DevilWish Публикувано на Септември 15 Report Share Публикувано на Септември 15 2 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Септември 15 Author Report Share Публикувано Септември 15 Интересен проект ама с тоя глас..... Трябваше да я пусне лятото. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Септември 16 Report Share Публикувано Септември 16 О неее.... Тенекия... Пак набарал гадните андийски семпли... Тромпета накрая звучи адски зле записан... Тенекия все пак А тая виещата вълчица е черешката на тортата... 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Marin Публикувано Септември 17 Report Share Публикувано Септември 17 Не знам кой може да им помогне на Джорджия! има талант в нея но има и нужда от вокални уроци! Защо то пробва с Асено и Кишев и с още много други но неща им не се получават дърпа само на долу... За песента им не ми харесва. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Септември 17 Report Share Публикувано Септември 17 Харесва ми 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.