iraklis Публикувано Септември 21 Report Share Публикувано Септември 21 Някой да знае кога ще излиза новата песен на Дилън? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Септември 21 Report Share Публикувано Септември 21 преди 41 минути, iraklis каза: Някой да знае кога ще излиза новата песен на Дилън? Утре в 4. Тази му беше супер силна. Дано и новата и такава. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucellent Публикувано Септември 21 Report Share Публикувано Септември 21 преди 3 часа , Emanuela.Carey каза: Дуетите им са едни от най-легендарните поп-фолк песни, така че летвата е висока. Дано не е някаква претоплена простотия, а потенциален хит на годината. Ако е песента, която подготвяха с Ганев има много потенциал за нещо хубаво. Ако е на Ганев (така се очертава), имам чувството че наистина ще е претоплен комерс (дано греша) малко трудно да извадят нещо в стил ВНЛ 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Септември 22 Report Share Публикувано Септември 22 преди 10 часа , lucellent каза: Ако е на Ганев (така се очертава), имам чувството че наистина ще е претоплен комерс (дано греша) малко трудно да извадят нещо в стил ВНЛ Когато Ганев има изгода си дава зор. Със сигурност е направил доста пари от всички които купиха правата на ВНЛ за кавъри и според мен за този дует също ще бъде направен опит да бъде изкаран на пазара. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Септември 22 Report Share Публикувано Септември 22 Ивана, Анелия и Исмералда (финалистка в Сръбски музикален формат) заедно на участие 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Септември 22 Report Share Публикувано Септември 22 ВЕЛИКА НОВАТОРКА И ХИТ МЕЙКЪРКА! 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Септември 22 Report Share Публикувано Септември 22 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Септември 22 Report Share Публикувано Септември 22 Дилън смазааа!!! Много е добра новата песен. Изпяването както винаги е топ 🥳🥳🥳 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Септември 22 Report Share Публикувано Септември 22 преди 8 часа , Emanuela.Carey каза: Когато Ганев има изгода си дава зор. Със сигурност е направил доста пари от всички които купиха правата на ВНЛ за кавъри и според мен за този дует също ще бъде направен опит да бъде изкаран на пазара. Кои са тия всички? Аз знам за оная сръбска свиня, която трие коментарите, че песните й са кавъри. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Септември 22 Report Share Публикувано Септември 22 преди 41 минути, DarkChild каза: Кои са тия всички? Аз знам за оная сръбска свиня, която трие коментарите, че песните й са кавъри. и цигaни в тикток 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Септември 22 Report Share Публикувано Септември 22 Междудругото и Василка няма самостоятелен хит от доста години, нали така? Все в дуети се отърква. Усещам страх и у него. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 Тя песента им е качена още вчера. Трагедия Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 преди 41 минути, BobiTo каза: на Ганев е ама нещо не ме грабва все едно слушам дуета й с Фики. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 преди 3 часа , FolkEmpire каза: на Ганев е ама нещо не ме грабва все едно слушам дуета й с Фики. с Фики беше добре. Това е лайно 3 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 Ужасна песен, дори името на Азис няма да направи това огромен хит. Когато имате общи проекти като Жадувам и Казваш, че ме обичаш с които хората могат да си сравняват новата, да изкараш това, само доказва че Десислава вече 3-4 години е загубула всякакъв усет. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 В секса си брутален? Деса имаше по-оригинални песни през 90те. А тук очаквахме ВНЛ 2. Направо е срамно, след онази простотия за баловете, пак да пуснеш подобна глупост. Тази жена тотално е загубила музиканта и твореца в себе си. Аман от песни за махалата… 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 So tired of giving Ако дори те в такава комбинация и с такава дива песен не успеят да направят масов хит, шансовете на чалгата съвсем ще отидат към нулата. 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 Интрото на Азис е твърде дълго, чак става досадно с неговото виене. Ще го скипвам като я слушам. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 преди 39 минути, SG каза: So tired of giving Ако дори те в такава комбинация и с такава дива песен не успеят да направят масов хит, шансовете на чалгата съвсем ще отидат към нулата. Искрено се надявам да не успеят та барем Деса се усети да спре да пуска такива боклуци. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 Жалко и тъжно е в какво се превърна Деса. Още като видях заглавието ми беше ясно, че ще е зверска простотия, но успяха да ме изненадат още по-неприятно. 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 преди 46 минути, GSA каза: Искрено се надявам да не успеят та барем Деса се усети да спре да пуска такива боклуци. Такава промяна при нея няма да видим скоро. Но като сложим настрана излагацията, парчето има огромен потенциал да е хит. Точно такива песни, уви, стават най-успешни към 2022. Питайте Фики и Цеца Мецата. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 Ужасно е. Дори не успях да го чуя до края. Очаква ни як клип с тъпа песен. Някак е смешно след толкова години и брутални хитове като Жадувам, Казваш че ме обимаш и Знам че боли да пееш на 40+ в секса брутален. И ако за тях това е провокативно, то за мен си е откровена простотия. Че чак и целия гнусен кючек да кръстиш така. Леш. Желая им неуспех 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
omline Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 преди 32 минути, SG каза: Такава промяна при нея няма да видим скоро. Но като сложим настрана излагацията, парчето има огромен потенциал да е хит. Точно такива песни, уви, стават най-успешни към 2022. Питайте Фики и Цеца Мецата. Никакъв потенциал за хит няма тази помия. Мисля да организирам ритуално изгаряне на всичките си нейни албуми. Все си мислех, че инфантилността й има някакви граници, ама с времето все по-зле става при нея. 4 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 преди 1 час, GSA каза: Искрено се надявам да не успеят та барем Деса се усети да спре да пуска такива боклуци. Както каза Мис Бони - ДесиСлава няма собствено мнение за нищо. Каквото ѝ казва обкръжението такова ще пуска. Още повече че коментарите винаги я хвалят колко е ненадмината. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари