PHILIPP PLEIN Публикувано на Септември 16 Report Share Публикувано на Септември 16 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Септември 16 Report Share Публикувано Септември 16 НЕ! 5 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Септември 16 Report Share Публикувано Септември 16 Хареса ми. Не е супер впечатляващо, но е най-доброто на Галин от много време. Асенов не са му дали да прави аранжимент, но пак се е намъкнал за мастера. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Септември 16 Report Share Публикувано Септември 16 Песента е страхотна в оригинал, слушам я откакто е излязла. Тук Галин пее ужасно, голямо напъване! 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Септември 16 Report Share Публикувано Септември 16 Харесва ми! Тяхната версия се е получила също много добре. 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Септември 16 Report Share Публикувано Септември 16 Не очаквах толкова стара песен, която вече е слушана и сме свикнали със сръбското. Тоя Гейлин все едно е правил песента под душа за караеоке въобще не е за публино пускане това... Да бяха дали да им направят нов аранжимент поне... Баси караокето. микс и мастер | Деян Асенов Дръжки, само е мастерирал вокалите им и ги е вкарал вътре, по аранжимента и мастера въобще няма разлика с оригиналните. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BaGaBoNtIn Публикувано Септември 16 Report Share Публикувано Септември 16 На мен ми допадна! Не харесвам сръбско и този вариант ми е доста сполучлив! Браво! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Септември 16 Report Share Публикувано Септември 16 Звучи като песен, върната от Галена и Меди. 5 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucellent Публикувано Септември 16 Report Share Публикувано Септември 16 Чудех се защо микса звучи лошо, то тенекията го е правил... 1 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ciaga Публикувано Септември 16 Report Share Публикувано Септември 16 Микс и мастер: Деян Асенов Супер, няма да си я пусна. 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Септември 16 Report Share Публикувано Септември 16 Трагедия, да се отказва Галин в най скоро време. Емилия да спре с дуетите, с кавърите, с квартетите и да се стяга Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Септември 16 Report Share Публикувано Септември 16 Съсипаха хубавата сръбска песен! Иначе като клип не е зле. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Септември 16 Report Share Публикувано Септември 16 преди 38 минути, Just_Me каза: Съсипаха хубавата сръбска песен! Иначе като клип не е зле. Да, и Емилия нещо се е разхубавила, но да смени стилистите, че бие на няколко колежки. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Bunn Публикувано Септември 16 Report Share Публикувано Септември 16 Асенов е окепазил мастера, звучи отвратително - вокалите са обработени много зле, а типичните за него пръщящи звуци няма да ги коментирам... Емилия, нали, има много пари, защо той е трябвало да прави микс и мастер?? 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ciaga Публикувано Септември 16 Report Share Публикувано Септември 16 преди 2 часа , Mousie каза: Асенов е окепазил мастера, звучи отвратително - вокалите са обработени много зле, а типичните за него пръщящи звуци няма да ги коментирам... Емилия, нали, има много пари, защо той е трябвало да прави микс и мастер?? ГаУин работи с тенекията, ето ти го и отговора. Ако мислиш, че на чалгарките им дреме кой ще смесва се лъжеш жестоко, те просто хвърлят едни пари. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Септември 16 Report Share Публикувано Септември 16 Ужасна комбинация. Имам нужда от нови уши, настоящия чифт го чувствам омерзен от тая пумия. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Септември 17 Report Share Публикувано Септември 17 Гадна и скучна песен - и в оригинал, и кавърът. Ема я е изпяла що годе добре, но Галин се напъва много. Звучи като пълнеж за албум като цяло, очаквам пълен флоп. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Marin Публикувано Септември 17 Report Share Публикувано Септември 17 Поредният кавър на конвейера не ми харесва... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Октомври 5 Report Share Публикувано Октомври 5 Супер песен, чак сега си я пуснах и се надявам да е брутален хит, но като гледам положението в държавата и липсата на вкус и усет, 100% не е 💋 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 5 Report Share Публикувано Октомври 5 Още не съм я чул, но туй е хит вече! 2 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.