкова. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Септември 10 Report Share Публикувано Септември 10 преди 4 часа , Mr. Greshen каза: Дали новата песен на Емилия ш Галин е от Кости? Само не и Асенов … Дали има вероятност да е с Пашев при положение, че участва Галин? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Септември 10 Report Share Публикувано Септември 10 преди 4 минути, Emanuela.Carey каза: Дали има вероятност да е с Пашев при положение, че участва Галин? Клипът ми изглежда евтинджос, сигурно Галина е организатор ня проекта. дано поне Ганев или Пашев Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари