Jump to content

Поп-фолк скандали (октомври 2022)

Препоръчани коментари

Току що, pacho каза:

Не, не съм там, просто не мисля, че е редно да постваш хора от форума и да им се подиграваш.

E кой от форума е там? Няма нито 1? Ние сме 10 човека тук, знаем се :D 

Е тука мое да ви има, кво да не постваме ли?

• Like 1
  • Haha 2
Сподели в други сайтове

То на тая снимка няма хора от форума, или поне не действащи потребители. Каквито и да са, и те са хора. BTW, ще има нов албум Глория.

• Like 2
  • Love 1
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, adorable каза:

То на тая снимка няма хора от форума, или поне не действащи потребители. Каквито и да са, и те са хора. BTW, ще има нов албум Глория.

В крайна сметка, снимката е публична, пък и не се споменават имена. Кога ще излезе албумът? 

• Like 1

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

Току що, adorable каза:

И те са хора, живи и здрави да са, но да се земат малко в ръце. Единия открая тренираше в моя фитнес и се боцкаше в гъза, сега гледам е спрял и резултата е видим. Няма и помен от мускулите, само мас тече.Това извън Глория нали, просто всички виждаме какво се случва като спреш с химията за фитнес. Тя не е лошо нещо, но като всичко трябва да се ползва с граници и много важно, има после транзит периодче дето трябва да се внимава.

• Like 1
  • Haha 1
Сподели в други сайтове

преди 51 минути, WindWalkerMonk каза:

Да, от захласването по чалгаджийки, знам че може да ме научиш, но не е необходимо. 

6к vs 2к коментари - айде малко по-убедително, а?! 

6590227P.jpg
Сподели в други сайтове

преди 11 минути, WindWalkerMonk каза:

И те са хора, живи и здрави да са, но да се земат малко в ръце. Единия открая тренираше в моя фитнес и се боцкаше в гъза, сега гледам е спрял и резултата е видим. Няма и помен от мускулите, само мас тече.Това извън Глория нали, просто всички виждаме какво се случва като спреш с химията за фитнес. Тя не е лошо нещо, но като всичко трябва да се ползва с граници и много важно, има после транзит периодче дето трябва да се внимава.

Имаш право - това с фитнеса е проблем на много хора, и то защото го правят заради модата, но имай и предвид, че конкретно съм си говорил с някои от въпросните и хората си имат всякакви проблеми с възрастта. Знаеш един стрес какво може да направи с тялото на човек. В крайна сметка по-добре да си здрав и естествен. Виж и певиците какво правят. Отслабване по този изкуствен начин не е ок - дето се вика, по-добре направи едно здраво гладуване, вместо да потискаш естествени процеси в организма. Бързите резултати са с обратен ефект в дългосрочен план.

А проблемът, или как да го нарека, на феновете не е толкова как изглеждат, ами поведението, как се поставят спрямо изпълнителя и по принцип в обществото.

Сподели в други сайтове

преди 14 минути, WindWalkerMonk каза:

E кой от форума е там? Няма нито 1? Ние сме 10 човека тук, знаем се :D 

Аз съм в средата с черното жакетче и екстеншъните, не ме ли позна?

9C2AC27D-BB10-4F58-B15D-6DCBF0DBE9E9.jpeg.f39ef516bc43130047943bce7683d26f.jpeg

• Like 1
  • Haha 4
  • Love 1
Сподели в други сайтове

преди 35 минути, adorable каза:

Имаш право - това с фитнеса е проблем на много хора, и то защото го правят заради модата, но имай и предвид, че конкретно съм си говорил с някои от въпросните и хората си имат всякакви проблеми с възрастта. Знаеш един стрес какво може да направи с тялото на човек. В крайна сметка по-добре да си здрав и естествен. Виж и певиците какво правят. Отслабване по този изкуствен начин не е ок - дето се вика, по-добре направи едно здраво гладуване, вместо да потискаш естествени процеси в организма. Бързите резултати са с обратен ефект в дългосрочен план.

А проблемът, или как да го нарека, на феновете не е толкова как изглеждат, ами поведението, как се поставят спрямо изпълнителя и по принцип в обществото.

E aма певиците са олигофрени. Те са дъното на човешката природа - повечето. Но в това отношение - от тях се очаква да изглеждат добре. Както казах са тъпи на копеле - Кристо и Мара даваха сумати пари на Сами Хюсни и ко, Криско още не е станал Арнолд, се си е с коремчето. 

@omline важен е контента, ти съществуваш за да защитаваш чалгаджийка, ходиш и по ивентите, четеш и книгите. При мен тва няма да се случи. Както и да е, не ми се спори с теб. 

преди 36 минути, omline каза:

6к vs 2к коментари - айде малко по-убедително, а?! 

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 12 минути, WindWalkerMonk каза:

@omline важен е контента, ти съществуваш за да защитаваш чалгаджийка, ходиш и по ивентите, четеш и книгите. При мен тва няма да се случи. Както и да е, не ми се спори с теб. 

О, не думай - важен бил контента! Две приказки на скопос, ако имаш за тези 6000 коментара, ще си взема думите назад, ама ти една нямаш бе, мой. С една трета от това, което ти изписваш, аз казвам 100% от това което ти не можеш да обориш.

6590227P.jpg
Сподели в други сайтове

преди 1 час, WindWalkerMonk каза:

Намалявате ли - да, повечето сте си кралици

Т.е. хетеросексуалните фенове на Фатме се размножават и челядта им автоматично става част от фен-клуба ли?

• Like 1
  • Haha 3
Сподели в други сайтове

преди 1 час , asylum каза:

Това е преясно и показва колко куха лейка е да измисля такива простотии. 

И отгоре на всичко рекламира, че държи пари у тях. Наистина много тъпа.

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 1 час , WindWalkerMonk каза:

K

Mного са досадни и все миски, добре, че са изчезващ вид поради фактори като възраст, полови болести или просто тънат в забвение. Но нека да ти покажа, кое е старо, но златно:

Няма налично описание на снимката.

Гранд дами! То Глория е единствения мъж там. Тaя кака с черното дето е най - накрая е гуцка, но виж кви дънки е облякла. Жената не се срамува да носи по така дрехи.

D8-A43353-F139-46-B4-8-DC3-5792-DD2-F265

• Haha 5
Сподели в други сайтове

преди 1 час , WindWalkerMonk каза:

K

Mного са досадни и все миски, добре, че са изчезващ вид поради фактори като възраст, полови болести или просто тънат в забвение. Но нека да ти покажа, кое е старо, но златно:

Няма налично описание на снимката.

Гранд дами! То Глория е единствения мъж там. Тaя кака с черното дето е най - накрая е гуцка, но виж кви дънки е облякла. Жената не се срамува да носи по така дрехи.

Когато Стефимир казва, че вижда "само интелигентни муцуни" по участията на Хлора мислех, че ги посещават професори, доценти, доктори, научни работници, абе с две думи - елита на България, а то....какво било. 🤭

• Haha 2
Сподели в други сайтове

Един въпрос към феновете на Глория - как ще коментирате, че Петя Киронова е по-голяма звезда от Глория към днешна дата? 🤭

• Haha 2
Сподели в други сайтове

преди 14 минути, omline каза:

О, не думай - важен бил контента! Две приказки на скопос, ако имаш за тези 6000 коментара, ще си взема думите назад, ама ти една нямаш бе, мой. С една трета от това, което ти изписваш, аз казвам 100% от това което ти не можеш да обориш.

Да ти имам самочувствието. Живей си в Силистра, чети Глория и не ме занимавай. 

Eто Фатме Рашидова ще опраи демографската криза в България, а и ще си тежи потомството на место! А де! 

преди 12 минути, DarkChild каза:

Т.е. хетеросексуалните фенове на Фатме се размножават и челядта им автоматично става част от фен-клуба ли?

• Haha 2
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, WindWalkerMonk каза:

Браво, така се пази достойнство!

6590227P.jpg
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, WindWalkerMonk каза:

🤭 Жестока си, миличка, моя дългогодишна фаворитка, специален поздрав за теб:

• Like 1
  • Love 1
Сподели в други сайтове

преди 18 минути, Andrew Cunanan. каза:

Когато Стефимир казва, че вижда "само интелигентни муцуни" по участията на Хлора мислех, че ги посещават професори, доценти, доктори, научни работници, абе с две думи - елита на България, а то....какво било. 🤭

Ходят много адекватни хора, които не са запалени фенове. И визирах концертите, както беше в Пловдив тая година. По дискотеките знаем, че има всякакви пришълци.

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 10 минути, adorable каза:

Ходят много адекватни хора, които не са запалени фенове. И визирах концертите, както беше в Пловдив тая година. По дискотеките знаем, че има всякакви пришълци.

Toва е така, никой не й го отрича, че нормалните (особено лели) 40+ я харесват и пеят песните й. Наскоро попаднах на това:

https://fb.watch/gg51y0i8is/

Tук към 5:53 лелите и бабите се мятат на приятелката :D Иначе дано и Деса не почне да си мъкне децата навсякъде. Ужасно е!

Сподели в други сайтове

преди 16 минути, adorable каза:

Стефи, кажи повече за албума на Глори. Тази година ли се очаква?

Сподели в други сайтове

преди 15 минути, GSA каза:

Стефи, кажи повече за албума на Глори. Тази година ли се очаква?

Не знам подробности кога. Тя сама загатна наскоро. Ще има изненади. Може сега след пиано бара в събота да каже нещо. То само тя и Райна издават вече.

• Love 1
Сподели в други сайтове

• Stela locked, unpinned, unlocked, unfeatured, locked, unlocked and pinned this Тема
  • Stela locked and unpinned this Тема
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...