pechenko Публикувано на Септември 7 Report Share Публикувано на Септември 7 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Септември 7 Report Share Публикувано Септември 7 Не е чак най-скъпата продукция досега както се говореше, по-скоро точно каквото Цура си пуска по принцип. Иначе песента ми е Болка Моя 2, но пък не е лоша. Edit: Сега видях че е взела схемата на А+Г - музиката от Оцко и аранжимента от Ганев. Тоя Оцко хептен му нямат доверие вече с аранжиментите. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Септември 7 Report Share Публикувано Септември 7 Цветелина Янева може да е всякаква, но е К Л А С А! 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Септември 7 Report Share Публикувано Септември 7 Болка моя версия 2, но пак е яка щом е от Ганев Напомня ми и на старите хитове на Андреа от Кости. И някакъв микс между тези двете: преди 14 минути, Wild_Style каза: Цветелина Янева може да е всякаква, но е К Л А С А! Чуролина е ШишиКласа 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Септември 7 Report Share Публикувано Септември 7 Поредна Оцкова боза, спанеса с аранжимент от Ганев. Песента е тооолкова обикновена....очаквах повече от нея! И клипът не е нещо особено. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucellent Публикувано Септември 7 Report Share Публикувано Септември 7 Клипът има потенциал, ама песента наистина е слаба... За тази година от Цура толкова, ще се видим отново догодина 😁 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Септември 7 Report Share Публикувано Септември 7 Очаквах много по-силна и различна песен от Цветелина Янева! Това ми е "Болка моя 2", но в по-актуална версия, една идея по-добра да кажем! Клипът от коя сръбска песен беше откраднат? Тук бяха дали линк. Да, силен е, но копиран. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Септември 7 Report Share Публикувано Септември 7 Поредната оцкова/ Ганева претоплена манджа. Само със силен клип няма как да стане. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Bunn Публикувано Септември 7 Report Share Публикувано Септември 7 Доста приятна песен на фона на издаваната продукция напоследък, но аранжиментът на Ганев ми идва доста сходен с този на ВНЛ. Иначе отсвирите са доста яки. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Септември 7 Report Share Публикувано Септември 7 💩🚽 2 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BaGaBoNtIn Публикувано Септември 7 Report Share Публикувано Септември 7 Много ми хареса, свежо е. Клипът отново е на високо ниво, на Янева много й отива розовото. 🙈 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Септември 7 Report Share Публикувано Септември 7 Принципно не схващам защо ги прави тия клипове, тя от музика не изкарва, по участия не ходи, надали от Youtube би спечелила толкова за една година, колкото за 1 участие, плюс това надали изобщо търси подобни суми при факта, че знаем кой е мъжа и. Разбирам да изкарваше, защо вкарва не схващам... чесане на его е това. Клипа е на високо ниво, надали някой ще каже обратното, то е видно - око вижда, ухо чува. Розовото и отива супер много, Янева и красива и пееща, за жалост без особен смисъл предвид, че не можем на живо да се радваме на гласа и по участия. Иначе докато ги имаше общите концерти и турнетата си беше там и пееше на живо, де. Песента обаче леко ме разочарова - "Болка моя" 2, иначе е типична Ганева галга и не съм сигурен каква роля е играл Оцко изобщо тук. Що ли? Янева пак си го мери с Андреа, защото отсвирите са си точно "Как те искам", която е Ганева. Не мисля изобщо , че е случайно - ритъма на "Болка моя" с отсвирите на "Как те искам" и готин клип. И пак за отчета - напомня ми на нещо подобно, макар и различно - "Нямам причина" на Андреа. Замислете се. Тия двете обаче имат някаква война и скоро Андреа ще се включи с някое стори, бас държа. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Marin Публикувано Септември 8 Report Share Публикувано Септември 8 Поредната направена песен на принципа копирай и постави и с леки корекции на тоналности и хоп ето ти нова песен да не говорим че който е правил микс и мастеринг е бил ГЛУХ... 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Септември 8 Report Share Публикувано Септември 8 ИКОНА! Легенда! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Runevski Публикувано Септември 25 Report Share Публикувано Септември 25 Вече Оцко тотално спря да разнообразява. Все едно слушам преработена “Искам бебе” на Рени, отпреди 4 години. Толкова ми се препокриваха като структура, че ми стана интересно как биха звучали двете песни смесени. Ето го и резултата: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Октомври 5 Report Share Публикувано Октомври 5 Защо ни е магистрала Хемус, като можем да имаме "Черните очи"? Сто пъти предпочитам парите ми да ходят за такива проекти, отколкото за здравеопазване и образование! А и ни показва истинското лице на Филип Буков - иначе се прави на много хай клас, ама явно срещу хонорарче ще пристане на чалгата и ДаПаСа 👄 Но без ирония, радвам се, че част от данъците ми са отишли за хонорар на Филип Буков, заслужава момчето, аман от нацепени батки, време е един красив младеж с добро образование в НГДЕК, СУ и НАТФИЗ да превземе шоубизнеса в Бг, пък ако ще и през клипове на Цура Янева да минава. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.