GSA Публикувано Октомври 23 Report Share Публикувано Октомври 23 преди 2 часа , adorable каза: Не мисля, че някой е възприел насериозно сравненията между тази и онази певачка, еле па Кати, с Глория. Разбира се, че има ирония и не бива човек да се връзва. Само че, нали, някак е тъпо тия иронии да са все на гърба на Глория. А като погледнем реално участията на терминаторките, да ни идва да се застреляме. Ама на тях по презумпция всичко им е простено. Ето снощи Глория разцепи в пиано бара - пя си пак жестоко и хората си изригваха на "Златна клетка", "Феникс", "Не заслужаваш" и т.н., даже пя "Пепеляшка", "Ненаситна" и акапели на "На мъжете, които не обичах", "Нека останем приятели", "Вика моята душа" и песни, които не пее по принцип, ама хората си ги знаят. На 3-ти е в Театро с Дани Милев. В смисъл, няма как да ги имаш предвид всичките тия неща и да кажеш, че не държи добро ниво. Не разбирам защо всеки път трябва да се привеждат някакви факти, за да се докаже на някого нещо. Който иска да се увери лично на живо, може да го направи на една ръка разстояние. По една друга тема - много ме изкефи интервюто на Роксана при Мон Дьо и най-вече как е изобличила Галин. Първична е, но е супер откровена. Било е жестоко снощи наистина. Толкова много стари песни е пяла, че да ти се напълни душата. За албума каза ли нещо? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Октомври 23 Report Share Публикувано Октомври 23 Голямо подмокряне пак че нафталинената Гюрга пяла в никому известен пиано бар. Така като гледам отзивите в Гугъл си е пълна дупка,но все пак такова е и нивото на баба ни🤡 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Октомври 23 Report Share Публикувано Октомври 23 Току що, xroflx9 каза: Голямо подмокряне пак че нафталинената Гюрга пяла в никому известен пиано бар. Така като гледам отзивите в Гугъл си е пълна дупка,но все пак такова е и нивото на баба ни🤡 Кое не е дупка? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Октомври 23 Report Share Публикувано Октомври 23 преди 7 минути, xroflx9 каза: Голямо подмокряне пак че нафталинената Гюрга пяла в никому известен пиано бар. Така като гледам отзивите в Гугъл си е пълна дупка,но все пак такова е и нивото на баба ни🤡 Мисля, че трябва да излезеш от панелката и да провериш. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Октомври 23 Report Share Публикувано Октомври 23 преди 10 минути, stereoto_ каза: Мисля, че трябва да излезеш от панелката и да провериш. Никога не съм живял в панелка и не виждам какво общо има с темата това. Фактът че всеки втори отзив за въпросния бар е отрицателен и че се посещава предимно от фенове на Трактористката е достатъчно показателен какво е нивото. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Октомври 23 Report Share Публикувано Октомври 23 Кака ви Тодора кой пак ѝ даде паролата за инстаграм та е качила 500 сторита 6 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Октомври 23 Report Share Публикувано Октомври 23 Хахахах черния бизон била една от най-популярните личности в държавата, сигурно говори за циглетата-съетносджии "Купувам вече дърва с тонова" ми продължавай скоро ще има бетон само заради такива като теб Не че вече положението със залесяването не е плачевно. Ми кюмюр си ма бизон И тая като Кали тръгна моралистка да става и да плюе по жанра който я е хранил и я е направил това, което е в момента, щото е събрала малко кинти и е решила, че е самостоятелна и може да си прави каквото иска голямата работа стана тая циганка. Монтажиста както винаги не си обработва видеото за ТВ а директно го пуска както го е снимала камерата и вместо черни ленти картината е опъната и тия са като гадулки Обидила се, че Софка не яе поканила, е ти пари нямаш ли голямата работа един билет да си беше купила Айде още малко кинти от интервюто за "мечтаната къшшшшта" 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Октомври 23 Report Share Публикувано Октомври 23 преди 1 минута, Emanuela.Carey каза: Кака ви Тодора кой пак ѝ даде паролата за инстаграм та е качила 500 сторита Наистина е много досадна. Съвсем скоро мисля да я докладвам за спам,това не е сериозно. Добре че ангажираността ми в инстаграм с чалгарките е ниска и рядко ми се появяват сторита и на малкото,които следвам. 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Октомври 23 Report Share Публикувано Октомври 23 Роксана като види камера и се превръща в някакъв философ на тема човещина и целомъдрие. Синът ѝ на 20 не правил такива неща. И той като Лоренцо ще излезе някоя сокерес шушумига с нелегални призвания. Не знам как не е теглила речта за уважението към циганите в чужбина за 10ти път този месец или просто са го изрязали. 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Октомври 23 Report Share Публикувано Октомври 23 преди 6 часа , DarkChild каза: Цитиридис пада ли си по мАдами? Живее с женска котка, така че не знам по какво си пада. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Октомври 23 Report Share Публикувано Октомври 23 преди 53 минути, xroflx9 каза: Наистина е много досадна. Съвсем скоро мисля да я докладвам за спам,това не е сериозно. Добре че ангажираността ми в инстаграм с чалгарките е ниска и рядко ми се появяват сторита и на малкото,които следвам. Кои следваш, че ми стана интересно? 😁 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Октомври 23 Report Share Публикувано Октомври 23 преди 12 минути, Stela каза: Живее с женска котка, така че не знам по какво си пада. Лафят си двете по женски 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Октомври 23 Report Share Публикувано Октомври 23 преди 1 минута, FolkEmpire каза: Лафят си двете по женски Котката му е готина, той я е показвал много пъти. Сигурно вечер си мъркат взаимно. 😂 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Октомври 23 Report Share Публикувано Октомври 23 Денис винаги ще липсва. Мина една година, а още не мога да възприема, че вече го няма... Дано семейството му пуснат някоя песен в негова памет. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Октомври 23 Report Share Публикувано Октомври 23 преди 12 минути, Stela каза: Кои следваш, че ми стана интересно? 😁 Дора,Симона,Галена,Преслава,Адам,Весо и Робов😀 а ти? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Октомври 23 Report Share Публикувано Октомври 23 1 година. В крайна сметка излезе ли становище от полицията дали е убийство,самоубийство или инцидент? Мисля че не. Бързо се потули случая,така че май наистина не е самоубийство. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Октомври 23 Report Share Публикувано Октомври 23 преди 2 часа , GSA каза: Било е жестоко снощи наистина. Толкова много стари песни е пяла, че да ти се напълни душата. За албума каза ли нещо? Ще ти разкажа утре в инстаграм, за да не се изтълкува тук като "подмокряне" и подобни неща. Готини неща се задават скоро, ще видите. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Октомври 23 Report Share Публикувано Октомври 23 преди 6 часа , lucellent каза: Да де, нас защо не ни гледат? Езикът ние не е коренно различен от сръбския Граматика е коренно различна. Българският език е аналитичен, докато сърбоподобните езици са синтетични. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Октомври 23 Report Share Публикувано Октомври 23 ГлораФен Да ти имам феновете. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Октомври 23 Report Share Публикувано Октомври 23 преди 3 минути, THE IIconic каза: ГлораФен Да ти имам феновете. Когато си поръчаш Рашия от Али експрес ... през Интернет експлорър ... 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
irritable2021 Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 преди 13 часа , Willy каза: Дъщето на Миле Китич доста добре харчи парите на тати. С визия на световна звезда е. Това не ви ли звучи доста като това: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 преди 6 часа , irritable2021 каза: Това не ви ли звучи доста като това: Повече звучи като това: 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 Сторитата на Десита за Денис са ми някак с лош вкус. Ясно е че ѝ липсва, но при положение че той имаше друга приятелка когато почина и Десита пишеше песни за това как той изневерява на приятелката си с нея - не смятам че трябва да качва снимки как се целуват и любовни съобщения. Още повече че беше обвинила Алекса за смъртта му. Всичко това ми изглежда като някаква надпревара на негов гръб за това “коя е обичал повече”. Защо непременно всичко трябва да се качва? Нека си скърби за него без да прави провокации. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Октомври 24 Author Report Share Публикувано Октомври 24 Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 преди 6 минути, DevilWish каза: Какви хитове, какво нещо.. Джена трябва да им забрани да й включват песните в компилации с такива некадърници. 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари