Emanuela.Carey Публикувано на Септември 20 Report Share Публикувано на Септември 20 Музика, текст и аранжимент - Питър Райнов (Spacesound) Микс и Мастър - Драганински Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Септември 20 Author Report Share Публикувано Септември 20 Гласът ѝ в Предател ми хареса повече, тук е по-писклива. Като цяло песента ми звучи като масовката в Хит Микс. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Септември 20 Report Share Публикувано Септември 20 💩💩💩 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Септември 20 Report Share Публикувано Септември 20 Безлично! Първата песен беше по-добра! Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Септември 20 Report Share Публикувано Септември 20 Тази ми харесва повече от първата. Музиката се е получила доста добре, но има слабости в текста и изпяването. Въпреки това е яка песента и дано я забележат. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Marin Публикувано Септември 21 Report Share Публикувано Септември 21 От зле на зле се получават нещата при тази и двете им песни са на едно средно ниво - Никакво надявам се да пусне песен от Ганев. С такива песнички за деца няма да изпъкне... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.