DevilWish Публикувано на Септември 23 Report Share Публикувано на Септември 23 Music: Desi Slava Arrangement: Daniel Ganev Lyrics: Desi Slava, Azis & Filip Aleksov 1 2 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Септември 23 Author Report Share Публикувано Септември 23 Нормално е, това да е една от най-слабите им дуетни песни! "Жадувам" си остава най-доброто и "Казваш, че ме обичаш" също беше успешна. Въпреки това е по-добре от "Парти животни", не ме учудва, че музиката отново е на ДесиСлава, както и текста който е доста елементарен. Въпреки това, има шансове да се наложи като хит, предвид, че почти всяка мазнотия на Азис е хит и песни като "Отпусни се". По тази логика има всички шансове и няма да е изненада за мен. За клипът много са се постарали, а Деси отдавна не е изглеждала по-добре. Във форма е, но й трябва още малко и ще бъде супер! Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Marin Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 Брутален ама друг път а музиката е микс от песните на малина... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 2 от трите най-малоумни кючека тая година са на Деса. 3 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 Текстът е като от зората на фолка 😂 Тогава вървяха тия фрази, сега не. Виенето на Азо и музиката няма да ги коментирам 😂 След ВНЛ и Пистолет..да се навие да участва в това..... 😵 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 Отвратително гнусно включване на Азис както в песента, така и вклипа. Браво Десислава! На Деси и трябва малко ПР, че последните й песни въпреки, че се завъртата остават някак незабелязани. Първи хит за есента, това ще гърми доста здраво в дискотеките. Тежка мазнотия, но ми харесва! Все пак "Мъже милярди", мисля, че беше по-добра. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 Гнусна песен и гнусен клип-оргия. 5 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucellent Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 Единственото похвално нещо е, че Десислава се опитва сама да си пише музиката... но това не е достатъчно 5 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BaGaBoNtIn Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 Брутално тъпа песен. Аз не знам на тях двамата като я слушат наистина ли това им харесва?! 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 Деска в клипа ми напомни на ранната Деси Слава на моменти все едно за малко гледах визията на онова момиченце което пее "Да Да Да", също и на Данна. Песента без клипа е скучна и сме слушали подобни. Тия педалчета кво си кършат мускулестите телца да не си ги счупят само Тия все едно са расли в някви пещери и квото им пуснат "Уаа много е яко" Азо - най-мазния виещ мангасар е ясен... Вокалите му ми напомнят на: "Айде Тедиии моето момичее" ама по-зле Тия в тубата пак с хвалебствията все едно са дечица на по 10 години: "Уааау брутален ХИТ!" Свалете си розовите очила и пишете реални коментари бе малоумници Тия все едно са расли в саксия и квото видят "Уааау браво, много яко " Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 Да бяха дали на Мавродиева да напише текста - щеше да спаси песента. Деса и Азис ги сърбят василките и тематиката е ясна. Както казах и в общата тема - интрото на Азо ме дразни. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 Абсолютно излишно включване на Азис в песента, но направо гнусно включването му в клипа. Сякакви сравнения с дуетите от преди 3 петилетки са повече от излишни. След като изключим това, на теория бива, на практика - доста слабо след мега избухвацията Парти животни. Доня може повече, това не е посоката в която искаме да я гледаме. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 Топ коментар: 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 Втори път не бих я слушал. Десито явно ще е новата Андреа, в клипа и тя самата не се познава след всичките и обработки. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 Доста по-силен ефект е песента в комбинация с клипа. Но като цяло не оправдава очакванията след толкова години. Поне Дес отговаря на заглавието и е брутална. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 Отвратително предложение от Деска Рико. Още като видях, че е по нейна музика разбрах, че ще е някаква повърня. И половината на цигански. Явно има толкова цигани у нас. 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 Десислава май е забравила какви песни пишеше като "Ще те върна"... Азис ми е излишен, виенето му дразни. И нали беше казал на Деса наскоро да се стяга и да прави музика, за да я запомнят новите поколения с глас... И затова сега създадоха този шедьовър. Хитрата Василка пак я подведе. Това е римейк номер не знам кой на "Да вдигнем много шум", "Сърцето ти е мое" и куп комерси, които странно защо и аз слушам. Но това не променя факта, че Деса прекали с тях. Аз си мислех, че ще пуска ново солово парче, като видях снимките от Созопол. Много я обработват, btw. Иначе хубаво, че е активна, но това няма да се запомни, да бяха направили нещо яко наистина. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 Тамън имаха възможност един на друг да си осигурят малко успех, те взеха че направиха най-малоумната песен дори и за някой дебютант.... пълно зле са, потъват и двамата полека, той Азис отдавна де. 4 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 преди 4 часа , Сцената обичам лудо каза: Десито явно ще е новата Андреа, в клипа и тя самата не се познава след всичките и обработки. Аз първо я помислих за Ваня Червенкова 5 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 Направо ме е яд за бруталния талант и уникален глас на Деса, които тя закопава с такива песни ... Музиката е тотална мазнотия, а текста е елементарно прост. Талант като нея спокойно може да залага на качествени проекти, а тя вместо това пуска поредния комерс. Клипа не ми се коментира с тия сцени от садо-мазо секс филм .. Най-жалкото е, че Деса е вкарала уникалния си глас в това нещо. Дано й дойде акъла в скоро време и да пусне нещо смислено. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fearless` Публикувано Септември 24 Report Share Публикувано Септември 24 Първо, че Азис имаше супер успешен дует с Галена тази година и тази колаборация с Десислава точно сега не й беше времето. Второ като за тях двамата песента е направо слаба. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Септември 25 Report Share Публикувано Септември 25 тия срам нямат ли ? как може да пускат такава песен 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Октомври 5 Report Share Публикувано Октомври 5 Каква е тая гнусотия бе, иу! Пуснах я и за 2 секунди у нас замириса на цигански базар, а не на Том Форд, както е редно. 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 Най-добрият проект на Деса, заедно с "Токсичен", след напускането. Много ме кефи циганията тук, очакваме повече такива проекти от нея и като музика, и като аранжимент! 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.