DarkChild Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 преди 1 час, WindWalkerMonk каза: Тук не моа се съглася, по скоро Рашия е тяхна имитация. Още 2003 в мрежата се беше появило фенче на Глория дето се увило в перде и пее 100% жена. Те на баба ти феновете са пионери, имаше един чак пола си смени още преди години. Къде Рашия е тръгнала да се мери с истинските царици. Абе дет се вика, не е ли пял 100% жена с роклята на мама, не ми го брой за фен. Абе вие я изкарахте Гюра, че само геюве са й фенове. 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Октомври 25 Report Share Публикувано Октомври 25 преди 7 часа , DarkChild каза: Абе вие я изкарахте Гюра, че само геюве са й фенове. Ами швестерки е много брутално да го кажем! 1 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Октомври 25 Author Report Share Публикувано Октомври 25 преди 12 часа , Lelqtian каза: То хубаво есен, но къде са хитовете? И толкова ли са изпаднали, та слагат извънземно, Дион + две други никому неизвестни бедни женици от народа, които дори до номер не са стигнали, на предната обложка? 3 хита на кръст, но летни! На Джена, Автогол и Джордан 3 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Октомври 25 Report Share Публикувано Октомври 25 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Октомври 25 Report Share Публикувано Октомври 25 преди 32 минути, stereoto_ каза: Новите забиват се, Бившите оплюват се, Клюките обсъждат се, Яко парадира се, Випа пак газира се, Оу, най-добрите сме! Welcome to the party, Да си правим шоу по български стандарти! 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Октомври 25 Report Share Публикувано Октомври 25 преди 13 часа , DarkChild каза: Абе вие я изкарахте Гюра, че само геюве са й фенове. Не всички са, но тези които публично са се показали са пионери, много са шармантни както обичаме да казваме ❤️ Шармантии са си, нали нейна беше каката дето си смени пола още едно време. Май от ДОбрич беше дамата, да не объркам нещо? 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Октомври 25 Report Share Публикувано Октомври 25 преди 13 часа , DarkChild каза: Абе вие я изкарахте Гюра, че само геюве са й фенове. 5 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
omline Публикувано Октомври 25 Report Share Публикувано Октомври 25 Абе между другото, я разкажете как мина И този концерт! 😆 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Октомври 25 Report Share Публикувано Октомври 25 преди 42 минути, omline каза: Абе между другото, я разкажете как мина И този концерт! 😆 Още някъде началото на октомври като гледах за билети събитието вече беше изчезнало от Eventim. Пропиляна възможност. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
omline Публикувано Октомври 25 Report Share Публикувано Октомври 25 преди 22 минути, SG каза: Още някъде началото на октомври като гледах за билети събитието вече беше изчезнало от Eventim. Пропиляна възможност. Пропиляна за Азис и ко., за Валя Балканска е спасение от резил на стари години. 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Октомври 25 Report Share Публикувано Октомври 25 преди 19 часа , FolkEmpire каза: Ще очакваме един в зъбите ти скоро от тебе ... Тва не разбрах за мен ли е и ако да защо 😂 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Октомври 25 Report Share Публикувано Октомври 25 преди 7 минути, Just_Me каза: Тва не разбрах за мен ли е и ако да защо 😂 Ако ти си този в тоя клип където обясняваш, очаквайте новата песен на Теофиков в моя канал да преди 31 минути, SG каза: Още някъде началото на октомври като гледах за билети събитието вече беше изчезнало от Eventim. Пропиляна възможност. Как падат тия концерти като камъни от небето Само Софка успя да издържи на напъна 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
omline Публикувано Октомври 25 Report Share Публикувано Октомври 25 преди 5 минути, FolkEmpire каза: Как падат тия концерти като камъни от небето Само Софка успя да издържи на напъна Е, Слави съумя, ако не своя, поне блясъка на бенда си да опази. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Октомври 25 Report Share Публикувано Октомври 25 преди 17 минути, omline каза: Пропиляна за Азис и ко., за Валя Балканска е спасение от резил на стари години. Е що бе, едно лайф трио с Гери-Никол и Лорена можеше да я изстреля директно на върха в дискотеките. преди 12 минути, FolkEmpire каза: Как падат тия концерти като камъни от небето Само Софка успя да издържи на напъна За мен този фолклорния е най-тъжната картинка. Някои от въпросните изпълнители са легенди, които с години са били тотални любимци на публиката, а през 2022... концертът им се отлага без оповестяване и почти никой дори не разбира за това. Не включвам Валя Балканска в това изказване, тъй като знаем, че не тя е причината за този тотален провал. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Октомври 25 Report Share Публикувано Октомври 25 Десита и Данна ще пускат новите си песни по едно и също време. Да видим коя е подгласна лидерка преди Сими да пусне хита. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
omline Публикувано Октомври 25 Report Share Публикувано Октомври 25 преди 4 минути, SG каза: За мен този фолклорния е най-тъжната картинка. Някои от въпросните изпълнители са легенди, които с години са били тотални любимци на публиката, а през 2022... концертът им се отлага без оповестяване и почти никой дори не разбира за това. Не обичам да съм дребнав, но ще си позволя да отбележа, че концертът им не се отлага, а се отменя. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Октомври 25 Report Share Публикувано Октомври 25 преди 7 минути, omline каза: Не обичам да съм дребнав, но ще си позволя да отбележа, че концертът им не се отлага, а се отменя. Абсолютно си прав. Аз си бях взела билет и в мейла, с който ме информираха че се отменя, пишеше че ще се състои през 2023. Но нямаше опция билетите да важат за тогава и нямаше дата, а директно връщаха пари. Което е пределно ясно, че значи анулиране... Поне го направиха по дискретен начин, а не като отмяната на концерта на Преслава и Теа. Там беше с много излишен шум.. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
omline Публикувано Октомври 25 Report Share Публикувано Октомври 25 преди 2 минути, Just_Me каза: Поне го направиха по дискретен начин, а не като отмяната на концерта на Преслава и Теа. Там беше с много излишен шум.. Е, моля ти се, там беше по "технически причини" - какво по-тихо от това... 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
omline Публикувано Октомври 25 Report Share Публикувано Октомври 25 Айде стига сме гледали толкова негативно, дайте да покълвем Глория - тая стара, грозна, надменна, безхитова, надценена женица. 😀 Кво друго? 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Октомври 25 Report Share Публикувано Октомври 25 преди 23 минути, omline каза: Не обичам да съм дребнав, но ще си позволя да отбележа, че концертът им не се отлага, а се отменя. И аз исках да кажа отменя, но не съм написал правилната дума. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 25 Report Share Публикувано Октомври 25 преди 5 минути, omline каза: Айде стига сме гледали толкова негативно, дайте да покълвем Глория - тая стара, грозна, надменна, безхитова, надценена женица. 😀 Кво друго? И как Екстра Нина не е голям глас и не издава албуми. Сигурно и тя само за кучки пее 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
omline Публикувано Октомври 25 Report Share Публикувано Октомври 25 преди 1 минута, asylum каза: И как Екстра Нина не е голям глас и не издава албуми. Сигурно и тя само за кучки пее Екстрата настрана, моля - и нейният ред ще дойде. Сега Глория е на масата. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 25 Report Share Публикувано Октомври 25 преди 4 минути, omline каза: Екстрата настрана, моля - и нейният ред ще дойде. Сега Глория е на масата. От една епоха са 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Октомври 25 Report Share Публикувано Октомври 25 Е, това, че на по-актуални изпълнители не им се получава да правят концерти не значи, че много от казаните за Глория неща не са истина. Но и аз съм привърженик този път да се говори за Екстра Нина, тъй като Гло е твърде банална тема. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Октомври 25 Report Share Публикувано Октомври 25 преди 2 часа , omline каза: Абе между другото, я разкажете как мина И този концерт! 😆 Извинявай, ама кой нормален би си причинил концерт с народни песни в изпълнение на Азис, Криско, Фики и тази последната оная сръбската свиня, дето Сашка кучката ни я навира в България?? 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари